Νέα

Markelatr

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thecleverone
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 459K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
503

Συνημμένα

• 004.JPG
    004.JPG
    66,5 KB · Εμφανίσεις: 42
  • 007.JPG
    007.JPG
    86,3 KB · Εμφανίσεις: 38

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.738
Πόντοι
3.870
μαλαματενιο μου 5αστερο αστερι τοξερω πως δεν μου χαλας χατηρι.οσα μυνηματα εχεις στηλει τοσες ευχες σου να πραγματοποιηθουν :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

wrestl

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
μαλαματενιο μου 5αστερο αστερι τοξερω πως δεν μου χαλας χατηρι.οσα μυνηματα εχεις στηλει τοσες ευχες σου να πραγματοποιηθουν :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
ρε φιλε δεν καταλαβαινεις οτι ξευτιλιζεσαι με αυτα που γραφεις? δινεις την εντυπωση οτι μεχρι και για να πας να την παρεις τσιγαρα μπορει να σε στειλει αυτη

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Ωραίες φωτογραφίες! Κρίμα που μπαίνει αυτή η θολούρα που κρύβει το ενδιαφέρον σημείο!  :tits:

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
503
ρε φιλε δεν καταλαβαινεις οτι ξευτιλιζεσαι με αυτα που γραφεις? δινεις την εντυπωση οτι μεχρι και για να πας να την παρεις τσιγαρα μπορει να σε στειλει αυτη
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ Κ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΙΤΣΑ ΟΠΩΣ Κ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.....

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
503
!!!!!!!!!!!!

Συνημμένα

• 007.JPG
    007.JPG
    95,8 KB · Εμφανίσεις: 56
  • 016.JPG
    016.JPG
    91,2 KB · Εμφανίσεις: 63

sohoviz

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Κριτικές
13
Like
1.429
Πόντοι
1.096
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ Κ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΙΤΣΑ ΟΠΩΣ Κ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.....
να σου πω την αλήθεια κ εγω σπαστικα πολύ με κάποια που ήταν Κύπρο κ έλεγε διάφορα χωρίς να με ξέρει έτσι τα πήρα κρανίο πολύ ομως. :pipa3:

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
503
να σου πω την αλήθεια κ εγω σπαστικα πολύ με κάποια που ήταν Κύπρο κ έλεγε διάφορα χωρίς να με ξέρει έτσι τα πήρα κρανίο πολύ ομως. :pipa3:
ΑΛΛΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΛΕΕΙ Κ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΙΤΣΑ ΑΝΑΛΑΦΡΗ, ΕΝ ΠΑΣΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ  ΕΓΩ ΠΑΝΤΟΣ ΠΛΑΚΙΤΣΑ ΚΑΝΩ  Κ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΒΕΣΤΟΛΑΓΝΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ Κ ΠΟΙΟ ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΜΙΛΑΜΕ Κ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ
ΜΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑ

sohoviz

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Κριτικές
13
Like
1.429
Πόντοι
1.096
ΑΛΛΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΛΕΕΙ Κ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΙΤΣΑ ΑΝΑΛΑΦΡΗ, ΕΝ ΠΑΣΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ  ΕΓΩ ΠΑΝΤΟΣ ΠΛΑΚΙΤΣΑ ΚΑΝΩ  Κ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΒΕΣΤΟΛΑΓΝΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ Κ ΠΟΙΟ ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΜΙΛΑΜΕ Κ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ
ΜΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑ
δεν το λέω για σένα ελπίζω να καταλαβες για τι πράγμα λεω ετσι μωρό . :pipa1:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.738
Πόντοι
3.870
[/τοσο χαμηλη αυτοεκτιμηση δεν εχω.μηπως θελεις να μου δωσεις μαθηματα για τοπως πρεπει να συμπεριφερομαι;απο μαγκακια που κρυβονται πισω απο την ανωνυμια και απο ενα πληκτρολογιο δεν δεχομαι.κανουμε χαβαλε περναμε καλα και εχουμε εδω μερικους που παραδιδουν μαθηματα ανδρισμου.

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
503
[/τοσο χαμηλη αυτοεκτιμηση δεν εχω.μηπως θελεις να μου δωσεις μαθηματα για τοπως πρεπει να συμπεριφερομαι;απο μαγκακια που κρυβονται πισω απο την ανωνυμια και απο ενα πληκτρολογιο δεν δεχομαι.κανουμε χαβαλε περναμε καλα και εχουμε εδω μερικους που παραδιδουν μαθηματα ανδρισμου.
Δε θα σε βάλω εγώ ποτέ να μαγειρέψεις
θα 'μαι κοντά σου μοναχά σαν με γυρέψεις
Μετά θα φεύγω πάλι να μ' επιθυμείς
Δε θα κρατήσω μαύρη τσάντα στο γραφείο
ένα φτερό γυπαετού θα έχω λοφίο
στη λεγεώνα της πιο ένδοξης τιμής

Άρτεμις θεά των κοριτσιών
φόβιζε με μ' ασημένιο τόξο
απ' τις ψευτονίκες των ανδρών
και από τη θλίψη που 'χουν να 'μαι απ έξω

Δε σ' έχω δίπλα για να έχω να ζηλεύω
Πέτα τα πέπλα σου στα δάση που χορεύω
να σε λατρέψω όλη νύχτα σαν φρουρός
Με τις δερμάτινες τις βρώμικες μου μπότες
έσπασα μέσα μου και είδωλα και πόρτες
να σ' αγκαλιάσω σαν το χώμα καθαρός

:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom