You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
όχι σε ...862Επειδή το ροζ τηλέφωνό μου τα χει παιξει το τηλ της Φωτεινής από Καλλιθέα τελειώνει σε 013;
Τότε μάλλον το έχω χάσει. Θα μπορουσε παρακαλω να μου το στείλει κάποιος;όχι σε ...862
Έχεις πμΠαιχταραδες θα μπορούσε κάποιος να βοηθήσει στα τηλ της Ιουλίας Περιστέρι και Καλλιθέα φωτεινής ευχαριστώ
Για την Φωτεινή υπάρχει αγγελία μέσα στο νήμα. Υπάρχει κοπέλα εκτός Tantra Zoe που να προσφέρει και prostate massage?
cretan_nudist
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 890
- Πόντοι
- 81
Προφανώς αναφέρεσαι στην Όλγα και την παρέα της. Αδελφό κατάστημα του Σολωμού 33 (7ος όροφος). Παλιά καταχώρηση στους καταλόγους και έχουν γραφεί αρκετά...Και για τους φραπεδοφιλους υπάρχει και ρευξεκολογος Παγκράτι Κριτωνος milf με 5 άρια αλλά αν δεν σε ξέρει δεν στα βγάζει ρωσιδουλα μεγαλουτσικη αλλά έχει και άλλες επιλογές στα 45 και εκεί
Δεν ξερω μηοως κάνει η Έλενα απο Καλλιθέα. Ξέρει κανείς καμιά αλλη; Θα με ενδιέφερε κι εμέναΈχεις πμ
Για την Φωτεινή υπάρχει αγγελία μέσα στο νήμα. Υπάρχει κοπέλα εκτός Tantra Zoe που να προσφέρει και prostate massage?
Έχεις πμ
Φίλε καλημέρα. Μήπως μπορείς να μου στείλεις κι εμένα το τηλ της Ιουλίας; Την Φωτεινή την βρήκα, την Ιουλία με τίποτα. Ευχαριστώ
Διαγραμμένο μέλος 149753
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Αν έχεις κλειστά τα μάτια αξίζει φουλ! !!30 ευρώ την μισή ώρα
Γιατι κλειστα ματια;
Ειναι μπαζα οι κυριες εκει;
Γενικα αξιζει η φάση; Το μασαζ ειναι καλο;
Αποψεις...;
Αξίζει η φάση το μασαζ ικανοποιητικό,και το φραπεδιάσμα στο τέλος είναι όλα τα λεφτά.!Γιατι κλειστα ματια;
Ειναι μπαζα οι κυριες εκει;
Γενικα αξιζει η φάση; Το μασαζ ειναι καλο;
Αποψεις...;
Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
Είναι πολυ ξενερωτη η ολη φαση... Καλό το μασαζ αλλα όλα τα υπολοιπα όχι.. Είναι αμελής στην ώρα του ραντεβου Κλείνεις πχ στις 8 και λίγο πριν σε παιρνει και σε ρωταει αν μπορεις να πας λιγο πιο αργα γιατι δεν προλαβε να τελειωσει με τον προηγουμενο πελατη..... Όταν ερχεται η ωρα για το φραπε, το κανει σαν αγγαρεία.. δεν αφηνει να πιασεις δεν βγαζει ρουχα κοιταζει το ταβανι... τελειως ντεκαβλε φαση.Παιδες αν μπορει καποιος ας στείλει τηλ της Ιουλίας... ευχαριστώ..
Το πιο εκνευριστικο και αμηχανο όμως είναι ότι διακοπτει το μασαζ για να απαντησει στα τηλέφωνα ή για να πάει στο άλλο δωματιο να μιλήσει με την κόρη της ή με τη μάνα της. Δηλαδη εκει που κάνεις μασαζ ερχεται η μικρη εξω απο την πορτα και της μιλαει ή την μαλώνει (στα ρώσικα φυσικα) αλλα ειναι πολυ σπαστικο και αμηχανο την ωρα που εσυ χαλαρωνεις να ακους παιδικη φωνη εξω απο την πορτα και αυτη να σου λεει.. "συγνωμη παω να δω τι με θελει η κορη μου..."
Καλησπέρα,νέος στο χώρο αν και περιστασιακά το παρακολουθούσα το site.
Κάποιο εγγυημένο μαγαζί για μασάζ/φραπέ. Είτε Βόρεια προάστια είτε Πειραιά Αιγάλεω.
Επισκέφθηκα το μασατζίδικο στο Μαρούσι πριν λίγο καιρό. ΠΟλύ καλή δουλεία και καλός φραπές. Η τύπισα όμως χάλια.
Κάποιο εγγυημένο μαγαζί για μασάζ/φραπέ. Είτε Βόρεια προάστια είτε Πειραιά Αιγάλεω.
Επισκέφθηκα το μασατζίδικο στο Μαρούσι πριν λίγο καιρό. ΠΟλύ καλή δουλεία και καλός φραπές. Η τύπισα όμως χάλια.
Panos_197878
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2018
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Και για τους φραπεδοφιλους υπάρχει και ρευξεκολογος Παγκράτι Κριτωνος milf με 5 άρια αλλά αν δεν σε ξέρει δεν στα βγάζει ρωσιδουλα μεγαλουτσικη αλλά έχει και άλλες επιλογές στα 45 και εκεί
Που μπορώ να βρω στοιχεία φίλε?