Νέα

Μας ξεμουνιάσανε και μας ξεκωλιάσανε τρία αγόρια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Yarrak
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

barbag

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2008
Like
1
Πόντοι
0
  πλακα μας κανεις ρε φιλε?κοβω τον πουτσο μου οτι εισαι αντρας και επειδη δεν ειχες τι να κανεις μας αμολησες την εφηβικη σου φαντασιωση που μαλλον την θυμηθηκες την ωρα που :jerking:!!!ασε και δεν μασαμε !!!τουλαχιστον , αν θελεις να την πραγματοποιησεις , πεστο μας να βαλουμε εμα χερακι , μπας και ξεδωσεις!!!θα σου δωσω το mail απο μερικες ΄ακτιβιστριες του ερωτα΄και θα σε στειλω συστημενο.και αν εισαι και εντος των προδιαγραφων(ωραιος και να γαμας τουλαχιστον τρεις φορες κα μεχρι το ξημερωμα)μπορει κανονισετε και επαναληψη.χααχαχαχαχαχαχααα!!!

Επισκέπτης
Aπορώ ρε πούστη μου Δεξίωση Kαλοκαιριάτικα. O τρόπος επίσης που το γράφεις δείχνει ότι είσαι μάλλον λουγκρίτσα καθώς καμμία καργιόλα ξεκωλιάρα δεν θα έγραφε "αγόρια". Θα έγραφε "ψωλαράδες". Oπότε λυπάμαι αλλά μάλλον είσαι Λουμπινοτράβελλος ο Φεσσοφόρος.

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
οτι μαλακισμενη ιστορια θελει ο καθενας την thread εδω μεσα. Και αληθεια να΄ναι που πολυ αμφιβαλλω τι νομιζετε οτι καταφερατε κοριτσακια? Καβαλησατε εναν πουτσο και νομιζετε οτι καβαλησατε τον πυραυλο που θα σας παει στο φεγγαρι και το διαλαλειτε.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Πίπες γιαχνί... ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΩ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΙΠΟΤΑ...

ΑΠΟΡΩ ακόμα γιατί καθόμαστε κι ασχολούμαστε με τις copy+paste φαντασιώσεις κάθε πικραμένου...

άφησες και το παράθυρο γαι την περίπτωση που κατά 0,0001% είναι αλήθεια!

Κορυφαιο :2funny: :2funny:

aarsenikos

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Γράφει η Εβίτα

Είχαμε μια σεξουαλική περιπέτεια με τη φίλη μου την Πόπη. Ένας ένας τα αγόρια μας γαμούσανε εμένα και την Πόπη. Μας γαμήσανε και τις δυο από τρεις φορές ο καθένας. Νέα φαγοπότια, νέα μεθύσια, νέες τρέλες, νέα απανωτά γαμήσια. Μας ξεμουνιάσανε και μας ξεκωλιάασνε
άντε στον γιατρό σήμερα  :badair:για να σας ράψουν κορίτσια. :bounce-glasses: :dancing:

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
άντε και εις ανώτερα .

antreas77

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γράφει η Εβίτα

Είχαμε μια σεξουαλική περιπέτεια με τη φίλη μου την Πόπη.  Πήραμε μια πρόσκληση να πάμε σε δεξίωση στο εξοχικό σπίτι κάποιου φιλικού μας ζευγαριού. Πήγαμε. Εκεί εκτός από το φιλικό μας ζευγάρι ήτανε και πολλοί άλλοι, αγόρια, κορίτσια, άντρες , γυναίκες. Φάγαμε και ήπιαμε μέχρι κορεσμού.. Χορέψαμε, τραγουδήσαμε, γνωρίσαμε νέους ανθρώπους,περάσαμε θαυμάσια.

