!!!Marta!!!
Call-Girl
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2014
- Like
- 1.786
Καλησπέρα. Είμαι από Ρωσία. Η Μάρτα όνομα μόνο για δουλια. :-*
εισαι κορόιδο,Καλημέρα σας! Σήμερα διαθέσιμη από 11.00-21.00.Ραντεβου σε ξενοδοχείο και στο χώρο σας. 60ε μια ώρα. Σεξ μέχρι 2 εκτονώσει , ελ.στωματικο.Σας περιμένω ! :-*
χρονια πολλα ρε μουτρο νικολα.οντως καλες τιμες,αλλα ρε φιλε στην κατηγορια αυτη,μιλφ και να μην δινει κωλο,δεν λεει.παντως υπαρχουν κανα δυο τρεις καλλυτερες σε αυτα τα κυβικα ,με φουλ υπηρεσιες.Καλήμερα
Καλές οι τιμές και οι φωτό αλλά οι κριτικές μάλλον αρνητικές. Γούστα βέβαια είναι αυτά...
σε ενα αλλο νημα φιλε φρανκ υποσχεθηκες κριτικη ;) περασε πολυ καιροςχρονια πολλα ρε μουτρο νικολα.οντως καλες τιμες,αλλα ρε φιλε στην κατηγορια αυτη,μιλφ και να μην δινει κωλο,δεν λεει.παντως υπαρχουν κανα δυο τρεις καλλυτερες σε αυτα τα κυβικα ,με φουλ υπηρεσιες.
τασσο μου χρονια πολλα,καλη χρονια και σε ολους τους φιλους και τις φιλες βεβαιως.δεν ξεχνω τις υποσχεσεις,αλλα μου ετυχαν αναποδιες.ειμαι εδω και εικοσι μερες ψιλοαρωστος συν οτι τρεχω απο τις πολλες δουλειες και λογω τελους του ετους.θα καταλαγιασω και θα γραψω να εισαι σιγουρος.να αυριο το βραδυ θα ερθω για δουλεια στην αθηνα.και θελω να περασω καλα.σε ενα αλλο νημα φιλε φρανκ υποσχεθηκες κριτικη ;) περασε πολυ καιρος
σε ενα αλλο νημα φιλε φρανκ υποσχεθηκες κριτικη ;) περασε πολυ καιρος
αμα διαβασεις λιγο οχι πολυ γραφει παντου τι πως και γιατι ;) κατι αλλο να σε βοηθησουμε μιας και εισαι φρεσκος ....Καλησπέρα κούκλα,εχεις φουλ στο μενου σου?
οκ περαστικα :- φιλε παντως θα κανω μια παρατηρηση στα γραφομενα σου δεν ειναι υποχρεωτικο μια γυναικα επειδη ειναι 50αρα να κανει και τον κωλο της 50 αρικοτασσο μου χρονια πολλα,καλη χρονια και σε ολους τους φιλους και τις φιλες βεβαιως.δεν ξεχνω τις υποσχεσεις,αλλα μου ετυχαν αναποδιες.ειμαι εδω και εικοσι μερες ψιλοαρωστος συν οτι τρεχω απο τις πολλες δουλειες και λογω τελους του ετους.θα καταλαγιασω και θα γραψω να εισαι σιγουρος.να αυριο το βραδυ θα ερθω για δουλεια στην αθηνα.και θελω να περασω καλα.
ναι να μας δώσεις το αντίτιμο.αμα διαβασεις λιγο οχι πολυ γραφει παντου τι πως και γιατι ;) κατι αλλο να σε βοηθησουμε μιας και εισαι φρεσκος ....
Χρόνια πολλά και περαστικά φίλετασσο μου χρονια πολλα,καλη χρονια και σε ολους τους φιλους και τις φιλες βεβαιως.δεν ξεχνω τις υποσχεσεις,αλλα μου ετυχαν αναποδιες.ειμαι εδω και εικοσι μερες ψιλοαρωστος συν οτι τρεχω απο τις πολλες δουλειες και λογω τελους του ετους.θα καταλαγιασω και θα γραψω να εισαι σιγουρος.να αυριο το βραδυ θα ερθω για δουλεια στην αθηνα.και θελω να περασω καλα.
μην απορεις παλι αδελφε μου ο φρανκ ξερει γιατι μιλαω ;)
καλα εσυ δεν υπαρχεις ενταξειναι να μας δώσεις το αντίτιμο.
μα ναι,δεν ειπα οτι ειναι υποχρεωτικο,αλλα δεν παω αμα δεν εχει.για αυριο υπαρχει τιποτα,θα κανουμε κατι?οκ περαστικα :- φιλε παντως θα κανω μια παρατηρηση στα γραφομενα σου δεν ειναι υποχρεωτικο μια γυναικα επειδη ειναι 50αρα να κανει και τον κωλο της 50 αρικο
Για να σε βοηθήσω μοιάζουν τα ονόματα ;)
αυριο εγω θα ειμαι 2000χλμ μακρυά φιλε μου καλε ;) ρωτα τα γυρω παληκαριαμα ναι,δεν ειπα οτι ειναι υποχρεωτικο,αλλα δεν παω αμα δεν εχει.για αυριο υπαρχει τιποτα,θα κανουμε κατι?
καλα εσυ δεν υπαρχεις ενταξει