!!!Marta!!!
Call-Girl
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2014
- Like
- 1.786
ΑΤΣΕΡΙ!!!! ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ!!!!Καλημέρα σε όλους! Σήμερα μέχρι 22,00 θα είμαι διαθέσιμη . Ραντεβού σε ξενοδοχείο και στο χώρο σας.Τηλ. 6940155704
Λίγο αλλήθωρες οι βυζάρες,αλλά καλές!!!Καλησπέρα! Με την φίλη μου κάνουμε ραντεβού μέχρι 23.00 κάθε μέρα.
το γερανο να παρεις μαζιΛίγο αλλήθωρες οι βυζάρες,αλλά καλές!!!
Ο θυμωμένος πολύ επικίνδυνος .Έκανε μαλακια και μετά ακόμα εκδικείται.Λέω τώρα για karipidis.
ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ..... ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΦΙΛΙΑ ΠΑΝΤΟΥ, ΦΙΛΙΑ ΟΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ......Καλημέρα σε όλους! Σήμερα είμαι διαθέσιμη απο 10.00-22.00.Ραντεβού σε ξενοδοχείο και στο χώρο σας. Τηλ. 6940155704.
Εδώ κάνουμε διπλο. Μετά ζητάτε τηλέφωνο της και κάνετε ραντεβού με κοπέλα .Η φίλη σου κάνει μόνη της ραντεβού;
Δε θα ήταν άσχημο ένα ξεβράκωμα... Να μαθαίνουμε κι εμείς οι νέοι!!!
θα γραψεις και αλλα να γελασουμε ρε μορτη η θελεις να πεσει ξεβρακωμα για το ποιος γραφει
φιλε αρκουδα λιγο πιιο πισω 2 σελιδες καποιος αναφερει το ονομα μουΔε θα ήταν άσχημο ένα ξεβράκωμα... Να μαθαίνουμε κι εμείς οι νέοι!!!
ΓΕΙΆ ΣΟΥ ΓΥΝΑΙΚΆΡΑ!!!!! Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΦΏΤΟ ΣΟΥ!!! ΕΙΣΑΙ ΑΣΤΈΡΙ ΛΑΜΠΕΡΌ....Καλησπέρα σε όλους! Σήμερα είμαι διαθέσιμη μέχρι 22.00. Ραντεβού σε ξενοδοχείο και στο χώρο σας . Σεξ μέχρι 2 φορές, ελ στοματικό . Χωρίς αναλ, Τηλ. 6940155704
ΑΝΟΎΣΙΟ ΡΕ ΜΑΡΤΑ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙΣ ΠΡΌΣΩΠΟ...ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΟ ΊΝΤΕΡΝΕΤ ΜΕ ΤΗ ΦΑΤΣΑ ΣΟΥ ....Καλησπέρα σε όλους! Σήμερα είμαι διαθέσιμη μέχρι 22.00. Ραντεβού σε ξενοδοχείο και στο χώρο σας . Σεξ μέχρι 2 φορές, ελ στοματικό . Χωρίς αναλ, Τηλ. 6940155704
Αξυριστη σουφρα βλεπω,η απλα πεφτει η σκια?Καλημέρα αγάπες μου! Από σήμερα κάνω ραντεβού και νότια , από Πειραιά μέχρι Γλυφάδα. Ραντεβού σε ξενοδοχείο και στο χώρο σας από 10.00-22.00.Μια ώρα 70€. Τηλ. 6940155704
η φωτο ειναι τραβηγμενη πριν πολλα χρονια ..αλλα το αγορι δεν εχει αλλες να βαλει ..οτι υπηρχε προ δεκαετιας εξαντληθηκεΑΝΟΎΣΙΟ ΡΕ ΜΑΡΤΑ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙΣ ΠΡΌΣΩΠΟ...ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΟ ΊΝΤΕΡΝΕΤ ΜΕ ΤΗ ΦΑΤΣΑ ΣΟΥ ....