Mitharadir
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16
- Πόντοι
- 1
Πρόσφατα έβαλα στο μάτι μια κοπέλα που είναι μάρτυρας του Ιεχωβά. Ξέρει κανείς αν αξίζει να προσπαθήσω ή να μην χάνω το χρόνο μου;
Πρόσφατα έβαλα στο μάτι μια κοπέλα που είναι μάρτυρας του Ιεχωβά. Ξέρει κανείς αν αξίζει να προσπαθήσω ή να μην χάνω το χρόνο μου;
Ολο τρολαρισμα εισαι αντε μαθε τι παιζει με τους ιεχωβαδες...Δε το ανοιξε για χαβαλε το θεμα ο φιλοςΓάματην τύπε έτσι κι αλλιώς για τα λεφτά γίνονται γιαχωβάδες.
Γάματην τύπε έτσι κι αλλιώς για τα λεφτά γίνονται γιαχωβάδες.
Ολο τρολαρισμα εισαι αντε μαθε τι παιζει με τους ιεχωβαδες...Δε το ανοιξε για χαβαλε το θεμα ο φιλος
Φιλε διαβασε εδω :
Εντάξει ρε τύπε μου δίνεις να διαβάσω κάτι από 24χρονο μικροτσούτσουνο παρθένο που έριξε φιλί με γκόμενα και την ερωτεύτηκε και κόλλησε μαζί της.. Γάμησετα! Είχα παλιά συμμαθητή γιαχωβά και ξέρω ότι έχουν παραξενιές του στυλ και καλά να μην επιτρέπεται να δώσουν αίμα, να μην γαμιούνται πριν το γάμο οι κοπέλες κλπ. Το καλύτερο είναι να μην ασχολείσαι καθόλου με τέτοια άτομα.. Βέβαια είναι ευρέως γνωστό ότι γιαχωβάδες κλπ γίνονται κατόπιν προσέγγισης από τρίτους για διάφορα συμφέροντα.
Γίνεσαι χριστιανός επειδή γεννιέσαι εδώ σε οικογένεια Χριστιανών και σου μαθαίνουν αυτό το παραμυθάκι από μικρό. Ξέρω οικογένειες που ήταν Ορθόδοξοι και μετά ασπάστηκαν στα 40 κάτι αιρέσεις.. Ε τώρα προφανώς αν γεννηθείς σε οικογένεια γιαχοβάδων θα γίνεις γιαχωβάς.Τυπε οπως γινονται οι χριστιανοι γινονται και οι γιαχοβες. Δε χρειαζεται προσεγγιση.
Σου είπα ήδη ότι δεν είναι απαραίτητο.Ξέρω Ιεχωβαδες που τα παιδιά τους διαγράφηκαν από την αίρεση γιατί δεν τηρούσαν τους κανόνες και ξέρω άτομα που γεννήθηκαν ορθόδοξοι και έγιναν Ιεχωβάδες.Η αίρεση δεν έχει σταθερό αριθμό μελών.Αν δεν αντέχουν τους περιορισμούς κάποιοι ή φεύγουν οικειοθελώς ή διαγραφονται.Ένας πρωην συμφοιτητής έιχε γίνει Ιεχωβάς και μετά σταμάτησε να έρχεται στα κλάμπ να έχει σχέσεις κτλ.Γίνεσαι χριστιανός επειδή γεννιέσαι εδώ σε οικογένεια Χριστιανών και σου μαθαίνουν αυτό το παραμυθάκι από μικρό. Ξέρω οικογένειες που ήταν Ορθόδοξοι και μετά ασπάστηκαν στα 40 κάτι αιρέσεις.. Ε τώρα προφανώς αν γεννηθείς σε οικογένεια γιαχοβάδων θα γίνεις γιαχωβάς.
Γιατι εσυ ποσο χρονων εισαι φιλε? Για πες μας τα διαφορα συμφεροντα που λεςΕντάξει ρε τύπε μου δίνεις να διαβάσω κάτι από 24χρονο μικροτσούτσουνο παρθένο που έριξε φιλί με γκόμενα και την ερωτεύτηκε και κόλλησε μαζί της.. Γάμησετα! Είχα παλιά συμμαθητή γιαχωβά και ξέρω ότι έχουν παραξενιές του στυλ και καλά να μην επιτρέπεται να δώσουν αίμα, να μην γαμιούνται πριν το γάμο οι κοπέλες κλπ. Το καλύτερο είναι να μην ασχολείσαι καθόλου με τέτοια άτομα.. Βέβαια είναι ευρέως γνωστό ότι γιαχωβάδες κλπ γίνονται κατόπιν προσέγγισης από τρίτους για διάφορα συμφέροντα.
ο πάτερ κλεομένης τι γνώμη έχει για τους γιαχοβάδες ξέρουμε?
![]()
είσαι τσίφτης τύπε!