Kostas(18)
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2020
- Like
- 34
- Πόντοι
- 0
Πήρα τηλέφωνο την Ιουλία είπε 30 την ώρα για μασάζ γνωρίζει κάποιος αν προσφέρει κάτι παραπάνω προς το τελος
Happy ending.Πήρα τηλέφωνο την Ιουλία είπε 30 την ώρα για μασάζ γνωρίζει κάποιος αν προσφέρει κάτι παραπάνω προς το τελος
΄΄Εχουν γράψει αρκετά για την Ελένη στην Καλλιθέα ! Άν δεν έχεις πρόβλημα με την ηλικία είναι πολύ καλή στις υπηρεσίες της .Φιλοι μου πηρα την Ελενη απο καλλιθεα και μου ειπε 70 ευρω για μιαμιση ωρα.Τι λενε αυτοι που την ξερουν?Αξιζει?
Θα μπορουσες να μου στειλεις το τηλεφωνο της κυριας Ελενης;΄΄Εχουν γράψει αρκετά για την Ελένη στην Καλλιθέα ! Άν δεν έχεις πρόβλημα με την ηλικία είναι πολύ καλή στις υπηρεσίες της .
Το έστειλαΘα μπορουσες να μου στειλεις το τηλεφωνο της κυριας Ελενης;
Έχουμε τηλε. Της αγγελίκης σε pmΌσον αφορά την εμφάνιση από τις 4 που έχω δει:
Ιουλία Περιστέρι. 45αρα ρωσιδόφατσα ψηλή (1,80+) λεπτή με καμπούρα, άκωλη και άβυζη.
Βίκυ Στεφανία. Από φωτογραφία του facebook την έχω δει και μου φάνηκε πολύ μέτρια, μεσογειακή περιφέρεια με μπούτια, άβυζη και μέτριο πρόσωπο. Ηλικία γύρω 35 με 40?
Λιούμπα Ν.Σμύρνη. 55 χρονών με φάτσα καθαρίστριας, 3άρι φυσικό στήθος και λίγα έξτρα κιλά. Οι περισσότεροι από εμάς πιστεύω θα φεύγανε τρέχοντας μόλις την αντίκρυζαν.
Αγγελική Αθηνών343. Ηλικία 45, ρωσιδόφατσα με ξανθό κοντό μαλί, καλό στήθος φυσικό 3αρι, μέτριο βάρος.
Γενικά όπως είπα και στο ποστ της 1ης σελίδας, πολύ μέτριες όλες οι επιλογές.
και γω το τηλ Αγγελικης ψαχνω...Έχουμε τηλε. Της αγγελίκης σε pm
Αν μπορείς να μου στείλεις το τηλέφωνο της Ελένης από Καλλιθέα?΄΄Εχουν γράψει αρκετά για την Ελένη στην Καλλιθέα ! Άν δεν έχεις πρόβλημα με την ηλικία είναι πολύ καλή στις υπηρεσίες της .
30 λεπτά με 50 ευρώ = σύντομο διεκπερωτικό μασάζ (ψευτο μασαζ - ψευτοχάδια του 5- 10 λεπτου) και μετά καλαμάκι και μπριζόλα όσο αντέξεις .Δεν κατάλαβα μάγκες.
60€ για 30 λεπτά με φουλ πρόγραμμα δεν χρεώνουν τα περισσότερα μασατζιδικα;
Εγώ τόσο έχω δώσει σε.γνωστό μαγαζί και σίγουρα παίζουν και άλλα εκεί.
Τι σας πείραξε;
Που δεν ζητάω να γαμησω θείτσες ή που είπα μήπως υπάρχει κάτι στα 50€;
Αυτό δεν είναι το νόημα του θέματος;
Να βρούμε καμία καλύτερη ευκαιρία;
Πάντως αν έχετε καμία συμβουλή και για δοκιμασμένη κοπέλα με χώρο δικό της και με αυτά που ζητάω θα με ενδιέφερε.
Θα μπορούσες να μου στείλεις αγγελία ή το τηλέφωνο της Ελένης από Καλλιθέα;΄΄Εχουν γράψει αρκετά για την Ελένη στην Καλλιθέα ! Άν δεν έχεις πρόβλημα με την ηλικία είναι πολύ καλή στις υπηρεσίες της .
Και σ' εμένα ρε συναγωνιστή ψάχνω για μασάζακι από θεια απεγνωσμένα ! Αν μπορείς !Το έστειλα
αδερφε η στεφανια μονο αβυζη δεν ειναι . δεν ξερω τωρα που εχει αδυνατισει αλλά ηταν "τουμπανο" το κοριτσι.Έχουμε τηλε. Της αγγελίκης σε pm
Δεν μπορώ να σου στείλω μνμ μάλλον γιατί έχεις μόνο 4 και δεν μου δίνει δυνατότητα για να αρχίσω προσωπική συζήτηση .Γράψε 2-3 ακόμα να ανοίξειΚαι σ' εμένα ρε συναγωνιστή ψάχνω για μασάζακι από θεια απεγνωσμένα ! Αν μπορείς !
Εντάξει μου το έστειλε άλλος συναγωνιστής. Σε ευχαριστώ !Δεν μπορώ να σου στείλω μνμ μάλλον γιατί έχεις μόνο 4 και δεν μου δίνει δυνατότητα για να αρχίσω προσωπική συζήτηση .Γράψε 2-3 ακόμα να ανοίξει