gymnastis36
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
apo ta pio sexy plasmata ever!!!
για μενα δεν εχει καλησπερα?καλησπερα παλιοπαιδα......
σ ευχαριστω πολυ πολυ αγαπημενε μου κουκλε !!!!!apo ta pio sexy plasmata ever!!!
εσνα θα στην πω απο κοντα συντομα.....για μενα δεν εχει καλησπερα?
κοαξ
:-*
θελω κ απο εδω διοτι σου εχω αδυναμια κ στεναχωριεμαι οταν δε μου λες κ μεναεσνα θα στην πω απο κοντα συντομα.....
γουσταρω λεμε, σαν το σεξ ετσι κ αλλιωσ δεν εχει κατι καλυτερο!!!!se vlepoume kai mas treleneis gia polu dynates kai prosyxes katastaseis
καλησπερα αστερι μου
BRE BRE BRE SAN TA XIONIA.....επ,επ,επ κλησπερα!!!
καλη σου μερα!!!! αστερι ομορφο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*γουσταρω λεμε, σαν το σεξ ετσι κ αλλιωσ δεν εχει κατι καλυτερο!!!!
καλημερα κ καλη εβδομαδα να εχουμε!!!!καλη σου μερα!!!! αστερι ομορφο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Καλημέρα απο την Κρητη σε περημενουμε κατω πως και πωςκαλημερα κ καλη εβδομαδα να εχουμε!!!!
τα φιλια μου στην κρητη!!!!
να ετοιμαζεστε τοτε λοιπον αγαπη, ο οκτωμβριος εχει ροδο, ηρακλειο, λαρισα κ θεσσαλονικη!!!!!!!!!!!!1Καλημέρα απο την Κρητη σε περημενουμε κατω πως και πως
να ετοιμαζεστε τοτε λοιπον αγαπη, ο οκτωμβριος εχει ροδο, ηρακλειο, λαρισα κ θεσσαλονικη!!!!!!!!!!!!1
:-* :-* :-* :-* :-* :-*