You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Markelatr
- Μέλος που άνοιξε το νήμα thecleverone
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 458K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
TRAMAZING
Trans
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2013
- Like
- 503
το βλεπω ........
Συνημμένα
TRAMAZING
Trans
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2013
- Like
- 503
Οι πέντε συμφωνίες......!!!!!!!
1.Να είσαι ακέραιος στον λόγο σου. Να μιλάς άψογα. Να λες μονάχα εκείνο που θέλεις να πεις. Να αποφεύγεις να μιλάς άσχημα για τον εαυτό σου και τους άλλους.. Να χρησιμοποιείς την δύναμη του λόγου για την αλήθεια και την αγάπη.
2.Μην παίρνεις τίποτα προσωπικά. Για ότι κάνουν οι άλλοι δεν είσαι εσύ η αιτία. Ότι λένε και ότι κάνουν οι άλλοι είναι μια προβολή της πραγματικότητας τους. Εάν είσαι "άνοσος" από τις απόψεις και τις ενέργειες των άλλων , δεν θα πέσεις θύμα ατέλειωτης δυστυχίας.
3.Μην υποθέτεις τίποτα.Βρες το κουράγιο και το θάρρος να κάνεις ερωτήσεις και να εκφράζεις εκείνο που θέλεις πραγματικά. Να επικοινωνείς με τους άλλους όσο το δυνατόν πιο ξεκάθαρα, για να αποφύγεις παρεξηγήσεις, πίκρες και δράματα. Είναι αρκετή αυτή η συμφωνία για να σου αλλάξει την ζωή.
4.Δώσε πάντα τον καλύτερο σου εαυτό. Ο καλύτερος σου εαυτός αλλάζει από στιγμή σε στιγμή, διαφορετικός είναι όταν δεν είσαι καλά και διαφορετικός είναι όταν είσαι καλά. Σε κάθε περίπτωση, κάνε το καλύτερο και θα αποφύγεις επικρίσεις κατά του εαυτού σου, εκμετάλλευση του εαυτού σου και πίκρα.
5.Να είσαι δύσπιστος, αλλά μάθε να ακούς. Μην πιστεύεις ούτε στον ίδιο σου τον εαυτό ούτε και σε κανένα άλλο.Να χρησιμοποιείς την δύναμη της αμφιβολίας για να μελετάς και να εξετάζεις ότι αισθάνεσαι. Είναι πραγματικά αλήθεια; Να "ακούς και να βλέπεις" πίσω από τα λόγια τις προθέσεις και να καταλαβαίνεις το πραγματικό μήνυμα.
Don Miguel Ruiz
1.Να είσαι ακέραιος στον λόγο σου. Να μιλάς άψογα. Να λες μονάχα εκείνο που θέλεις να πεις. Να αποφεύγεις να μιλάς άσχημα για τον εαυτό σου και τους άλλους.. Να χρησιμοποιείς την δύναμη του λόγου για την αλήθεια και την αγάπη.
2.Μην παίρνεις τίποτα προσωπικά. Για ότι κάνουν οι άλλοι δεν είσαι εσύ η αιτία. Ότι λένε και ότι κάνουν οι άλλοι είναι μια προβολή της πραγματικότητας τους. Εάν είσαι "άνοσος" από τις απόψεις και τις ενέργειες των άλλων , δεν θα πέσεις θύμα ατέλειωτης δυστυχίας.
3.Μην υποθέτεις τίποτα.Βρες το κουράγιο και το θάρρος να κάνεις ερωτήσεις και να εκφράζεις εκείνο που θέλεις πραγματικά. Να επικοινωνείς με τους άλλους όσο το δυνατόν πιο ξεκάθαρα, για να αποφύγεις παρεξηγήσεις, πίκρες και δράματα. Είναι αρκετή αυτή η συμφωνία για να σου αλλάξει την ζωή.
4.Δώσε πάντα τον καλύτερο σου εαυτό. Ο καλύτερος σου εαυτός αλλάζει από στιγμή σε στιγμή, διαφορετικός είναι όταν δεν είσαι καλά και διαφορετικός είναι όταν είσαι καλά. Σε κάθε περίπτωση, κάνε το καλύτερο και θα αποφύγεις επικρίσεις κατά του εαυτού σου, εκμετάλλευση του εαυτού σου και πίκρα.
5.Να είσαι δύσπιστος, αλλά μάθε να ακούς. Μην πιστεύεις ούτε στον ίδιο σου τον εαυτό ούτε και σε κανένα άλλο.Να χρησιμοποιείς την δύναμη της αμφιβολίας για να μελετάς και να εξετάζεις ότι αισθάνεσαι. Είναι πραγματικά αλήθεια; Να "ακούς και να βλέπεις" πίσω από τα λόγια τις προθέσεις και να καταλαβαίνεις το πραγματικό μήνυμα.
Don Miguel Ruiz
Συνημμένα
TRAMAZING
Trans
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2013
- Like
- 503
δεν στεναχωριεμαι ευκολα πρωτον δευτερον αποφευγω καθε τριβη κ διενεξη κ τριτον το χει γραψειι ο Don Miguel Ruiz ο μεγας.εξαιρετικα αυτα που γραφεις.....συμπληρωνω....οταν δεχεσαι τους αλλους γι αυτο που ειναι και οχι για αυτο που θα ηθελες να ειναι γλυτωνεις πολλες στναχωριες και προστριβες.....τον φιλο τον διαλεγεις να εχει και μια προσωπικοτητα.
