!!!Marta!!!
Call-Girl
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2014
- Like
- 1.786
δεν δουλευει το λινκ
Καλή Χρόνια Κώστας! :-*
δεν προλαβες να μας πεις ολο το τραγουδι ;) τι κριμα :-με ολο το σεβασμο πανω απο 50 ευρω δεν αξιζει...σορρυ
καλημερα κυρια μουΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ 11.00-21.00 ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ . ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ. ΜΙΑ ΩΡΑ 60Ε. ΣΕΞ ΜΕΧΡΙ 2 ΕΚΤΟΝΩΣΕΙ , ΕΛ. ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ , ΧΟΡΕΙΣ ΠΡΩΚΤΙΚΟ .
πάντως Μάρτα
οι συναγωνιστές που σου έχουν βάλει κριτικές σ έχουν θάψει
εκτός 1-2 που τους κόβω για αγαπούλες
πάντως Μάρτα
οι συναγωνιστές που σου έχουν βάλει κριτικές σ έχουν θάψει
εκτός 1-2 που τους κόβω για αγαπούλες
μετριοτατη ηταν παντα συναγωνιστη.
τωρα στα 55+ νομιζεις θα υπηρχε βελτιωση?
τα τελευταια ενσημα κολλαει.
Επειδη εγω πηρα την φιλη και επειδη την εχω παρει και μονη εαν θυμαμαι καλα έρχεται. Με βιζα ανα τρεις μηνες η ανα εξι κατι τετοιοΓενικά ψηλή και θεωρητικά νταρντανομούνα,αλλα άτολμη,χωρίς πρωτοβουλίες και φαίνεται ότι έχει κουραστεί.Με την τιμή αυτή και τα διάφορα +++ για άλλες υπηρεσίες, δεν κάνει.Όταν λέω άλλες υπηρεσίες, μιλάω για γαμήσια με δονητή, που αφορούν και άλλους συναγωνιστές που άλλες τα κάνουν στο πρόγραμμα τους χωρίς πανοπροίκια, είτε να δίνει κώλο (που κάποιοι λένε πως δίνει) κτλ κτλ κτλ.Αν ήταν στα 50 ότι προσφέρει,ίσως να το σκεφτόμασταν.Πλέον υπάρχουν τόσες κοπέλες που δεν θα ασχοληθούμε άλλο και όσο ασχοληθήκαμε είναι λόγω των παλαιών μεγαλείων που είχε,για ιστορικούς λόγους.
Επίσης αυτό που μου την έσπασε είναι πως μόλις ενδιαφέρθηκαν κάποιοι για την φίλη της,την έκοψε και αλήθεια θα ήθελα να την γαμήσω.