ευχαριστωΘα σου στείλω σε πμ όταν συμπλήρωσω 10 Post στο φόρουμ.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.459
- Πόντοι
- 2.256
Παλιότερα, όταν είχε χώρο στα Καμίνια που ήταν κοντά μου και την είχα επισκεφτεί, δεν άξιζε. Καλούτσικο μασάζ αλλά ο φράπες αγγαρεία.Αυτή η Σερβα λέει τίποτα;
Αν δε βαριέσαι κάνε μια καταδρομική να μας ενημερώσεις αν έχει αλλάξει κάτι μετά τόσα χρόνια.
David 1975
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2019
- Κριτικές
- 4
- Like
- 70
- Πόντοι
- 0
Σε ευχαριστώ. Θα κάνω ένα ραντεβού και αν δεν βλέπετε παίρνω δρόμο.Παλιότερα, όταν είχε χώρο στα Καμίνια που ήταν κοντά μου και την είχα επισκεφτεί, δεν άξιζε. Καλούτσικο μασάζ αλλά ο φράπες αγγαρεία.
Αν δε βαριέσαι κάνε μια καταδρομική να μας ενημερώσεις αν έχει αλλάξει κάτι μετά τόσα χρόνια.
pirateman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.604
- Πόντοι
- 496
Άντε πάλι με την Χρύσα την απατεωνισσα..Στα 30 € πριν κανα χρόνο ήταν και το Grace στο Μαρούσι, passion massage μισής ώρας. Εκτόνωση και ντουζάκι included.
Akatergastos Outlaw
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 5
- Like
- 948
- Πόντοι
- 81
Αυτή είναι η αγγελία της κυρίας Άννας.
Επειδή με ρωτάτε στα μήνυματα.
Εκλεισα ραντεβου αυριο μαζι της. Στο τηλ της ειπα για 2η εκτονωση, απαντηαε οχι και υπονοησε πως και με το ζορι η 1η. Αν εχει καποιος αναλογη εμπειρια μαζι της ας μιλησει τωρα, διαφορετικα να σιωπήσει για παντα :ρ
flying foxes
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2019
- Like
- 62
- Πόντοι
- 1
Άντε πάλι με την Χρύσα την απατεωνισσα..
Γιατι φίλετην αποκαλείς έτσι ? Εμενα μια χαρα τιμια και ξηγημένη μου έχει φανει
pirateman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.604
- Πόντοι
- 496
Εμένα μου πήρε 80€ για μασάζ και εκτονώση μισή φορά και μια ολοκληρωμένη. Ενώ είχαμε συμφωνήσει για 60. Να ξαναπάω λέτε;Γιατι φίλετην αποκαλείς έτσι ? Εμενα μια χαρα τιμια και ξηγημένη μου έχει φανει
Παιδιά τι λέτε γι αυτό το μαγαζί;
pirateman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.604
- Πόντοι
- 496
αυτό είναι γνωστό μαγαζί με θέμα στο φόρουμ πολύ μέτρια κοριτσια και σαν χώρος γενικά όχι κάτι το ιδιαίτερο. Στούντιο είναι στην ουσία καμία σχέση το μασάζ.Παιδιά τι λέτε γι αυτό το μαγαζί;
....είπαμε ,δεν αξίζει,μην πετάτε χρήματα ,όμορφη δεν ειναι,μασάζ δεν ξέρει ,β' ημίχρονο ότι να'ναι....Εκλεισα ραντεβου αυριο μαζι της. Στο τηλ της ειπα για 2η εκτονωση, απαντηαε οχι και υπονοησε πως και με το ζορι η 1η. Αν εχει καποιος αναλογη εμπειρια μαζι της ας μιλησει τωρα, διαφορετικα να σιωπήσει για παντα :ρ
Ευχαριστώ φίλοςαυτό είναι γνωστό μαγαζί με θέμα στο φόρουμ πολύ μέτρια κοριτσια και σαν χώρος γενικά όχι κάτι το ιδιαίτερο. Στούντιο είναι στην ουσία καμία σχέση το μασάζ.
Akatergastos Outlaw
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 5
- Like
- 948
- Πόντοι
- 81
....είπαμε ,δεν αξίζει,μην πετάτε χρήματα ,όμορφη δεν ειναι,μασάζ δεν ξέρει ,β' ημίχρονο ότι να'ναι....
