xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.858
- Πόντοι
- 3.846
Αν είναι καμία θείτσα 55+ χρονών γιατί σας κάνει εντύπωση;
Τηλέφωνο?30 μασαζ και πιπα και σεξ
Αν είναι καμία θείτσα 55+ χρονών γιατί σας κάνει εντύπωση;
γιατι σας κανει εντυπωση ρε παιδες η τιμη?όλα αυτά με 30ευρω μόνο???
Εχω παει 2 φορες στην κυρια , εναι στο σαλονι του σπιτιου της το μασαζοκρεβατο της καθαρος χωρος και η ιδια 60αρα διατηρημενη δεκτικη στα παζαρια ,την πρωτη πληρωσα 25 ευρω και μετα ενα συμπαθητικο καυλωτικο αν και βιαστικο καπως μασαζ , αρχισε το χαιδεμα στα επιμαχα σημεια της εσπρωξα το κεφαλι και τον πηρε στο στομα , μια χαρα .την επομενη φορα μου εκανε μασαζ αφου την εγδυσα τελειως ξεκινησε μασαζ ενω την δακτυλιαζα μπρος - πισω χωρις διαναρτυριες της αφου με εφτιαξε με πιπουλα της ζτητσα καποτα και πισωκολητο .ΣΥΝΟΛΟ 20 ΕΥΡΩ .Δεν ξαναπηγα λογω αποστασης Νομιζω οτι εχω το τηλεφωνο της οποιος ενδιαφερεται με πμ
Να!!! Κάτι τέτοια ναυάγια μου αρέσουν!!! Θα πάω κι ας μου βγει και σε κακό ?????γιατι σας κανει εντυπωση ρε παιδες η τιμη?
εδω η κριτικη του συναδελφου πριν 2 χρονια που την λεει 60αρα σε ηλικια.
τι περιμενατε δηλαδη?
κανα πιπινι?
φιλε κοιτα να την βρεις μεχρι τις 6 του μηνος,τα Θεοφανεια δηλ.Καλησπέρα και καλή χρονιά. Μήπως γνωρίζει κάποιος το τηλέφωνο της Λιούμπα στην Νέα Σμύρνη?
φιλε κοιτα να την βρεις μεχρι τις 6 του μηνος,τα Θεοφανεια δηλ.
μετα εξαφανιζονται οι καλικαντζαροι.
καλημερα !τελικα υπάρχει κατι καλο στην τιμή των 30 ευρω?φιλε κοιτα να την βρεις μεχρι τις 6 του μηνος,τα Θεοφανεια δηλ.
μετα εξαφανιζονται οι καλικαντζαροι.
αν ξερει κ[αοιος τα τηλεφωνα λιτσας και λιουμπας ας μου τα στειλει σε πμ !ευχαριστω πολυγιατι σας κανει εντυπωση ρε παιδες η τιμη?
εδω η κριτικη του συναδελφου πριν 2 χρονια που την λεει 60αρα σε ηλικια.
τι περιμενατε δηλαδη?
κανα πιπινι?
κι εγω θα τα ηθελα πολυ!ευχαριστωαν ξερει κ[αοιος τα τηλεφωνα λιτσας και λιουμπας ας μου τα στειλει σε πμ !ευχαριστω πολυ
Θα ήθελα και εγω τα τηλέφωνα τους.κι εγω θα τα ηθελα πολυ!ευχαριστω
τυπε οι καλικαντζαροι κυκλοφορουν μονο τα Χριστουγεννα.Έχει κανείς τελικά το τηλέφωνο από Λιούμπα στη Νέα Σμύρνη;
Και εγώ θέλω τα τηλέφωνα !κι εγω θα τα ηθελα πολυ!ευχαριστω
Πηγα δοκιμασα την Μαιρη μαυρουλα στην ανω Κυψελη ....Λοιπον μασαζ κατω του μετριου,εμφανιση χαλια ατσουμπαλο εντελωs,και χαλια προσωπο , το εσωσα μονοs μου ,(γαμωνταs) το στομα τηs μεχρι το τερμα, για αρκετη ωρα.Τιμη 30 ευρω.Επομενοs στοχοs κυρια Λιτσα.....
Κ Λίτσα διεύθυνση?Πηγα δοκιμασα την Μαιρη μαυρουλα στην ανω Κυψελη ....Λοιπον μασαζ κατω του μετριου,εμφανιση χαλια ατσουμπαλο εντελωs,και χαλια προσωπο , το εσωσα μονοs μου ,(γαμωνταs) το στομα τηs μεχρι το τερμα, για αρκετη ωρα.Τιμη 30 ευρω.Επομενοs στοχοs κυρια Λιτσα.....
O @Περαματιώτης ξέρει αλλά δεν μας λέει και εμάς να πάμε , υπάρχει επίσης και η Θεία Αμαλία στην Καλλιθέα είναι λίγο πιο μεγάλη από την θεία Ελένη και παίρνει και 70€Καλημέρα επειδή ήρθα μετά από 10 χρόνια εξορίας λόγου δουλειάς στο εξωτερικό και επειδή μένω Καλλιθέα έχουμε την θεία Ελένη που θα τη βρω ...