travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
ΕΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ.... ΜΑΡΚΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΕ ΘΕΛΩ ΑΠΟΥΣΙΟΛΟΓΟ....
εχω υπαρξει κ απουσιολογος αν αυτο σου λεει κατι.... χαχαχαχαχαΕΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ.... ΜΑΡΚΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΕ ΘΕΛΩ ΑΠΟΥΣΙΟΛΟΓΟ....
σεξομανη αγορακι μου εσυΜΑΡΚΕΛΛΑΚΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΒΛΙ.....ΓΙΑ ΒΑΘΥ ΚΑΡΦΩΜΑ....ΜΩΡΑΚΙ ΦΙΛΑΚΙΑ...
σωστος ο παίχτης έτσιΜΑΡΚΕΛΛΑΚΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΒΛΙ.....ΓΙΑ ΒΑΘΥ ΚΑΡΦΩΜΑ....ΜΩΡΑΚΙ ΦΙΛΑΚΙΑ...
αρα αφου ξερεις ανελαβε δραση....
ολα τα βλεπω κ ολα τα ζυγιζω καλε μου....Μωρο τα πμ τα βλέπεις η στα καλαμπαλικια σου έτσι απλά ρωτάω χε χε
Εδώ μπορείς να το λες τύπε!Μωρο τα πμ τα βλέπεις η στα καλαμπαλικια σου έτσι απλά ρωτάω χε χε
σωστα , εδω μπορεις να το λες ελευθερα κ αβασανιοτα, εξαλου δεν εχουμε προβλημα για οτι εχουμε κ οτι δεν εχουμε κ δεν κρυβομαστε....Εδώ μπορείς να το λες τύπε!
Δεν ειχα πρόθεση για ειρωνία, αλλά "τρελένομαι" όταν το ακούω (το "στ'αρχίδια μου) από θρασύδειλα γκομενάκια σαν να ειναι ό,τι πιο φυσικό!σωστα , εδω μπορεις να το λες ελευθερα κ αβασανιοτα, εξαλου δεν εχουμε προβλημα για οτι εχουμε κ οτι δεν εχουμε κ δεν κρυβομαστε....
ωραιο ειρωνικο σχολιακη αλλα αληθινο...
θα συμφωνησω μαζι σου οτι μ αρεσει να τ ακουω αλλα οχι να το κανω, δεν υπαρχει φυσικα κανενα προβλημα ισα ισα που μ αρεσει η αληθεια ειδικα οταν ειναι γραμμενο ομορφα κ οφειλω να ομολογησω οτι γραφετε πολυ ωραια κ εξυπνα οσο σας εχω παρακολουθησει!!!!Δεν ειχα πρόθεση για ειρωνία, αλλά "τρελένομαι" όταν το ακούω (το "στ'αρχίδια μου) από θρασύδειλα γκομενάκια σαν να ειναι ό,τι πιο φυσικό!
Αντιθέτως μου ακούγεται απολαυστικό (και όχι ειρωνικό) όταν λέγεται σχετικά για μια τρανς.
Αν ενοχλει θα περιοριστώ 0
ειναι ακριβως αυτο που σου πα πιο πανω, εχεις εξαιρετικο τροπο να γραφεις αρκει βεβαια να μπορει ο αλλος να σ αντιληφθει.Α, και κάτι ακόμα.
Εννοούσα ότι ως φράση μπορεί να λεχθει διότι υπάρχει ο σχετικός χώρος.
Οχι οτι έχεις στην πράξη τέτοιου ειδους συμπεριφορά.
Ω, με κολακεύετε!
το αγαπημενο μου μαρκελα αφιερωμενο για σενα ξερεις γιατι