Πορνοεπιδρομη την προηγουμενη εβδομαδα. Ολα εδειχναν πως θα ηταν χασιμο χρονου και χρηματων, η περιέργεια και η ελπίδα για vfm με εφαγε. Χωρος το σπιτι της, αυτή 60++ μονοκοματη ψηλη, δεν την προσεχει καποιος. Λογος για ντουζ ουτε καν, γυμνος στο κρεβατι με τη μια. Μασαζ κατω του μετριου, δεν ξερει, μπαλκονόπορτα ανοιχτη ουτε καν σε ημιφως. Γυρισα επαιξε ατεχνη εκτονωση, μου ειχε φορεσει κάλτσες οταν με γυρισε για τη μαλακια και με κερασε και ενα άκυρο σφηνακι ρακι. Τελειωμα με το ζορι, με βοήθησε να σηκωθω. Χρονος 57' χειραψια και πουλο. Τα χειροτερα 30€. Highlight που θα μου μεινει, της χτυπησαν την πόρτα και της αφησαν κοινόχρηστα και εγω γυμνος πισω απο την πόρτα και αυτη χαλαρη κουβέντα με τον γείτονα. Επισης το κινητο στην τσέπη της και το σήκωνε κατα τη διάρκεια και για νανμου αφαιρεσει τα λαδια οινόπνευμα παντου, μεχρι και στα αρχιδια. Κατα τα αλλα ευγενικη , στο τελος μου ειπε θα ξανάρθεις εσυ..
taksiarxis
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2014
- Like
- 373
- Πόντοι
- 26
H φτήνια τρώει τον παρά!Πορνοεπιδρομη την προηγουμενη εβδομαδα. Ολα εδειχναν πως θα ηταν χασιμο χρονου και χρηματων, η περιέργεια και η ελπίδα για vfm με εφαγε.
ακριβέστατος ο συνάδελφος, την ίδια εμπειρία είχα, προσωπική άποψη αν και είναι από τα φτηνά μασάζ με φραπέ δεν αξίζει, δεν χαλαρώνεις και απλά περιμένεις να τελειώσει και να φύγειςΠορνοεπιδρομη την προηγουμενη εβδομαδα. Ολα εδειχναν πως θα ηταν χασιμο χρονου και χρηματων, η περιέργεια και η ελπίδα για vfm με εφαγε. Χωρος το σπιτι της, αυτή 60++ μονοκοματη ψηλη, δεν την προσεχει καποιος. Λογος για ντουζ ουτε καν, γυμνος στο κρεβατι με τη μια. Μασαζ κατω του μετριου, δεν ξερει, μπαλκονόπορτα ανοιχτη ουτε καν σε ημιφως. Γυρισα επαιξε ατεχνη εκτονωση, μου ειχε φορεσει κάλτσες οταν με γυρισε για τη μαλακια και με κερασε και ενα άκυρο σφηνακι ρακι. Τελειωμα με το ζορι, με βοήθησε να σηκωθω. Χρονος 57' χειραψια και πουλο. Τα χειροτερα 30€. Highlight που θα μου μεινει, της χτυπησαν την πόρτα και της αφησαν κοινόχρηστα και εγω γυμνος πισω απο την πόρτα και αυτη χαλαρη κουβέντα με τον γείτονα. Επισης το κινητο στην τσέπη της και το σήκωνε κατα τη διάρκεια και για νανμου αφαιρεσει τα λαδια οινόπνευμα παντου, μεχρι και στα αρχιδια. Κατα τα αλλα ευγενικη , στο τελος μου ειπε θα ξανάρθεις εσυ..
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.459
- Πόντοι
- 2.256
Ό,τι ακριβώς έκανε πριν χρόνια στα Καμίνια, τα ίδια κάνει και τώρα. Καμμία βελτίωση με την πάροδο των χρόνων.
pirateman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.604
- Πόντοι
- 496
Πέραματιωτη μας έκαψες!!Ό,τι ακριβώς έκανε πριν χρόνια στα Καμίνια, τα ίδια κάνει και τώρα. Καμμία βελτίωση με την πάροδο των χρόνων.
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.459
- Πόντοι
- 2.256
Γιατί πειρατή μου;; Μάλλον σε γλίτωσα θα εννοείςΠέραματιωτη μας έκαψες!!