Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

dr.gam

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2008
Like
8
Πόντοι
1
πηγαινει πολυ σπανια.για την ευη που την ειδες την ζεστη?τι εννοεις?

Dikaios_gamias

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Η Δημητρα απο παλαιολογου που εχει χαθει ρε παιδια?γιατι η ευη δεν παλευεται.μια κρυο μια ζεστη...

Για τη  δήμητρα δεν γνωρίζω.. Όμως.. ΜΑΚΡΙΑ από μια ξανθιά κοντούλα στρουμπουλή με μεγάλα μπαλκόνια γιατί είναι θεραπεύτρια απο σχολή μασαζ (αν και ούτε μασαζ δεν ξέρει να κάνει), δουλεύει εκεί 4 μήνες και δέν σε αφήνει ΟΥΤΕ την πετσέτα να βγάλεις.. Μου έκανε ολόκληρο θέμα λέγοντας μου πως "δεν ξερω τι κανουν οι άλλες αλλά αν βγάλεις την πετσέτα θα σταματήσω και θα βγώ από το δωμάτιο".. Εμ δεν στον παίζει εμ σε τρίβει σαν ψόφια λες και χαιδευει κανένα σκυλάκι.. Μακριά παιδιά.. Όσο και αν φένεται υποσχόμενη στην αρχή μην ψαρώσετε γιατι θα ξενερώσετε.. Ζητώ συγνώμη που δεν εθυμούμε το όνομα της...

boobman

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2008
Like
30
Πόντοι
1
Για τη  δήμητρα δεν γνωρίζω.. Όμως.. ΜΑΚΡΙΑ από μια ξανθιά κοντούλα στρουμπουλή με μεγάλα μπαλκόνια γιατί είναι θεραπεύτρια απο σχολή μασαζ (αν και ούτε μασαζ δεν ξέρει να κάνει), δουλεύει εκεί 4 μήνες και δέν σε αφήνει ΟΥΤΕ την πετσέτα να βγάλεις.. Μου έκανε ολόκληρο θέμα λέγοντας μου πως "δεν ξερω τι κανουν οι άλλες αλλά αν βγάλεις την πετσέτα θα σταματήσω και θα βγώ από το δωμάτιο".. Εμ δεν στον παίζει εμ σε τρίβει σαν ψόφια λες και χαιδευει κανένα σκυλάκι.. Μακριά παιδιά.. Όσο και αν φένεται υποσχόμενη στην αρχή μην ψαρώσετε γιατι θα ξενερώσετε.. Ζητώ συγνώμη που δεν εθυμούμε το όνομα της...

καλλιροης μου θυμιζει

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
452
Πόντοι
36
Παιδιά γειά σας.
Θα κατέβω Αθήνα για 2-3 μέρες. Εχετε να μου προτείνετε τίποτε καλό με καλό περιβάλλον και φραπέ. Να κερνάνε από την πρώτη φορά όμως. Δεν έχω χρόνο για ψάξιμο. Σας ευχαριστώ

STRATARXHS

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ενημερωστε αν υπαρχει κατι καλο στα νοτια προαστια φαληρο αλιμο γλυφαδα

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
4.532
Πόντοι
5.595
Συναθλητές χαιρετώ!
Ύστερα από 3 επισκέψεις στο θεραπευτήριο της Ξενοπούλου στο Ψυχικό σε ένα μήνα, το μαγαζί από εμένα τρώει μαύρο. Ο κύριος λόγος είναι η εμμονή της τσατσάς μην χάσει κανένα δευτερόλεπτο και πέσει έξω το μαγαζί  :jerking: :jerking: :jerking: με αποτέλεσμα στο τελευταίο τέταρτο του μυοχαλαρωτικού μασάζ να πέφτει ξεπέτα. Εκτός από φραπεδάκι η milf Ελεάνα μου άφησε υπονοούμενο για  :pipa2: αλλά από μασάζ μου έσπασε τα παΐδια...
Άρθρο 2
Πριν από 2 χρόνια η γνωστή Εύα από Ν.Σμύρνη μου είχε προτείνει να με ενημερώνει για σπέσιαλ καταστάσεις επειδή είμουνα λέει καλός πελάτης. Για άσχετους λόγους δεν έχω ξαναπατήσει εκεί.. Ξέρει κανείς παλιός αν παίζει τίποτις να ξανατιμήσουμε το τσιγκανάκι?

loud

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
να καταθεσω και εγω οτι περικλεους 5 παπαλα ... το κλεισαν το μαγαζι οπως με ενημερωσε η Ιβανα(?) δεν συγκρατω ονοματα ... ο "φραπες" ηταν σωστος με "ολιγη"... αλλα τωρα ... πανε νοτια λενε ... ααα και 60 ...

