Ωραία φωτόΚαλημέρα όλες η ΑΓΑΠΕΣ μου!!! Σήμερα είμαι διαθέσιμη από 11.00-21.00. Ραντεβού σε ξενοδοχείο και στο χώρο σας . Τηλ 6940155704.Φιλακια!!!
Καλησπέρες...
Ωραία φωτόΚαλημέρα όλες η ΑΓΑΠΕΣ μου!!! Σήμερα είμαι διαθέσιμη από 11.00-21.00. Ραντεβού σε ξενοδοχείο και στο χώρο σας . Τηλ 6940155704.Φιλακια!!!
Δηλαδή αυτό το μήνυμα δεν το έγραψες εσύ;;;Καλησπέρα! Δεν γράφω εδώ συχνά . Δεν θέλω, δεν μου αρέσει. Τα τελευταίες φωτογραφίες είναι καινούργιες . Ότι δεν σηκώνει ο πουτσο σου μάλλον δεν σηκώνει γενικά. Δεν φτάνουν φώτο δικό μου. Είμαι μια χαρά , ωραία γυναίκα και δεν δίνω σημασία καθόλου τι γράφετε εσείς εδώ. Είμαι σε άλλο επίπεδο . Κάνω δουλια μου ήσυχα με ποιότητα . Καλό βράδυ.
;;;;;;;;;;Δηλαδή αυτό το μήνυμα δεν το έγραψες εσύ;;;
Ναι ωραίο ! Ευχαριστώ!Πολύ ωραίο το πίσω σύστημα!!
Νομιζω οτι και το μπροστινο συστημα ειναι πολυ ωραιο!! Ερωτευσιμο!!Καλημέρα σε όλους! Σήμερα μέχρι 22.00 θα είμαι κοντα σας! Τηλ μου 6940155704.
εδω τα δικα σου στρινκακια ...ξεβρακωμα και σημαντικη αποκαλυψη !!!!!!! τελικα αποδεικνυεται πως οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια !
δεν χρειαζετε να πω κατι περισοτερο...οτι πεις εσυ !
εαν εσυ θεωρεις πως ειναι ιδιο πραγμα εγω δεν μπορω να σου αλλαξω γνωμη
το χρειαζεται γραφεται με αι και οχι με εδεν χρειαζετε να πω κατι περισοτερο...
τα γεγονοτα μιλανε απο μονα τους ...
η γραματικη σε χαλασε ...το χρειαζεται γραφεται με αι και οχι με ε
τα γεγονοτα δεν ειναι ετσι , αυτη εγραψε οσα την βολευουν παραποιωντας και παραλειποντας μηνυματα αλλα δεν θα ασχοληθω παραπανω γιατι δεν αξιζει αγαπητε
κ εσυ πιστευε οτι θες
αποκαλυφτηκες χοντρεη γραματικη σε χαλασε ...
ρε μαστορα θελεις να μας πεις οτι πειραξε την σοινομιλια σας ...?
αυτα ρε τα κανεις σε ολες τζαμπατζη ...
κοιτα τωρα να αρχισεις να στελνεις επιστολες και εξωδικα ξερεις εσυ ...
χοντρος εισαι εσυ και χοντρα βλεπουν τα ματια σου ...αποκαλυφτηκες χοντρε
σε αγνοω κομπλεξικο και ψυχικα ασταθες υποκειμενο
καλυτερα τζαμπατζης παρα νταβατζης χοντρεχοντρος εισαι εσυ και χοντρα βλεπουν τα ματια σου ...
τζαμπατζη ....
εχω πελατες που ζητανε γερους...καλυτερα τζαμπατζης παρα νταβατζης χοντρε
ΒΥΖΑΡΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!1Καλημέρα σε όλους! Σήμερα μέχρι 22.00 θα είμαι κοντα σας! Τηλ μου 6940155704.
Καλημέρα κουκλάρα! Υπέροχη κωλαραΚαλημέρα σε όλους ΑΓΑΠΕΣ μου!!!Θα βάλω μια ωραία φωτογραφία!
Καλημέρα!Καλημέρα κουκλάρα! Υπέροχη κωλαρα