travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
καλημερα κουκλα τι κανεις;γιατι εχω την εντυπωση οτι χτες δεν ηταν ενα καλο βραδυ;ολα καλα;
εγω πια φιλεναδα εφαρμοζω κατι αλλο..αυτο που περιγραφεις εδω το κανα παλια συχνα!Το αποτελεσμα ειναι χασιμο χρονου.Τωρα μολις συναντησω τετοια ατομα,εχω στριψει απ την προηγουμενη κιολας γωνια,ουτε καν προλαβαινουν να μ αντιληφθουν...εχει σημασια πως κινουμαστε...οταν κινεισαι ταπεινα και ξερεις που πας δεν σ απασχολει κανεις κ τιποτα.Ας πεφτουν και τα κτιρια''Πολλές φορές θα βρεθούν απέναντί σου άτομα πιο δυνατά από εσένα, πιο μεγάλα και πιο τρομαχτικά, άτομα επικίνδυνα και άγρια!! Μπορεί να μην τα νικήσεις, μπορεί να σε ρίξουν στα γόνατα για λίγο, όμως είναι στο χέρι σου να σηκωθείς ξανά, να τους δείξεις τα κότσια σου, το θάρρος στην ψυχή σου!! Να τα τρομοκρατήσεις και να τα ξεφτιλίσεις!! Τότε θα μπορείς να φύγεις με ψηλά το κεφάλι, με ελεύθερο ανάστημα και φρόνιμα! Πληγωμένος/η αλλά υπερήφανος/η!!Ζύγισε τα σοφά και τότε μόνο τότε θα επιλέξεις αν θα τα ξεχωρίσεις ή αν θα τα παρατήσεις!!!!!!!!!!!!
ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΖΗΜΙΩΣΑΝ ΠΟΤΕ, ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΩΦΕΛΗΣΑΝ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ Κ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ!!!!εγω πια φιλεναδα εφαρμοζω κατι αλλο..αυτο που περιγραφεις εδω το κανα παλια συχνα!Το αποτελεσμα ειναι χασιμο χρονου.Τωρα μολις συναντησω τετοια ατομα,εχω στριψει απ την προηγουμενη κιολας γωνια,ουτε καν προλαβαινουν να μ αντιληφθουν...εχει σημασια πως κινουμαστε...οταν κινεισαι ταπεινα και ξερεις που πας δεν σ απασχολει κανεις κ τιποτα.Ας πεφτουν και τα κτιρια
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥκαλημερα κουκλα τι κανεις;γιατι εχω την εντυπωση οτι χτες δεν ηταν ενα καλο βραδυ;ολα καλα;
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΠΕΜΠΗ ΜΟΥ Κ ΦΘΣΙΚΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟσημερα εχω γενεθλια εκλεισα 2 χρονια στο σαιτ και 1 χρονο επιπλεον σαν επισκεπτης.μαρκελα θελω απο σενα ενα δωρο γλυκο και καυτο σαν εσενα
ΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΦΑΣΗ ΑΥΤΟΣ, ΕΞΑΛΛΟΥ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΘΥΜΙΖΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΗ ΦΩΤΟ......χρονια πολλα τυπε να τα εκατοστησεις στο σαιτ
καπως ετσι ονειρευεσαι τα γενεθλια σου?
LIGO PIO PALIES....> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >
H Μιραράκη εισαι τύπε;Καλημέρα σας!
Είμαι είδη στο κρεβάτι 12 μέρες τώρα.
Αλλά δεν φοράω πιτζάμες. Πηράζει ;
XAXAXAXAXXAXAXAXAXAXAXXAXAH Μιραράκη εισαι τύπε;
"Πήρε εξιτήριο η Δέσποινα Μοιραράκη
Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 6 Οκτωβρίου 2013, 15:46
Με δάκρυα στα μάτια και τρεμάμενη φωνή μίλησε η Δέσποινα Μοιραράκη για την περιπέτεια της υγείας της, καθώς πήρε εξιτήριο έπειτα από 12 ημέρες νοσηλεία με δάγκειο πυρετό!
Η «βασίλισσα της μπουχάρας» βρέθηκε στο νοσοκομείο ύστερα από επαγγελματικό ταξίδι στην Ινδία, αλλά, ευτυχώς, με την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή κατάφερε να αναρρώσει και να επιστρέψει στο σπίτι και στα αγαπημένα της πρόσωπα."
H Μιραράκη εισαι τύπε;
"Πήρε εξιτήριο η Δέσποινα Μοιραράκη
Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 6 Οκτωβρίου 2013, 15:46
Με δάκρυα στα μάτια και τρεμάμενη φωνή μίλησε η Δέσποινα Μοιραράκη για την περιπέτεια της υγείας της, καθώς πήρε εξιτήριο έπειτα από 12 ημέρες νοσηλεία με δάγκειο πυρετό!
Η «βασίλισσα της μπουχάρας» βρέθηκε στο νοσοκομείο ύστερα από επαγγελματικό ταξίδι στην Ινδία, αλλά, ευτυχώς, με την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή κατάφερε να αναρρώσει και να επιστρέψει στο σπίτι και στα αγαπημένα της πρόσωπα."