TRAMAZING
Trans
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2013
- Like
- 494
καλημερα καλε μουΠολύ ζεστή φώτο....χειμωνιάτικα είναι ότι πρέπει!!! Είναι αυτό που λέμε..πρωϊ-πρωϊ μας κ........ς.Καλη σου ημέρα!!!
καλημερα καλε μουΠολύ ζεστή φώτο....χειμωνιάτικα είναι ότι πρέπει!!! Είναι αυτό που λέμε..πρωϊ-πρωϊ μας κ........ς.Καλη σου ημέρα!!!
λογακια μου ομορφαΚαλημέρα καλή μου, αν και θα ήθελα να ξυπνούσα εκεί δίπλα σου όπως είσαι στη φώτο......!!!Μιλάμε για πόλεμο.....γλυκό όμως!!!
Σε ευχαριστώ για την αφιέρωση, αλλά και για τις όμορφες φώτο που ανεβάζεις!!!Σου είπα- χωρίς να θεωτηθώ πρόστυχος-.... πρωϊ-πρωϊ μου "έφτιαξες την μέρα".....!!!Αχ ,αχ αχ,ίσως κάποτε σήμερα....!!!λογακια μου ομορφα
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
μη με φοβάσαι δεν ξέρεις
δε φαντάζεσαι
Έχω περάσει από δύσκολους δρόμους
έχω κεράσει του κόσμου τους πόνους
αν με γνωρίσεις και αν με κρατήσεις
θα δεις
Από παιδί με σιωπές μεγαλώνω
μέτρα να δεις από χρόνο σε χρόνο
πόσο αλλάζω τα πάντα ετοιμάζω να 'ρθεις εδώ να ζεις
Σε ευχαριστώ για την αφιέρωση, αλλά και για τις όμορφες φώτο που ανεβάζεις!!!Σου είπα- χωρίς να θεωτηθώ πρόστυχος-.... πρωϊ-πρωϊ μου "έφτιαξες την μέρα".....!!!Αχ ,αχ αχ,ίσως κάποτε σήμερα....!!!
καλησπερα καλο σαβ κο
Χρονια πολα στους νικους νικολεττες νικες
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Σε ολα τα σοβαρα θεματα μωρη μπουκλου μεσα εισαι για αυτο σε αγαπω !!!1η Δεκέμβρη : Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS
Το μήνυμα της φετινής Παγκόσμιας Ημέρας κατά του AIDS είναι “Getting to Zero”, το οποίο αντανακλά τους στόχους του στρατηγικού σχεδίου του UNAIDS για την περίοδο 2011-2015 “Zero New HIV Infections. Zero Discrimination. Zero AIDS Related Deaths”.
"Μηδενίζουμε τις νέες μολύνσεις,
μηδενίζουμε τους θανάτους από AIDS,
μηδενίζουμε τις διακρίσεις".
Το μήνυμα της 1ης Δεκέμβρη για την HIV λοίμωξη/AIDS εντάσσεται στο πλαίσιο της γενικότερης στρατηγικής του ΚΕΕΛΠΝΟ για την πρόληψη των νοσημάτων, τη μείωση της νοσηρότητας και της θνησιμότητας στον πληθυσμό της χώρας, την εξάλειψη των ανισοτήτων στην υγεία και την ευαισθητοποίηση του πληθυσμού για υιοθέτηση υγιών και ασφαλών στάσεων και συμπεριφορών, οι οποίες προστατεύουν και βελτιώνουν το επίπεδο υγείας του.
Η ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ Κ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΩΖΟΥΝ ΖΩΕΣ
ΝΑΙ ΣΤΟ ΣΕΞ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ
αμοιβαια τα αισθηματα αγαπημενε μου ζιντανΣε ολα τα σοβαρα θεματα μωρη μπουκλου μεσα εισαι για αυτο σε αγαπω !!!
αν και το διαβασα σημερα ωστοσο παντα χρησιμες ειναι οι επισημανσεις σου!!! :-* :-* :-* :-* :-*
ετσι....
δωρεαν κ ανωνυμα!!! η προληψη σωζει ζωες!!!
μπραβο κοαξακι μου που το βαλες!
:-*
φυσικα το εχω.....καλησπερα καλησπερα!!!!!
το κλειδι απο τις χειροπαιδες το εχεις????