travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
αρχισαμε τα γουστα μωρακι;;;;;;;;;
το πα σοβαρα, ειλικρινα
εδω που ειμαι παλί ριχνει κατι κεραυνους και μια βροχα λες και σε θριλερ παιζω να πουμεαθηνα θα αργησω πολυ, εδω ο κοσμος σ εκτιμαει περισοτερο....
βασικα θελω να της γλειψω τον κωλο..ετσι οπως ειναι 2 μετρα γυναικαρα να σταθει ορθια μπροστα μου φορωντας μονο τις γοβες της,να σκυψει κι εγω να τη γλειφω τη σουφρα για κανα 3ωρο...κ τωρα τι θ αγινει? θα σε παντρεψουμε?
μα δεν εννουσαμε αυτον ;)οχι δεν ειμαι ο τουμπερλεκας
20 ιουλιου να στο κλεισω?πες ποτε θα κατεβεις αθηνα μαρκελλα να κανονισουμε ραντεβου σε παρακαλωωωωωω
το σωσατο πα σοβαρα, ειλικρινα
:-* :-* :-* :-* :-* :-*
ups δεν εχεις ρε γυφτο?εδω που ειμαι παλί ριχνει κατι κεραυνους και μια βροχα λες και σε θριλερ παιζω να πουμε
κλεινω γιατι θα τα καψουμε ολα
χαχαχαχαβασικα θελω να της γλειψω τον κωλο..ετσι οπως ειναι 2 μετρα γυναικαρα να σταθει ορθια μπροστα μου φορωντας μονο τις γοβες της,να σκυψει κι εγω να τη γλειφω τη σουφρα για κανα 3ωρο...
Πιστευεις οτι αν της το πω ευθεως θα το εκτιμησει ή θα φαω σφαλιαρα?
ειμαι εκτος σπιτιου ρε απλαups δεν εχεις ρε γυφτο?
οκ.....εδω που ειμαι παλί ριχνει κατι κεραυνους και μια βροχα λες και σε θριλερ παιζω να πουμε
κλεινω γιατι θα τα καψουμε ολα
να μην ξεσκασω κ λιγακι λαγνουλη μου?αρχισαμε τα γουστα μωρακι;;;;;;;;;
αμα εισαι εκτος σπιτιου αρα δεν ειναι δικα σου...οποτε τι σε νοιαζει κι αν κανουνεειμαι εκτος σπιτιου ρε απλα
και με τους κεραυνους που ριχνει ολη η ηλεκτρολογικη εγκατασταση βλεπω να καιγεται
ο θρυλικος πορνορεπορτερ ειναι αορατος...σε βλεπει αλλα δε τον βλεπεις ποτεμα δεν εννουσαμε αυτον ;)