TRAMAZING
Trans
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2013
- Like
- 503
ΣΟΥ ΧΑΛΑΩ ΕΓΩ ΧΑΤΗΡΙ?οταν ειναι να βγεις ανεβασε καμια φωτο να μας φτιαξεις το βραδυ.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΜΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑ
ΣΟΥ ΧΑΛΑΩ ΕΓΩ ΧΑΤΗΡΙ?οταν ειναι να βγεις ανεβασε καμια φωτο να μας φτιαξεις το βραδυ.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΣΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΓΕΛΙΑ?????????????????
Με τη Ρία;ΘΑ ΒΓΩ ΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΤΑΚΙ !!!!
ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΒΓΕΙΤΕ?????????
ΜΕ ΦΙΛΕΣ ΒΓΗΚΑ ΧΤΕΣΜε τη Ρία;![]()
μαλαματενιο μου 5αστερο αστερι τοξερω πως δεν μου χαλας χατηρι.οσα μυνηματα εχεις στηλει τοσες ευχες σου να πραγματοποιηθουν![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ρε φιλε δεν καταλαβαινεις οτι ξευτιλιζεσαι με αυτα που γραφεις? δινεις την εντυπωση οτι μεχρι και για να πας να την παρεις τσιγαρα μπορει να σε στειλει αυτημαλαματενιο μου 5αστερο αστερι τοξερω πως δεν μου χαλας χατηρι.οσα μυνηματα εχεις στηλει τοσες ευχες σου να πραγματοποιηθουν![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΧΕΧΕΧΕΩραίες φωτογραφίες! Κρίμα που μπαίνει αυτή η θολούρα που κρύβει το ενδιαφέρον σημείο!![]()
όλη μέρα Καλημέρα.ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑ ΚΟΣΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ Κ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΙΤΣΑ ΟΠΩΣ Κ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.....ρε φιλε δεν καταλαβαινεις οτι ξευτιλιζεσαι με αυτα που γραφεις? δινεις την εντυπωση οτι μεχρι και για να πας να την παρεις τσιγαρα μπορει να σε στειλει αυτη
να σου πω την αλήθεια κ εγω σπαστικα πολύ με κάποια που ήταν Κύπρο κ έλεγε διάφορα χωρίς να με ξέρει έτσι τα πήρα κρανίο πολύ ομως.ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ Κ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΙΤΣΑ ΟΠΩΣ Κ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.....
ΑΛΛΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΛΕΕΙ Κ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΙΤΣΑ ΑΝΑΛΑΦΡΗ, ΕΝ ΠΑΣΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΓΩ ΠΑΝΤΟΣ ΠΛΑΚΙΤΣΑ ΚΑΝΩ Κ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΒΕΣΤΟΛΑΓΝΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ Κ ΠΟΙΟ ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΜΙΛΑΜΕ Κ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟνα σου πω την αλήθεια κ εγω σπαστικα πολύ με κάποια που ήταν Κύπρο κ έλεγε διάφορα χωρίς να με ξέρει έτσι τα πήρα κρανίο πολύ ομως.![]()
δεν το λέω για σένα ελπίζω να καταλαβες για τι πράγμα λεω ετσι μωρό .ΑΛΛΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΛΕΕΙ Κ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΙΤΣΑ ΑΝΑΛΑΦΡΗ, ΕΝ ΠΑΣΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΓΩ ΠΑΝΤΟΣ ΠΛΑΚΙΤΣΑ ΚΑΝΩ Κ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΒΕΣΤΟΛΑΓΝΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ Κ ΠΟΙΟ ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΜΙΛΑΜΕ Κ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ
ΜΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑ
ΟΧΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ , ΑΝ ΘΕΣ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΠΜ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣδεν το λέω για σένα ελπίζω να καταλαβες για τι πράγμα λεω ετσι μωρό .![]()
ρε φιλε δεν καταλαβαινεις οτι ξευτιλιζεσαι με αυτα που γραφεις? δινεις την εντυπωση οτι μεχρι και για να πας να την παρεις τσιγαρα μπορει να σε στειλει αυτη
[/τοσο χαμηλη αυτοεκτιμηση δεν εχω.μηπως θελεις να μου δωσεις μαθηματα για τοπως πρεπει να συμπεριφερομαι;απο μαγκακια που κρυβονται πισω απο την ανωνυμια και απο ενα πληκτρολογιο δεν δεχομαι.κανουμε χαβαλε περναμε καλα και εχουμε εδω μερικους που παραδιδουν μαθηματα ανδρισμου.
Δε θα σε βάλω εγώ ποτέ να μαγειρέψειςρε φιλε δεν καταλαβαινεις οτι ξευτιλιζεσαι με αυτα που γραφεις? δινεις την εντυπωση οτι μεχρι και για να πας να την παρεις τσιγαρα μπορει να σε στειλει αυτη
[/τοσο χαμηλη αυτοεκτιμηση δεν εχω.μηπως θελεις να μου δωσεις μαθηματα για τοπως πρεπει να συμπεριφερομαι;απο μαγκακια που κρυβονται πισω απο την ανωνυμια και απο ενα πληκτρολογιο δεν δεχομαι.κανουμε χαβαλε περναμε καλα και εχουμε εδω μερικους που παραδιδουν μαθηματα ανδρισμου.
θα 'μαι κοντά σου μοναχά σαν με γυρέψεις
Μετά θα φεύγω πάλι να μ' επιθυμείς
Δε θα κρατήσω μαύρη τσάντα στο γραφείο
ένα φτερό γυπαετού θα έχω λοφίο
στη λεγεώνα της πιο ένδοξης τιμής
Άρτεμις θεά των κοριτσιών
φόβιζε με μ' ασημένιο τόξο
απ' τις ψευτονίκες των ανδρών
και από τη θλίψη που 'χουν να 'μαι απ έξω
Δε σ' έχω δίπλα για να έχω να ζηλεύω
Πέτα τα πέπλα σου στα δάση που χορεύω
να σε λατρέψω όλη νύχτα σαν φρουρός