Νέα

Markelatr

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thecleverone
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 452K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

giorgis2008

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
μπορει να το χα χαμηλομενο καλε μου, ποιο απ ολα ειδες κ σε στεναχωρησ

ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΟΥ ΤΗ ΛΕΝΕ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ! ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ Η ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΝΟΤΑ, ΚΑΙ Η  ΟΜΟΡΦΙΑ ΟΛΗ !!!

sohoviz

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Κριτικές
13
Like
1.429
Πόντοι
1.096

ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΟΥ ΤΗ ΛΕΝΕ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ! ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ Η ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΝΟΤΑ, ΚΑΙ Η  ΟΜΟΡΦΙΑ ΟΛΗ !!!
Καλημέρα μωρό μην το κάνεις αυτό κ στεναχωρείς τους φαν σου αντε ελα Αθήνα που σε θελω στα 4  :pipa2:

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494

ΑΝΑΦΕΡΟΜΟΥΝΑ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΝΣ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΦΙΛ Κ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ ΛΟΓΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΑΣ Κ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ....
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ Κ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ Κ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΤΗ ΧΑΡΗ  ΝΑ ΣΒΗΣΩ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ  Μ ΕΝΑ ΜΠΛΟΚ ΛΘΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΠΛΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΘΥΜΟΥ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ ΚΑΛΕ ΜΟΥ

giorgis2008

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ΑΝΑΦΕΡΟΜΟΥΝΑ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΝΣ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΦΙΛ Κ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ ΛΟΓΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΑΣ Κ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ....
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ Κ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ Κ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΤΗ ΧΑΡΗ  ΝΑ ΣΒΗΣΩ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ  Μ ΕΝΑ ΜΠΛΟΚ ΛΘΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΠΛΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΙΡΟΜΑΙ  :2funny: ΚΑΙ ΚΑΒΛΩΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΡΑ ΜΟΥ!

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
ΧΑΙΡΟΜΑΙ  :2funny: ΚΑΙ ΚΑΒΛΩΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΡΑ ΜΟΥ!

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
latsa!!!
με την ευκαιρια βαλε κ αυτο στο μυαλο σου κι ολοι οσοι μας διαβαζουνε...δεν παιρνουμε τιποτα προσωπικα!!ξεκινα να το κανεις σιγα σιγα κ θα δεις πως δεν θα σε καταλαμβανει πια ο θυμος η κι αν ακομα σε καταλαμβανει δεν θα προβαινεις σε καμια πραξη εξ αιτιας του θυμου...μας επιτιθενται για να μας ελεγξουν...ας μη τους κανουμε τη χαρη.εξ αλλου η διασημοτης εχει κ τα τρωτα της ;)

giorgis2008

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
latsa!!!
με την ευκαιρια βαλε κ αυτο στο μυαλο σου κι ολοι οσοι μας διαβαζουνε...δεν παιρνουμε τιποτα προσωπικα!!ξεκινα να το κανεις σιγα σιγα κ θα δεις πως δεν θα σε καταλαμβανει πια ο θυμος η κι αν ακομα σε καταλαμβανει δεν θα προβαινεις σε καμια πραξη εξ αιτιας του θυμου...μας επιτιθενται για να μας ελεγξουν...ας μη τους κανουμε τη χαρη.εξ αλλου η διασημοτης εχει κ τα τρωτα της ;)
ΣΩΣΤΗ! ΟΛΟΣΩΣΤΗ!ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΖΟΥΛΙ

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
latsa!!!
ΣΩΣΤΗ! ΟΛΟΣΩΣΤΗ!ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΖΟΥΛΙ
καλημερα

che(1)

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΡΚΕΛΛΙΝΑ......

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
latsa!!!
EXEIS ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ Κ ΑΥΤΟ ΚΑΝΩ, ΑΛΛΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ Κ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΨΥΧΩΣΗ ΜΑΖΙ ΜΟΥ Κ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΘΕ 3 Κ ΛΙΓΟ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ Κ ΑΠΛΑ ΤΟ ΜΠΛΟΚΑΡΩ.... ΚΑΚΟΣ Κ ΘΥΜΩΣΑ ΔΕ ΛΕΕΙ Κ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑΡΗ ΤΖΟΥΛΑΚΙΙΙΙΙΙ ΜΟΥ
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

che(1)

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΒΛΑ....ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΜΑΡΚΕΛΛΙΝΑ......

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
EXEIS ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ Κ ΑΥΤΟ ΚΑΝΩ, ΑΛΛΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ Κ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΨΥΧΩΣΗ ΜΑΖΙ ΜΟΥ Κ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΘΕ 3 Κ ΛΙΓΟ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ Κ ΑΠΛΑ ΤΟ ΜΠΛΟΚΑΡΩ.... ΚΑΚΟΣ Κ ΘΥΜΩΣΑ ΔΕ ΛΕΕΙ Κ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑΡΗ ΤΖΟΥΛΑΚΙΙΙΙΙΙ ΜΟΥ
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
καλα εκανες κ θυμωσες,ανθρωποι ειμαστε...αλλα να μην ενεργουμε εξ αιτιας του θυμου,να παιρνουμε βαθεια ανασα κ να τον αφηνουμε να παει στο καλο...οσο για την κατε,εννοια σου,ολοι καταλαβαινουν δεν ειναι χαζοι...

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
καλα εκανες κ θυμωσες,ανθρωποι ειμαστε...αλλα να μην ενεργουμε εξ αιτιας του θυμου,να παιρνουμε βαθεια ανασα κ να τον αφηνουμε να παει στο καλο...οσο για την κατε,εννοια σου,ολοι καταλαβαινουν δεν ειναι χαζοι...
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΕΞΑΛΟΥ ΑΛΛΟ ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΑ Ν ΑΛΛΟ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ , ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΠΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ Κ ΑΣΧΟΛΗΘΙΚΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ ΓΥΡΙΖΕ....
ΟΠΟΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ  Κ ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!!!

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΕΞΑΛΟΥ ΑΛΛΟ ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΑ Ν ΑΛΛΟ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ , ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΠΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ Κ ΑΣΧΟΛΗΘΙΚΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ ΓΥΡΙΖΕ....
ΟΠΟΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ  Κ ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!!!
εεετσι....αλααααργα λεεεεμεεε :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom