!!!Marta!!!
Call-Girl
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2014
- Like
- 1.786
Πόσο πάει το διπλό;;;Καλημέρα σε όλους ! Σήμερα μέχρι 22.00 θα είμαι διαθέσιμη . Ραντεβού σε ξενοδοχείο και στο χώρο σας. Τηλ. 6940155704
3,20 με απ ολα και δωρο αναψυκτικο βυσιναδαΠόσο πάει το διπλό;;;
Καλησπέρα! Διπλό με την φίλη μου πάει 140€ μια ώρα. Λεσβιακό δεν κάνουμε. Από 18.00-22.00 σε ξενοδοχείο.Πόσο πάει το διπλό;;;
Άμα δεν έχει κόκα κόλα δεν αξίζει το διπλό!!!3,20 με απ ολα και δωρο αναψυκτικο βυσιναδα
Μόνο τσάι και corega προσφέρει το μαγαζίΆμα δεν έχει κόκα κόλα δεν αξίζει το διπλό!!!
ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ!!!!! ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΤΡΑΓΑΛΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ..... ΚΑΙ ΝΑ ΛΥΣΕΙΣ ΤΟ ΦΙΟΓΚΟ ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ.....Καλημέρα ! Σήμερα είμαι διαθέσιμη από 10.00-22.00.Ραντεβού σε ξενοδοχείο και στο χώρο σας .70€ μια ώρα, Διπλο με την φίλη μου 140€. Σεξ με 2 εκτόνωση , ελ στοματικό, παιχνιδάκια . Τηλ. 6940155704. ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!
Ωραιοοο δωμάτιο και εσείς επίσης πιο χοτελ εάν επιτρέπεται.?Εγώ με την φίλη μου.
Ευχαριστώ ! Πριαμος Ηλιουπολη δωμάτιο 102 ωραίο και καθαρό.Ωραιοοο δωμάτιο και εσείς επίσης πιο χοτελ εάν επιτρέπεται.?
καμια φωτο απ το τζακουζι βγαλατε η οχι ακομα ?Ευχαριστώ ! Πριαμος Ηλιουπολη δωμάτιο 102 ωραίο και καθαρό.
Φωτογραφίες είναι χτεσινές . Θέλεις ακόμα πιο καινούργιες ;;;;;;;;;;;Και πάω μέχρι Γλυφαδα, όχι Θεσσαλονίκη .βάζε και καινούργιες φωτογραφίες μωρό. Και Ελα μια βόλτα απο Θεσσαλονίκη να σε γνωρίσουμε και εμείς
Όχι ακόμα.καμια φωτο απ το τζακουζι βγαλατε η οχι ακομα ?