You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Markelatr
- Μέλος που άνοιξε το νήμα thecleverone
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 452K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ALEXIA ROSSI
Trans
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2013
- Like
- 278
:-* :-* :-*Αλεξια να παρω κ μαγιο? χαχαχαχαχα
ALEXIA ROSSI
Trans
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2013
- Like
- 278
:-* :-* :-*
TRAMAZING
Trans
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2013
- Like
- 494
ΤΑΞΕ ΜΟΥ ΣΟΥ ΧΩ ΝΕΑ..... ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΠΑΠ.....:-* :-* :-*
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.240
- Πόντοι
- 34.538
Για πες...για πες....ΤΑΞΕ ΜΟΥ ΣΟΥ ΧΩ ΝΕΑ..... ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΠΑΠ.....
TRAMAZING
Trans
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2013
- Like
- 494
EΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ...... ΤΙ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΕΙΣΤΕ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ?Για πες...για πες....
:-* :-* :-* :-* :-*
grxn
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 163
- Πόντοι
- 6
ασε το μαγιο και παρε καμια γουνα.......κανα ζευγαρι μποτες ξερεις εσυ και ασε τα χαζα.........Αλεξια να παρω κ μαγιο? χαχαχαχαχα
Συνημμένα
TRAMAZING
Trans
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2013
- Like
- 494
ασε το μαγιο και παρε καμια γουνα.......κανα ζευγαρι μποτες ξερεις εσυ και ασε τα χαζα.........
Συνημμένα
TRAMAZING
Trans
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2013
- Like
- 494
η αγαπημενες μου.......μμμμμμμμμμμ αυτες θελωωωωωωωωωωωωωωωω.........
ωραιο τακουνι.............
Συνημμένα
TRAMAZING
Trans
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2013
- Like
- 494
χμμμμμμμμμμμμμμμμ
Συνημμένα
TRAMAZING
Trans
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2013
- Like
- 494
ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΑΦΗΝΕΙ ΤΡΑΥΜΑΤΑ Κ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ....
ΣΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΙΑ ΕΡΧΕΤΕ Κ ΣΟΥ ΚΟΛΑΕΙ Η ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ, ΥΠΑΡΧΕ ΙΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ , ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΑΛΛΟΤΡΙΟΝΩΝΤΕ ΠΟΛΥ....
ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ Κ ΝΑ ΦΕΡΟΝΤΕ Μ ΕΠΑΡΣΗ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ Κ ΞΙΠΑΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ ΛΟΓΟΣ Κ ΙΣΩΣ ΣΑΝ ΑΜΥΝΑ ΤΟΥΣ..... ΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ
ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥΣ Σ ΟΛΑ ΤΟΥΣ.... ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΛΟ, ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ, ΜΙΑ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ...
Κ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ ΓΙΑΤΙ.... Η ΚΑΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΙΣΩΣ ΜΑΣ ΛΥΤΡΩΣΕΙ
ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ
ΣΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΙΑ ΕΡΧΕΤΕ Κ ΣΟΥ ΚΟΛΑΕΙ Η ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ, ΥΠΑΡΧΕ ΙΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ , ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΑΛΛΟΤΡΙΟΝΩΝΤΕ ΠΟΛΥ....
ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ Κ ΝΑ ΦΕΡΟΝΤΕ Μ ΕΠΑΡΣΗ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ Κ ΞΙΠΑΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ ΛΟΓΟΣ Κ ΙΣΩΣ ΣΑΝ ΑΜΥΝΑ ΤΟΥΣ..... ΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ
ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥΣ Σ ΟΛΑ ΤΟΥΣ.... ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΛΟ, ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ, ΜΙΑ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ...
ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ
panosrialas
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
καταναλωνομαι τις νυχτες.. με τη δικη τους συνταγη..ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΑΦΗΝΕΙ ΤΡΑΥΜΑΤΑ Κ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ....
ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ
εγω πουλαω τα ονειρα μου στους ξενυχτες... και αυτοι γαμανε μια πληγη..
ειναι πιθανο να εχουν δεχτει αρκετη βια ειδικα σε πιο μικρη ηλικια.. ισως bulling.. οικογενειακο η κοινωνικο αποκλεισμο.. και ναι.. πιθανα ως αμυνα κανουν επιθεση ακομα και στον σοβαρο ανθρωπο (πελατη) . φυσιολογικη αντιδραση σε αντιστοιχια με τα βιωματα της κοπελας. φυσιολογικη ομως... δεν επικροτειται
TRAMAZING
Trans
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2013
- Like
- 494
αν κ τον λογο του πανουση εδω δεν τον λες κ ποιητικο, εν μερη μεσα εμπεριεχει μεγαλες αληθειες. Αυτο που ηθελα να πω με το κειμανακι παραπανω ειναι οτι μονοι μας ολοι χτιζουμε τον εαυτο μας κ την προσωοικοτητα μας οτι δουλεια κ να κανουμε κ οταν μαθουμε να σεβομαστε θα μας σεβονται κ εμας.καταναλωνομαι τις νυχτες.. με τη δικη τους συνταγη..
εγω πουλαω τα ονειρα μου στους ξενυχτες... και αυτοι γαμανε μια πληγη..
ειναι πιθανο να εχουν δεχτει αρκετη βια ειδικα σε πιο μικρη ηλικια.. ισως bulling.. οικογενειακο η κοινωνικο αποκλεισμο.. και ναι.. πιθανα ως αμυνα κανουν επιθεση ακομα και στον σοβαρο ανθρωπο (πελατη) . φυσιολογικη αντιδραση σε αντιστοιχια με τα βιωματα της κοπελας. φυσιολογικη ομως... δεν επικροτειται
την καλησπερα μου
TRAMAZING
Trans
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2013
- Like
- 494
ω ναι ,απλα για την ιστορια δεν ειναι κακο να αναφερονται κ ειδικα απο ατομα που στο παρελθον εχουν κανει τετοια λαθη.απλα δεν δινεις σημασια.............και προσπερνας τα γεγονοτα.....
keep walking............
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 5K