Αν λες στην αρχή της λαμπρακη όπως ανεβαίνεις από παραλιακή στο δεξί χέρι στον πρώτο η δεύτερο οροφο σε ένα μπαλκόνι με λευκά κάγκελα, έκανε μια κάθε μέρα στρετσινγκ τελείως γυμνή. Πριν χρόνια.Καλημέρα! Ξέρει κανείς τι παίζει με το Temple Massage στην Γλυφάδα (Λεωφ. Γρ, Λαμπράκη)? Ένα απόγευμα που περνούσα είδα μια ξανθιά τούμπανο και ολίγα ρούχα να κάνει stretching στο μπαλκόνι...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα που ΔΕΝ γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 606K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)
Το είχε μια μιλφαρα ,την λένε Ιωάννα.
Είχα πάει πριν δύο χρόνια.
Έκανα μόνο μασάζ αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν ψάχτηκα για κάτι παραπάνω. Εντυπωσιακή μιλφάρα με πολύ μεγάλο στήθος αν κάποιος ξέρει κάτι για αυτήν θα είναι πολύ ενδιαφέρον.
Νομίζω ότι έχει κλείσει τώρα χωρίς να ειμαι σίγουρος.
Είχα πάει πριν δύο χρόνια.
Έκανα μόνο μασάζ αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν ψάχτηκα για κάτι παραπάνω. Εντυπωσιακή μιλφάρα με πολύ μεγάλο στήθος αν κάποιος ξέρει κάτι για αυτήν θα είναι πολύ ενδιαφέρον.
Νομίζω ότι έχει κλείσει τώρα χωρίς να ειμαι σίγουρος.
Διαγραμμένο μέλος 224760
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2022
- Like
- 240
- Πόντοι
- 21
Siam Thai massage στη Γλυφάδα. Δεν υπάρχουν έξτρα εκεί, αλλά μπορείτε να κάνετε ένα πολύ καλό μασάζ εκεί για δίκαια χρήματα. Όποιος επικεντρωθεί σε ευχάριστα μασάζ θα περάσει καλά εκεί. 2 ώρες κάτω από 50 ευρώ. κορυφαία τιμή
Εχει καμια ασιατισσα ή ειναι thai μονο στο ονομα; Επισης το thai massage συνηθως γινεται με ρουχα :/Siam Thai massage στη Γλυφάδα. Δεν υπάρχουν έξτρα εκεί, αλλά μπορείτε να κάνετε ένα πολύ καλό μασάζ εκεί για δίκαια χρήματα. Όποιος επικεντρωθεί σε ευχάριστα μασάζ θα περάσει καλά εκεί. 2 ώρες κάτω από 50 ευρώ. κορυφαία τιμή
Άρα τιποτις...Μόνο μασάζΕχει καμια ασιατισσα ή ειναι thai μονο στο ονομα; Επισης το thai massage συνηθως γινεται με ρουχα :/
Για να μην παρεξηγηθω: ΔΕΝ εχω παει, απλα ρωταω: επειδη το thai γινεται με ρουχα κανονικα, ας μας ενημερωσει ο συναγωνιστης τι ειδους μασαζ εκαναν.Άρα τιποτις...Μόνο μασάζ
Κατάλαβα.Με ρούχα τοτε τι να περιμένουμε...Για να μην παρεξηγηθω: ΔΕΝ εχω παει, απλα ρωταω: επειδη το thai γινεται με ρουχα κανονικα, ας μας ενημερωσει ο συναγωνιστης τι ειδους μασαζ εκαναν.
Συνηθως το thai γινεται χωρις λαδι με τα ρουχα στο πατωμα με πολλες διατασεις.Υπαρχει ομως και το thai oil που γινεται σε κρεβατι χωρις ρουχα.Λογικα θα κανουν και τα δυο.Στο πατωμα εννοω σε στρωμα.Για να μην παρεξηγηθω: ΔΕΝ εχω παει, απλα ρωταω: επειδη το thai γινεται με ρουχα κανονικα, ας μας ενημερωσει ο συναγωνιστης τι ειδους μασαζ εκαναν.
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.656
- Πόντοι
- 6.946
Μασαζ φορώντας ρούχα, ομολογώ ότι δεν μου έχουν κάνει ποτέ. Τι σόι μασάζ, χάδι πάνω από το ρούχο, και δεν τσαλακωνει και το ρούχο;Συνηθως το thai γινεται χωρις λαδι με τα ρουχα στο πατωμα με πολλες διατασεις.Υπαρχει ομως και το thai oil που γινεται σε κρεβατι χωρις ρουχα.Λογικα θα κανουν και τα δυο.Στο πατωμα εννοω σε στρωμα.
Μασαζ φορώντας ρούχα, ομολογώ ότι δεν μου έχουν κάνει ποτέ. Τι σόι μασάζ, χάδι πάνω από το ρούχο, και δεν τσαλακωνει και το ρούχο;
Το αυθεντικο thai γινεται με ρουχα σε στρωμα στο πατωμα.Συνηθως σου δινουν ρουχα πολυ ελαφρα σαν πυτζαμες και εχει πιεσεις και διατασεις.Ετσι ειναι και το σιατσου.Μασαζ φορώντας ρούχα, ομολογώ ότι δεν μου έχουν κάνει ποτέ. Τι σόι μασάζ, χάδι πάνω από το ρούχο, και δεν τσαλακωνει και το ρούχο;
Το σιατσου με πόδια δεν είναι;Το αυθεντικο thai γινεται με ρουχα σε στρωμα στο πατωμα.Συνηθως σου δινουν ρουχα πολυ ελαφρα σαν πυτζαμες και εχει πιεσεις και διατασεις.Ετσι ειναι και το σιατσου.
Οχι ειναι τεχνικη μασαζ απο Ιαπωνια.Ειναι με ρουχα και εχει πιεσεις με τα χερια και με τα ποδια.Γενικα το thai και το σιατσου εχουν πονο.Στην Ελλαδα εχουμε πιο χαλαρωτικα μασαζ.Γενικα αυτες τις τεχνικες μονο απο μασερ που εμπιστευεσαι.Το σιατσου με πόδια δεν είναι;
Ναι καταλαβαίνω μην καταλήξουμε στο ΚΑΤΟχι ειναι τεχνικη μασαζ απο Ιαπωνια.Ειναι με ρουχα και εχει πιεσεις με τα χερια και με τα ποδια.Γενικα το thai και το σιατσου εχουν πονο.Στην Ελλαδα εχουμε πιο χαλαρωτικα μασαζ.Γενικα αυτες τις τεχνικες μονο απο μασερ που εμπιστευεσαι.
anavATIous
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2022
- Κριτικές
- 20
- Like
- 2.491
- Πόντοι
- 1.196
Όχι.Καλημέρα .το medusa είναι σε αυτή την κατηγορία του ΔΕΝ ?
doomnight99
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 6
- Like
- 586
- Πόντοι
- 301
Κανονικά πρόγραμμα έχειΚαλημέρα .το medusa είναι σε αυτή την κατηγορία του ΔΕΝ ?
lavro
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2018
- Κριτικές
- 47
- Like
- 7.345
- Πόντοι
- 5.646
Κόστος;Επίσκεψη στο the moment Συγγρού Φιξ. Εξαιρετικό μασάζ αλλά μέχρι εκεί, τίποτα άλλο.
Από 50 ευρώ η ώρα.Κόστος;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 108
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 2K