You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Markelatr
- Μέλος που άνοιξε το νήμα thecleverone
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 452K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
πως μπορω να ερθω σε επικοινωνια μαζι σου εκτος απο το τηλεφωνο? Ειμαι εξωτερικο και θα ηθελα να σε ρωτησω καποια πραγματα.μερσι μωρακι μου
Αν μπορεις στειλε μου ενα πμ με κάποιο μειλ σου
[/quote]
TRAMAZING
Trans
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2013
- Like
- 494
στειλε μου προσωπικο μυνημα εδω η ινμποξ στο φμπ θα το δω και θα σου απαντησω καλε μου!!!! :-* :-* :-* :-* :-*πως μπορω να ερθω σε επικοινωνια μαζι σου εκτος απο το τηλεφωνο? Ειμαι εξωτερικο και θα ηθελα να σε ρωτησω καποια πραγματα.
Αν μπορεις στειλε μου ενα πμ με κάποιο μειλ σου
Συνημμένα
TRAMAZING
Trans
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2013
- Like
- 494
αμοιβαια τα αισθηματα!!!! Σ ευχαριστω :-* :-* :-* :-*καταπληκτικός κώλος, πιασίματα ...
αξίζει, άνθρωπος ...
Η Μαρκέλα με είχε γαμησει πριν από μερικούς μήνες.
Θα πω τα δυο αρνητικά πρώτα το πρώτο ήταν ότι είχε κάπως παραπάνω κιλά από ότι φαίνεται στος φωτο και το δεύτερο οτι την παρακάλεσα να μου βάλει χέρι αλλά δεν ήθελε.
Τα αρνητικά όμως είναι αδιάφορα τελείως. Είναι καταπληκτικός χαρακτήρας και γουστάρει αυτό που κάνει. Η Πουτσα της πέτρα όλη την ώρα και φαινόταν ότι γουστάρει γιατί ενοιωθα να στάζει υγρά όπως την εγλυφα. Με έχυσε μέσα στο κωλο (στη καποτα) και εννοιωθα τη Πουτσα της να σπαρταράει. Εν ολίγης πέρασα υπέροχα.
Θα πω τα δυο αρνητικά πρώτα το πρώτο ήταν ότι είχε κάπως παραπάνω κιλά από ότι φαίνεται στος φωτο και το δεύτερο οτι την παρακάλεσα να μου βάλει χέρι αλλά δεν ήθελε.
Τα αρνητικά όμως είναι αδιάφορα τελείως. Είναι καταπληκτικός χαρακτήρας και γουστάρει αυτό που κάνει. Η Πουτσα της πέτρα όλη την ώρα και φαινόταν ότι γουστάρει γιατί ενοιωθα να στάζει υγρά όπως την εγλυφα. Με έχυσε μέσα στο κωλο (στη καποτα) και εννοιωθα τη Πουτσα της να σπαρταράει. Εν ολίγης πέρασα υπέροχα.
TRAMAZING
Trans
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2013
- Like
- 494
καλο καλοκαιρι να χουμε αγαπημενη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Καλό καλοκαίρι.... :-* :-* :-*
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Συνημμένα
pirkavlos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 517
- Πόντοι
- 301
είσαι κόλαση!!!!!καλο καλοκαιρι να χουμε αγαπημενη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TRAMAZING
Trans
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2013
- Like
- 494
είσαι κόλαση!!!!!
mpourdas35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 15
- Like
- 614
- Πόντοι
- 311
Συναντηση αρκετα παλιοτερη.ισως και μεσα στο 2018.πολλη καλη συμμετοχη στον παθητικο της ρολο.
ευδιαθετη. απο τα παιδια με τα οποια ξεχνας οτι πληρωνεις καποια υπηρεσια.
σιγουρα στο μελλον θα την ξανατιμησω.
Το πιο σημαντικο.Τρομερα προσεκτικη με την καθαριοτητα.Το σπιτι του κοριτσιου ελαμπε.
Το πιο σημαντικο.Τρομερα προσεκτικη με την καθαριοτητα.Το σπιτι του κοριτσιου ελαμπε.
grxn
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 163
- Πόντοι
- 6
με αφορμη τον φιλο πιο πανω ....
Επιτελους εφτασε η μεγαλη μερα.......
