Η lalunafem είναι ότι πιο amateur φάση έχω γνωρίσει... Να καταλάβετε ανταλλαξαμε πάνω από 5 μηνύματα όταν ήμουν στο δωμάτιο για το αν θα την ρωτήσουν στην reception που πάει, και μήπως θα πρέπει νσ κατέβω να την παραλάβω από έξω από το prive... Επίσης όταν της έστειλα το δωματιο του prive... 206 με ρώτησε σε ποιον όροφο είναι αυτό... Επίσης στο τέλος που τελείωσε η συνεδρία την φόρτωσα στο αυτοκίνητο και την πήγα στο Μοναστηράκι να περπατήσει και να κάνει βόλτα... Εντελώς αμστουρι... Το οποίο θα μείνει στην Ελλάδα μόνο 2 βδομάδες... Στα του αγώνα μια ώρα μασαζ 60 ευρώ τελείωμα μόνο με το χέρι... Εγώ τελείωσα 2 φορές γιατί όταν λέει ώρα κάνει ώρα... Το μασαζ το κάνει μόνο με εσώρουχα.. Σουτιέν έβγαλα και εγλυψα βυζι, αλλά το κάτω δεν το έβγαλε αλλά χουφτωσα αρκετά... Αρκετά καλό μασαζακι...ασχολείται αρκετή ώρα με την περιοχή, είναι γύρω στα 30 με ωραίο κορμί, αλλά μικρό βυζι με πολύ πεταχτη Ρογα. Φοράει γυαλάκια μυωπίας καβλα.. Μάλιστα της έλεγα όταν μου τον έπαιζε ότι είναι καβλα και γέλαγε γιατί δεν καταλάβαινε Χριστό.. Σύνολο μαζί με χοτελ βγήκε 84 ευρώ...
Υ. Γ. Το βαιμπερ της έχει πρόβλημα και δεν διαβάζει όλα τα μηνύματα..εμένα μου έστειλε άλλο νούμερο στην πορεία για καλύτερη επικοινωνία.. Οπότε πάρτε τηλ καλύτερα..