η ελλη σταθερη στο Μεσ.208 ... θα γινει επισκεψη και θα υπαρχει σχετικη ενημερωση.

ελπίζω να μην ξαναπερασω το δραμα του πεζοδρομιου του χαλανδριου που ηταν κατι σαν το μπιμπιπ ...

αυτα από το νεο αστερι του βορρα ...

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Χθεσινή επίσκεψη στη Σολωμού 33.

.................

Κάτι άσχετο το δωμάτιο (δίπλα στο μπάνιο) έχει εγκατάσταση οπτικής ίνας!!!

Παράθεση στο δικό μου για να διορθώσω:
Δεν έχει εγκατάσταση οπτικής ίνας. Με το χαμηλό φωτισμό του δωματίου δεν πρόσεξα οτι η μπρίζα που είδα είχε connectors BNC  και όχι ST! Μάλλον έχει εγκατάσταση με καλώδια ομοαξονικά.
Το παρατήρησα προχτές στο σαλώνι τους. Δεν έκατσα ήταν μία Ξενια και μία άλλη milf ξανθιά ήθελα Μαρίνα.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Εχει κανείς το τηλ του Σολωμού 33?
Αν ναι ας το στειλει, αν θέλει, με pm

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Σημερινή επίσκεψη στο Σολωμού 33.
Μια και ήμουν εκεί γύρω έιπα να δοκιμάσω. Ηταν 2 τεμάχια, η Μαρίνα και μλια άλλη ξανθιά αδύνατη που δεν μου είπε όνομα.
Εκανα με την Μαρίνα. Πολύ καλό μασάζ και πάρα πολύ καλό σερβίρισμα του φραπέ. Προσωπικά νομίζω οτι είναι η καλύτερη που κυκλοφορεί στο χώρο (από όσα έχω δοκιμάσει).
Επικροτώ λοιπόν προηγούμενο post φίλου πού έγραφε οτι είναι "expert στο φραπε".
Χρόνος 45 λεπτά τιμή 60 ευρώ.

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Μια περιγραφή της Μαρίνας? Νέα, μιλφ, εμφάνιση?

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Καστανοξανθο milf, γεματούλα, 1.65 περιπου, στηθος μετριο δεν είναι και θεα αλλά πολύ καλή στη δουλειά της. Αν ψάξεις σε προηγούμενα post θα το βρεις

takis15

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Σημερινή επίσκεψη στο Σολωμού 33.
Μια και ήμουν εκεί γύρω έιπα να δοκιμάσω. Ηταν 2 τεμάχια, η Μαρίνα και μλια άλλη ξανθιά αδύνατη που δεν μου είπε όνομα.
Εκανα με την Μαρίνα. Πολύ καλό μασάζ και πάρα πολύ καλό σερβίρισμα του φραπέ. Προσωπικά νομίζω οτι είναι η καλύτερη που κυκλοφορεί στο χώρο (από όσα έχω δοκιμάσει).
Επικροτώ λοιπόν προηγούμενο post φίλου πού έγραφε οτι είναι "expert στο φραπε".
Χρόνος 45 λεπτά τιμή 60 ευρώ.

τι ωρα τιν πηρες ?  εγω πηγα πρην καμια ωρα , μολις σχολασα με την μηχανη βρουμ και εξω απο την πολυκατικοια , παρκαρω, .......... μπορου μπουρου ......... .και μετα,  μεσα στο στομα ολα ........... αχχχχχχχ  αυτο ηταν . . .

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
τι ωρα τιν πηρες ?  εγω πηγα πρην καμια ωρα , μολις σχολασα με την μηχανη βρουμ και εξω απο την πολυκατικοια , παρκαρω, .......... μπορου μπουρου ......... .και μετα,   μεσα στο στομα ολα ........... αχχχχχχχ  αυτο ηταν . . .
:think: :think: :think: :think: :think:.....sto stoma!!! :think:

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
τι ωρα τιν πηρες ?  εγω πηγα πρην καμια ωρα , μολις σχολασα με την μηχανη βρουμ και εξω απο την πολυκατικοια , παρκαρω, .......... μπορου μπουρου ......... .και μετα,   μεσα στο στομα ολα ........... αχχχχχχχ  αυτο ηταν . . .

Πηγα το μεσημερι. Με ποιά έκανες?

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
βρουμ βρουμ με τη μαρινα

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6
τι ωρα τιν πηρες ?  εγω πηγα πρην καμια ωρα , μολις σχολασα με την μηχανη βρουμ και εξω απο την πολυκατικοια , παρκαρω, .......... μπορου μπουρου ......... .και μετα,   μεσα στο στομα ολα ........... αχχχχχχχ  αυτο ηταν . . .
λιγο χλωμο φιλε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom