TRAMAZING
Trans
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2013
- Like
- 494
ειναι κ αυτο αλλα ειμαι ενταξει!!!! αυτες ειναι οι χαρες τισ ζωης!!!μαλλον πρεπει να κοιμηθεις αρκετες ωρες τοσο ξενυχτι....
μου λειπετε ολοι απο κει πανω
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
ειναι κ αυτο αλλα ειμαι ενταξει!!!! αυτες ειναι οι χαρες τισ ζωης!!!μαλλον πρεπει να κοιμηθεις αρκετες ωρες τοσο ξενυχτι....
καποια στιγμη σιγουρα θα ξαναγινει διοτι ειχε μεγαλη επιτυχια!!!!μηπως θα πρεπει να μιλησεις με την κριστυ για να το επαναλαβεις;;;;;;;;;;
χεχε ναι οντωσ θ αταν παραξενο. δεν περιμενα οαντος τοση απηχηση κ τοσο κοσμο!!!!! τι ζησαμε!!!!!!!!!το παραξενο θα ηταν να μην ερχομουν
7 το πρωι που πηγα σπιτι....με ενα στομαχι να εχει γινει πατσαβουρα απο την βοτκα και τα σφηνακια :S :S :S :S :S :Sχεχε ναι οντωσ θ αταν παραξενο. δεν περιμενα οαντος τοση απηχηση κ τοσο κοσμο!!!!! τι ζησαμε!!!!!!!!!
ελπιζω να τ αξιζα οσα περασες ταλαιπωρημενο μου παλικαρι7 το πρωι που πηγα σπιτι....με ενα στομαχι να εχει γινει πατσαβουρα απο την βοτκα και τα σφηνακια :S :S :S :S :S :S
καημενουλη μου.....περασα τοσο ασχημα παρασκευη που λεω...δεν γαμιεται.....ας το επαναλαβω το σαββατο
αγαπη μου καλησπερα ,ταλαιπωρηθηκα λιγο αλλα ολα καλα!!!!!kalhspera ntanaki mou pws htan to taxidi tis epistrofhs?
ωραια πραγματα...καλη αρχη και καλα να περνας...seuxarhstw mwro mou,exw na mpw se bar apo to 2000 ;) makari na soun edw.lew na valw to mauro foremstaki pou mou ekanes dwro filenada me mayrh mpota...
na se kala ;) kalhsperaωραια πραγματα...καλη αρχη και καλα να περνας...
οτι κ να φορεσεις εσυ εισαι καλονη αγαπημενη μου φιλη!!!!!!!!!!!!seuxarhstw mwro mou,exw na mpw se bar apo to 2000 ;) makari na soun edw.lew na valw to mauro foremstaki pou mou ekanes dwro filenada me mayrh mpota...
μ εχεις ηδη καταφερει κ με συγκινειςξεκινησα απο τωρα το ψηστηρι στην μαρκελλα για να ερθει συντομα για να μαζευτουμε....για να δουμε...θα την καταφερω;;;;
seuxarhstw filh,kalh antamosh xixixiοτι κ να φορεσεις εσυ εισαι καλονη αγαπημενη μου φιλη!!!!!!!!!!!!
θα σκισεις ετσι κ αλλιως!!!!!!!
λυπαμαι που δεν ειμαι εκει ειλικρινα
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
την επομενη φορα θα το οργανωσεις καλυτερα ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)μ εχεις ηδη καταφερει κ με συγκινεις
:-*