Ενώ προχωρούσε η ώρα αποχωρούσανε σιγά σιγά τα ζευγάρια και άλλοι προσκεκλημένοι. Τελικά μείναμε μόνο τρία αγόρια κι εμείς οι δυο. Όλοι νέα παιδιά το πολύ μέχρι τριάντα χρόνων. Η Πόπη κι εγώ σκνίπα στο μεθύσι. Τα αγόρια προσφερθήκανε να μας πάνε σπίτι. Αποχαιρετήσαμε το ζευγάρι και ξεκινήσαμε. Στο δρόμο είπαμε να αράξουμε σε καμιά παραλία να κάνουμε νυκτερινό μπάνιο στη θάλασσα. Ριχτήκαμε όλοι ολόγυμνοι στο νερό. Κολυμπήσαμε, δροσιστήκαμε, παίξαμε τρελά παιγνίδια, καυλώσαμε. Βγήκαμε και ξαπλώσαμε στην άμμο. Ένας ένας τα αγόρια μας γαμούσανε εμένα και την Πόπη. Μας γαμήσανε και τις δυο από τρεις φορές ο καθένας. ίσα με το πρωί. Ήτανε όλοι ωραία παιδιά και το ευχαριστηθήκαμε.

Δεν πέρασαν ούτε  48 ώρες και  η ιστορία μας με τα τρία αγόρια είχε και συνέχεια. Ύστερα από ένα τηλεφώνημα που πήραμε εγώ κι η φίλη μου βρεθήκαμε ξανά και οι πέντε στο σπίτι ενός από τα τρία αγόρια που έλειπαν οι δικοί του στην εξοχή. Νέα φαγοπότια, νέα μεθύσια, νέες τρέλες, νέα απανωτά γαμήσια. Μας ξεμουνιάσανε και μας ξεκωλιάασνε και τις δυο. ΄Ηταν όμως υπέροχες στιγμές.

Δεν θα σας πώ λεπτομέρειες του γαμησιού μας, γιατί υπάρχουνε μερικά αντράκια  που ζηλεύουνε πολύ, το παίζουνε μεγάλοι γαμιάδες και ζητάνε επίμονα να μας γαμήσουν. Όμως εμείς, οι ακτιβίστριες  του ελεύθερο έρωτα, είμαστε πολύ εκλεκτικές στους ερωτικούς συντρόφους μας. Πρέπει να τους γνωρίσουμε καλά και να είναι ωραία παιδιά για να τους κάτσουμε.

Και κάτι άλλο. Εμείς, του ελεύθερου έρωτα, γαμιόμαστε και δεν ντρεπόμαστε να το λέμε. Ενώ άλλα κορίτσια ξέρουμε ότι γαμιούνται σαν τις σκύλες και μας παριστάνουνε την Οσία Μαρία την Αιγυπτία. Αυτό θέλει, δυστυχώς, η κοινωνία μας. Να κυκλοφορούμε όλοι και όλες με μάσκες. Και να μην εκδηλώνουμε τον πραγματικό εαυτό μας. Ε, λοιπόν, εμείς πάμε κόντρα σ` αυτές τις αντιλήψεις.

pou  hta  se vrw  evita;

chesterfield

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Δεν ειναι τιποτα , τραβα μια μαλακια κανε και ενα κρυο ντουζ και θα σου περασει!

