You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Markelatr
- Μέλος που άνοιξε το νήμα thecleverone
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 452K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
TRAMAZING
Trans
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2013
- Like
- 494
ΠΟΥ ΝΑ ΜΑΙ, ΕΔΩ!!!!!καυλισπρεςςς!!!!!!!
που εισαι εσυ μας ξεχασες????????
Απ το βορρα μεχρι το νοτο.....
Συνημμένα
Διαγραμμένο μέλος 177357
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.671
- Πόντοι
- 736
ΠΟΥ ΝΑ ΜΑΙ, ΕΔΩ!!!!!
Απ το βορρα μεχρι το νοτο.....
Πάντα όμορφη και ερωτική !
TRAMAZING
Trans
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2013
- Like
- 494
Πάντα όμορφη και ερωτική !
Συνημμένα
Δ
Διαγραμμένο μέλος 29511
Επισκέπτης
Καλησπερα σε ολους και Καλες Γιορτες .
Εγω σημερα πηρα το Χριστουγεννιατικο Δωρο για τον εαυτο μου , με πρωτη μου επισκεψη στην Μαρκελλα ! Κουκλιστικο σπιτακι , πανεμορφο , καθαρο , με Χριστουγεννιατικο δεντρακι ,
με ΠΟΛΥ ανεση στην ωρα μας , μεχρι και ατο αγαπημενο μου γλυκο (Διπλες απο Καλαματα) κεραστηκα απο την π α ν ε μ ο ρ φ η Μαρκελλα. Αγκαλιες , φιλια , ατελειωτα ποδια μεταξενια ,
η τελεια γυναικα , και το σπουδαιοτερο ψυχη , μυαλο , μορφωση , μεσα στο σωμα της πιο ομορφης τρανς της Ευρωπης . Ευκολα παρκαρισμα Νεα Σμυρνη επι Συγγρου .
Δεν μου αρεσουν τα χυδαια λογια , γιατι ολοι γνωριζουμε αναλογα με τις εμπειριες και τα βιτσια μας , παντρεμενοι η οχι τ ζηταμε με μια τρανς, οντως η Μαρκελλα ειναι η τελεια παρουσια στο χωρο αυτο , με ολες τις παροχες
παθητικες η ενεργητικες , με ασφαλεια στην Υγεια , Καθαριοτητα , αλλα πανω απ ολα με σεβασμο στον ανθρωπο .
Μαρκελλακι σε Ευχαριστω για το 2ωρο αυτο που μου φανηκε σαν 2λεπτο που περασε γρηγορα , ελπιζω να τα ξαναπουμε πολυ συντομα , πριν την τελικη εισοδο των Εορτων .
Πολλα Φιλια !!!
Εγω σημερα πηρα το Χριστουγεννιατικο Δωρο για τον εαυτο μου , με πρωτη μου επισκεψη στην Μαρκελλα ! Κουκλιστικο σπιτακι , πανεμορφο , καθαρο , με Χριστουγεννιατικο δεντρακι ,
με ΠΟΛΥ ανεση στην ωρα μας , μεχρι και ατο αγαπημενο μου γλυκο (Διπλες απο Καλαματα) κεραστηκα απο την π α ν ε μ ο ρ φ η Μαρκελλα. Αγκαλιες , φιλια , ατελειωτα ποδια μεταξενια ,
η τελεια γυναικα , και το σπουδαιοτερο ψυχη , μυαλο , μορφωση , μεσα στο σωμα της πιο ομορφης τρανς της Ευρωπης . Ευκολα παρκαρισμα Νεα Σμυρνη επι Συγγρου .
Δεν μου αρεσουν τα χυδαια λογια , γιατι ολοι γνωριζουμε αναλογα με τις εμπειριες και τα βιτσια μας , παντρεμενοι η οχι τ ζηταμε με μια τρανς, οντως η Μαρκελλα ειναι η τελεια παρουσια στο χωρο αυτο , με ολες τις παροχες
παθητικες η ενεργητικες , με ασφαλεια στην Υγεια , Καθαριοτητα , αλλα πανω απ ολα με σεβασμο στον ανθρωπο .
Μαρκελλακι σε Ευχαριστω για το 2ωρο αυτο που μου φανηκε σαν 2λεπτο που περασε γρηγορα , ελπιζω να τα ξαναπουμε πολυ συντομα , πριν την τελικη εισοδο των Εορτων .
Πολλα Φιλια !!!
newbie2canoobie
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2011
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
κυπρο??? ποτε?
TRAMAZING
Trans
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2013
- Like
- 494
Καλησπερα σε ολους και Καλες Γιορτες .
Πολλα Φιλια !!!
Συνημμένα
TRAMAZING
Trans
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2013
- Like
- 494
η δεκεμβριο η ιανουαριο το σκεφτομαι!!!κυπρο??? ποτε?
Μακια
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.346
- Πόντοι
- 606
αντε με τ καλο τ στεφαναΜάγκες τα λόγια είναι περιττά.....
Δοκίμασα επιτέλους την καύλα Μαρκελα και απλά ερωτεύτηκα!!!!!
Είναι σούπερ!!!!
TRAMAZING
Trans
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2013
- Like
- 494
μερσι μερσι αντε και στα δικα σου βρεεεε :-* :-* :-* :-* :-* :-*αντε με τ καλο τ στεφανα
Συνημμένα
TRAMAZING
Trans
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2013
- Like
- 494
Μάγκες τα λόγια είναι περιττά.....
Δοκίμασα επιτέλους την καύλα Μαρκελα και απλά ερωτεύτηκα!!!!!
Είναι σούπερ!!!!
pirkavlos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 517
- Πόντοι
- 301
κουκλάρα!!μερσι μερσι αντε και στα δικα σου βρεεεε :-* :-* :-* :-* :-* :-*
pirkavlos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 517
- Πόντοι
- 301
αν δεν ήμουν παντρεμένος θα το σκεφτόμουν βάτραχε......αντε με τ καλο τ στεφανα
TRAMAZING
Trans
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2013
- Like
- 494
κουκλε μου !!! :-* :-* :-* :-* :-*κουκλάρα!!
Συνημμένα
pirkavlos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 517
- Πόντοι
- 301
asteri mou!!!!!κουκλε μου !!! :-* :-* :-* :-* :-*