κυριακη απογευμα το ραντεβου κλειστικε ευκολα μιας και μας συνδεει μια μακροχρονια φιλια....
η αγωνια που μ ειχε κυριευσει στην διαδρομη για το πως θα με υποδεχτει η κουκλιτσα εφτασε στο τελος μιας και ειχε καιρο να βρεθουμε.....
το αρωμα της διαπερνουσε την εξωπορτα.......
ανοιξε η πορτα....ατικρυζοντας την θεα μου....με την πρωτη ματια που παει στα ποδια της που φοραει τις αγαπημενες μου ψηλοτακουνες vinyl μποτες απου καθως ανεβαινουν τα ματια ξεχωριζουν τα διχτυωτα της ποδια ......ζαρτιερες δαντελενια εσωρουχα....
καθησαμε .....ηπιαμε κρασακι ...τα ειπαμε λιγο......αλλα η καυλα διεκοψε την συζητηση......
μου περασε ενα ζευγαρι χειροπεδες στα χερια ....μια μασκα με κλειστα τα ματια κι ενα περιλαιμιο με λουρι και χωρις να το καταλαβω μ ε οδηγησε στον ιδιαιτερο αγωνιστικο χωρο......
αυτο που εχω να πω ομως ειναι οτι η κοπελα αν της δειξεις εμπιστοσύνη σ οδηγει σε απατητα μονοπατια απολαυσης...
οσον αφορα το χρηματικο της αφησα 150ε μου ειπε πως ειναι πολλα ...αλλα εγω το φχαριστιθηκα.....
κοριτσαρα που εισαι?????
μαυρισες καθολου????
κυριακη απογευμα το ραντεβου κλειστικε ευκολα μιας και μας συνδεει μια μακροχρονια φιλια....
η αγωνια που μ ειχε κυριευσει στην διαδρομη για το πως θα με υποδεχτει η κουκλιτσα εφτασε στο τελος μιας και ειχε καιρο να βρεθουμε.....
ανοιξε η πορτα....ατικρυζοντας την θεα μου....με την πρωτη ματια που παει στα ποδια της που φοραει τις αγαπημενες μου ψηλοτακουνες vinyl μποτες απου καθως ανεβαινουν τα ματια ξεχωριζουν τα διχτυωτα της ποδια ......ζαρτιερες δαντελενια εσωρουχα....
καθησαμε .....ηπιαμε κρασακι ...τα ειπαμε λιγο......αλλα η καυλα διεκοψε την συζητηση......
μου περασε ενα ζευγαρι χειροπεδες στα χερια ....μια μασκα με κλειστα τα ματια κι ενα περιλαιμιο με λουρι και χωρις να το καταλαβω μ ε οδηγησε στον ιδιαιτερο αγωνιστικο χωρο......
αυτο που εχω να πω ομως ειναι οτι η κοπελα αν της δειξεις εμπιστοσύνη σ οδηγει σε απατητα μονοπατια απολαυσης...
οσον αφορα το χρηματικο της αφησα 150ε μου ειπε πως ειναι πολλα ...αλλα εγω το φχαριστιθηκα.....
κοριτσαρα που εισαι?????
μαυρισες καθολου????
TRAMAZING
Trans
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2013
- Like
- 494
Σ ευχαριστω πολυΣυναντηση αρκετα παλιοτερη.ισως και μεσα στο 2018.πολλη καλη συμμετοχη στον παθητικο της ρολο.
Συνημμένα
TRAMAZING
Trans
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2013
- Like
- 494
ειμαι στην πατρα κ μαυρισα ναι αλλα νορμαλ φετοςμε αφορμη τον φιλο πιο πανω ....
κοριτσαρα που εισαι?????
μαυρισες καθολου????
Συνημμένα
Psol78
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2018
- Like
- 287
- Πόντοι
- 21
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*ειμαι στην πατρα κ μαυρισα ναι αλλα νορμαλ φετος
Σκετη καυλα το μωρο
Πατρα?
grxn
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 163
- Πόντοι
- 6
TRAMAZING
Trans
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2013
- Like
- 494
στη βαση μου ειμαι αθηνα για λιγες μερες ακομα :-* :-* :-* :-*ακόμη να γυρίσεις ????????
μου ελειψες........
Συνημμένα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 5K