iord

Μέγας
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Κριτικές
12
Like
14
Πόντοι
4.175
λοιπον πιστευω οτι η ιστορια εχει καπως ετσι....
αυτες ειναι δυο ξενερωτες, μαλακισμενες, αγαμητες και αξυριστες γκομενες, που η μεχρι τωρα σεξουαλικη εμπειρια τους ηταν ενα φασωμα στο λυκειο, και ενα τσιμπουκι σε ενα απλυτο αλβανο που δουλευε στα κτηματα , οταν ειχαν παει για καλοκαιρι στο χωριο τους. Λοιπον τωρα πηγαν στο παρτυ του/της διευθυντου τους , γιατι και οι δυο δουλευουν σε τραπεζα και χυνουν καθημερινα απο τους κακομοιρους που τους ζητανε δανειο, και εκει γνωρισαν κατι μπακουρια που ανηψια του διευθυντη που ειχαν ερθει απο το χωριο , που φωρουσαν μαιμου ρολεξ ντειτονα, και ειχαν καλογιαλισμενη την BMW η οποια ομως ηταν δεκαπενταετιας. Οποτε και οι τυποι αυτοι χαρμανιασμενοι, νηστικοι , θεωρησαν μεγαλη τιμη να γαμησουν τις δυο ξενερωτες γιατι ετσι θα εμπαιναν στον γαμω-γιαπο κυκλο τους πιο ευκολα γιατι οπως και να το κανεις αλλο να μπαινεις σε εναν κυκλο σαν ο συγγενης και δη φτωχος του διευθυντη και αλλο σαν ο γκομενος της μαγδαλως. Οποτε μετα το πρωτο γαμησι που ισως να μην ειχε και τσιμπουκι βρεθηκαν προχθες , εφαγαν παστα στην κρεπερι της πλατειας και αφου ηπιαν και δυο ποτα ξαναγαμηθηκαν μαζι τους. Οι βλαχοι τωρα ειναι ηδη established γκομενοι της αθηναικης νυκτας :jerking: :jerking: :jerking:, αυτες εχουν να λαβαινουν κλησεις και μηνυματα στο κινητο τους και κανονιζουν απο τωρα χειμωνιατικο σαββατοκυριακο στην Αραχωβα , γιατι για Μυκονο δεν προλαβαινουν να μαζεψουν λεφτα μιας και υπαρχει και η καταραμενη δοση για το γιαρις.... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ
πεστα χρυσοστομε :humpleg:

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Γράφει η Εβίτα

Φάγαμε και ήπιαμε μέχρι κορεσμού.. .

Στο δρόμο είπαμε να αράξουμε σε καμιά παραλία να κάνουμε νυκτερινό μπάνιο στη θάλασσα. Ριχτήκαμε όλοι ολόγυμνοι στο νερό. Κολυμπήσαμε, δροσιστήκαμε, παίξαμε τρελά παιγνίδια, καυλώσαμε.

Ποια ειναι η εβιτα;;;;; και γιατι γραφει η Εβιτα και οχι η Πόπη;;;;

και αλλη φορα μην κανετε μπανιο φαγωμενες και μεθυσμενες ειναι επικινδυνο!!!

edit να παιρνετε και καμια ζακετα γιατι το βραδυ εχει κρυο στην παραλία!!!

skistis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Την εβιτα την κόβω για ευαγκελο στάνταρ. Τώρα τους έριξαν από 3 ο καθένας. Δηλαδή 3 τύποι στουπί στο πιοτί έριξαν όλοι από 6 ο καθένας. Έρε γλέντια. Πολύ θα ήθελες μωρή λούγκρα εσύ και η άλλη παλιόπουστρα η φιλενάδα σου να σαν γαζόσουν στα καυλιά. Προς το παρόν πάντως βολευτείται με καμιά πετούγια στον κώλο. Όξω πούστη απ' την παράγκα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τι μου θυμιζει
τι μου θυμιζει
αν ναι μια τσοντα που κυκλοφορει
αλλα να τις βλεπεις αλλο να τις ζεις φιλε <<εβιτα>>
:2funny: :2funny:

Kurwa

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
6
Πόντοι
6

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Kαι τι νομιζετε οτι κανατε...............
Αυτο εμας ειναι η ζωη μας.........εχουμε γαμησει ολη την οικουμενη...........αμα τις μετραγαμε και εμεις................?>?>>?>

zlatan

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
6
ρε παιδες καθεται και γραφει η καθε λουγκρα η καριολα την παπαρια της και το κανουμε εκτενες θεμα? και καθονται και διασκεδαζουν με τα γαφομενα.. ριχτε σταχτη!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom