psolarmenistiz
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2016
- Like
- 1.200
- Πόντοι
- 206
Δωράκι??Καλημέρα σε όλους ΑΓΑΠΕΣ μου!!!Θα βάλω μια ωραία φωτογραφία!
Δωράκι??Καλημέρα σε όλους ΑΓΑΠΕΣ μου!!!Θα βάλω μια ωραία φωτογραφία!
;;;;;;;;;;
Καλημέρα παιδιά! Το τελευτεα μήνυμα εγω έγραψα εχτές βράδυ. Σήμερα δεν έγραψα ακόμα τίποτα. Ο Καριπηδις ξέρει ο κοδικος μου. Μια φορά ζήτησα βοήθεια να μου βάλει φωτογραφίες μου, για τι εγω δεν μπορούσα. Εκανα λάθος . Τώρα να μηλισο με αδμην. Σηγνωμη .
Καλησπέρα! Δεν γράφω εδώ συχνά . Δεν θέλω, δεν μου αρέσει. Τα τελευταίες φωτογραφίες είναι καινούργιες . Ότι δεν σηκώνει ο πουτσο σου μάλλον δεν σηκώνει γενικά. Δεν φτάνουν φώτο δικό μου. Είμαι μια χαρά , ωραία γυναίκα και δεν δίνω σημασία καθόλου τι γράφετε εσείς εδώ. Είμαι σε άλλο επίπεδο . Κάνω δουλια μου ήσυχα με ποιότητα . Καλό βράδυ.
Εγω έγραψα .Δεν μπορείς να καταλάβεις από μόνος σου; Εγω εξήγησα ότι έγραψα τελευτεα μήνυμα το βράδυ. Ο άλλος έγραψε διο μηνύματα πρωί. Τώρα κατάλαβες; Εάν όχι γράψε ξανά.Σου είχα γράψει για τις παλιές φωτογραφίες και κου απάντησες αυτό που παραθεσα ακριβώς από πάνω.
Μετά έγραψες ότι κάποιο μέλος ήξερε τους κωδικούς σου και αυτός έγραψε ότι έγραψε και μετά σε ρώτησα αν αυτό που έγραψες για μένα, το οποίο ήταν προσβλητικό, το έγραψες εσύ ή όχι;;;
70€ ραντεβού σε ξενοδοχείο και στο χώρο σας από 10.00-22.00.Τηλ. 6940155704. Σεξ μέχρι 2 εκτόνωση , ελ. στοματικο χωρίς αναλ και γλωσσόφιλα .Δωράκι??
ωραιο βυζι...Καλημέρα σε όλους!!!!
Για κάποιον μεγανγ, για κάποιον μικρή.Ειμαι ώριμη γυναίκα .ωραιο βυζι...
ποσο χρονων εισαι και κρατιεστε ετσι...?
το οριμη ειναι σχετικο ...Για κάποιον μεγανγ, για κάποιον μικρή.Ειμαι ώριμη γυναίκα .
Αρα αυτό εδώ εσύ το έγραψες, σύμφωνα με τα δικά σου λόγια πιο πάνω.Καλησπέρα! Δεν γράφω εδώ συχνά . Δεν θέλω, δεν μου αρέσει. Τα τελευταίες φωτογραφίες είναι καινούργιες . Ότι δεν σηκώνει ο πουτσο σου μάλλον δεν σηκώνει γενικά. Δεν φτάνουν φώτο δικό μου. Είμαι μια χαρά , ωραία γυναίκα και δεν δίνω σημασία καθόλου τι γράφετε εσείς εδώ. Είμαι σε άλλο επίπεδο . Κάνω δουλια μου ήσυχα με ποιότητα . Καλό βράδυ.
Κόλλησες σαν μύγα !Αρα αυτό εδώ εσύ το έγραψες, σύμφωνα με τα δικά σου λόγια πιο πάνω.
Και επειδή με προσβάλει αυτό που έγραψες, θα σου πω ότι επειδή εσύ δεν κάνεις σωστά τη δουλειά σου και δεν καταφέρνεις να σηκώνεις τα καντάρια των συναγωνιστων (όσοι έρχονται) δεν σημαίνει ότι όλος ο υπόλοιπος κόσμος είναι ανίκανος και δεν μπορεί να περάσει καλά.
Αντε γιατί πολύ αξία σου δώσαμε...
Δεν κατάλαβες...όπως ήταν ο κωλος σου με το βρακί φιόγκο ήταν σαν δώρο...70€ ραντεβού σε ξενοδοχείο και στο χώρο σας από 10.00-22.00.Τηλ. 6940155704. Σεξ μέχρι 2 εκτόνωση , ελ. στοματικο χωρίς αναλ και γλωσσόφιλα .
Αχαχαχαχα ! Ναι! Ένα δώρο για όλους από μένα!!!Δεν κατάλαβες...όπως ήταν ο κωλος σου με το βρακί φιόγκο ήταν σαν δώρο...
Αξιζει φιλος? Εχεις προσωπικη εμπειρια? Θενκς.10 χρονια ειμαι μελος στο μπου με αυτες τις φωτο την γνωρισα.
Να βάλεις και πολλές αν θες... Αλλά μη μας κολαζεις με την κωλάρα σου γιατί δεν θα μας τη δώσεις να τη χαρούμε. Κολασε μας με τις βυζάρες σου που τουλάχιστον μπορούμε να γλυψουμεΚαλημέρα σε όλους ΑΓΑΠΕΣ μου!!!Θα βάλω μια ωραία φωτογραφία!
Καλημέρα σε όλους!!!!
Ακούγεται παράξενο που κάνεις ελεύθερο στοματικό αλλά δεν δίνεις γλωσσόφιλα.70€ ραντεβού σε ξενοδοχείο και στο χώρο σας από 10.00-22.00.Τηλ. 6940155704. Σεξ μέχρι 2 εκτόνωση , ελ. στοματικο χωρίς αναλ και γλωσσόφιλα .
Ενώ εσύ κόλλησες σαν βδελα απάνω μας για να διαφημιστεις εδώ μέσα και μιλάς άσχημα σε όποιον γράφει την γνώμη του, που σε σένα δεν είναι αρεστή!!!Κόλλησες σαν μύγα !
προσωπικη εμπειρια εχω πριν χρονια οταν δεχοταν στον χωρο της στην Καλλιθεα με 50€. για τωρα πως ειναι δεν ξερω.Αξιζει φιλος? Εχεις προσωπικη εμπειρια? Θενκς.
εεεε δε σε κατάλαβε μάλλονΑρα αυτό εδώ εσύ το έγραψες, σύμφωνα με τα δικά σου λόγια πιο πάνω.
Και επειδή με προσβάλει αυτό που έγραψες, θα σου πω ότι επειδή εσύ δεν κάνεις σωστά τη δουλειά σου και δεν καταφέρνεις να σηκώνεις τα καντάρια των συναγωνιστων (όσοι έρχονται) δεν σημαίνει ότι όλος ο υπόλοιπος κόσμος είναι ανίκανος και δεν μπορεί να περάσει καλά.
Αντε γιατί πολύ αξία σου δώσαμε...
Το θέμα είναι ότι αυτή με πρόσβαλε πρώτη και όταν της έγραφα να λυθεί η παρεξήγηση αυτή συνέχισε τα δικά της!!!εεεε δε σε κατάλαβε μάλλον
νόμιζε ότι την προσβαλες