τον φιλο τον ξεχωριζεις παντα απο τις πραξεις του κ πως σου χει φερθει κ πως φερετε στους αλλους. εγω στους φιλους μου οσο ειναι φιλοι μου φερομαι καλυτερα απο τους αλλους
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.730
- Πόντοι
- 3.870
εξαιρετικα αυτα που γραφεις.....συμπληρωνω....οταν δεχεσαι τους αλλους γι αυτο που ειναι και οχι για αυτο που θα ηθελες να ειναι γλυτωνεις πολλες στναχωριες και προστριβες.....τον φιλο τον διαλεγεις να εχει και μια προσωπικοτητα.
TRAMAZING
Trans
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2013
- Like
- 503
χαιρομαι, να σαι καλα.
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.730
- Πόντοι
- 3.870
με καλυψες........
batraxos!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.706
- Πόντοι
- 606
δεν στεναχωριεμαι ευκολα πρωτον δευτερον αποφευγω καθε τριβη κ διενεξη κ τριτον το χει γραψειι ο Don Miguel Ruiz ο μεγας.
τον φιλο τον ξεχωριζεις παντα απο τις πραξεις του κ πως σου χει φερθει κ πως φερετε στους αλλους. εγω στους φιλους μου οσο ειναι φιλοι μου φερομαι καλυτερα απο τους αλλους
αυτό με τουσ φλους μ χει πονεσει πολύ αυτή την περιωδο κ επιλεγω ν είμαι μονος....σας καλυψα???
TRAMAZING
Trans
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2013
- Like
- 503
εσενα να σε παντρεψουμε πρεπει το συντομοτεροοοοοοαυτό με τουσ φλους μ χει πονεσει πολύ αυτή την περιωδο κ επιλεγω ν είμαι μονος....σας καλυψα???
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
batraxos!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.706
- Πόντοι
- 606
TRAMAZING
Trans
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2013
- Like
- 503
Θα 'θελα να ευχαριστήσω τα φαντάσματα,
που στο τοίχο μου τα βράδια βρίσκω γράμματα.
Θα 'θελα να ευχαριστήσω όσους μ' άκουσαν,
μα και αυτούς που για ένα πείσμα με παράτησαν.
Να ευχαριστήσω το Θεό που με λυπήθηκε
και όσα μου 'χε μαζεμένα δεν θυμήθηκε.
Θα 'θελα να ευχαριστήσω αυτό που έρχεται,
τη ρημάδα τη ζωή μου που μ' ανέχεται.
που μου στέλνουν ραβασάκια στα χαλάσματα.
Τους αλήτες στις πλατείες και τις ντίβες τους.
Και όσους πέρασα στο δρόμο από δίπλα τους.
Να ευχαριστήσω το Θεό που με λυπήθηκε
και όσα μου 'χε μαζεμένα δεν θυμήθηκε.
τη ρημάδα τη ζωή μου που μ' ανέχεται.
τη ρημάδα τη ζωή που μ' ανέχεται.
που στο τοίχο μου τα βράδια βρίσκω γράμματα.
Θα 'θελα να ευχαριστήσω όσους μ' άκουσαν,
μα και αυτούς που για ένα βράδυ με παράτησαν.
batraxos!!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.706
- Πόντοι
- 606
TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.909
Ειναι εκληκπληκτικο βιβλιο,συνεχισε με την πεμπτη συμφωνια κ μετα με το εγχειριδιο..Επισης θα εκπλαγεις με το Επιστροφη στην Αγαπη της Μαριαν Γουιλιαμσον..εισαι σε καλο δρομο..ΧαιρομαιΟι πέντε συμφωνίες......!!!!!!!
Don Miguel Ruiz
TRAMAZING
Trans
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2013
- Like
- 503
Ειναι εκληκπληκτικο βιβλιο,συνεχισε με την πεμπτη συμφωνια κ μετα με το εγχειριδιο..Επισης θα εκπλαγεις με το Επιστροφη στην Αγαπη της Μαριαν Γουιλιαμσον..εισαι σε καλο δρομο..Χαιρομαι
panosrialas
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
εμ ειστε και της κουλτουρας.. αν λεγατε για video games θα σας εδεινα τις γνωσεις μουΕιναι εκληκπληκτικο βιβλιο,συνεχισε με την πεμπτη συμφωνια κ μετα με το εγχειριδιο..Επισης θα εκπλαγεις με το Επιστροφη στην Αγαπη της Μαριαν Γουιλιαμσον..εισαι σε καλο δρομο..Χαιρομαι
TRAMAZING
Trans
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2013
- Like
- 503
λιγο απ ολα πρεπει να μαστε πιαεμ ειστε και της κουλτουρας.. αν λεγατε για video games θα σας εδεινα τις γνωσεις μου
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!
panosrialas
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
καλησπερα!!! γιατι να γραφτουν τοσα πολλα για να ειναι καποιος ακεραιος χαρακτηρας? την εννοια ανθρωπιστης παρελειψε! τα περιλαμβανει ολαλιγο απ ολα πρεπει να μαστε πια
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!
TRAMAZING
Trans
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2013
- Like
- 503
Πιστευω πρωτον οτι εχεις δικιο κ δευτερον η εννοια αυτη που λες εχει εκληψει στις μερες μας ετσι κ αλλιωσκαλησπερα!!! γιατι να γραφτουν τοσα πολλα για να ειναι καποιος ακεραιος χαρακτηρας? την εννοια ανθρωπιστης παρελειψε! τα περιλαμβανει ολα
panosrialas
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
ε ναι..κανεις δεν βοηθαει χωρις ανταλλαγμα..δεν ειχα την ευκαιρια να χρεισημοποιησω αυτη τη λεξη αλλα 2-3 που το εκανα αντιμετοποιστηκα σαν εξωγηινος δεν το πιστευε κανειςΠιστευω πρωτον οτι εχεις δικιο κ δευτερον η εννοια αυτη που λες εχει εκληψει στις μερες μας ετσι κ αλλιωσ
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 42
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 7K