Νέα

Markelatr

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thecleverone
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 452K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
'οσο η καρδια κι αν λαχταρα δε θα ξαναγαπησω' χορεψε με την ψυχη της η Μαρκελα στις 5 παρα το πρωι σε γνωστο σκυλαδικο της Θεσσαλονικης συνοδευομενη απο λεβεντοπαιδο  :fuck2: και μια ξανθια φιλη της...
Το αγρυπνο βλεμμα του θρυλικου πορνορεπορτερ ηταν εκει για ακομα μια φορα  :sunglasses:

Παντως Μαρκελα δε μπορω να πω...εισαι ωραιο γκομενακι  :-* :-*
Ποια ηταν η φιλη σου αν δε γινομαι αδιακριτος??
ειμουνα με τη φιλη μου τη ρια  καλε μου  κ ενα φιλο μας αυστραλο.... χεχεχε
δεν περιμενα να με δεισ ειλικρινα  κ ευχαριστω για τα καλα σου λογια!!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

antrianna_28

Trans
Εγγρ.
15 Απρ 2013
Like
654
δεν περιμενα να με δεισ ειλικρινα  κ ευχαριστω για τα καλα σου λογια!!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
;) τι βαζουν στα ποτα εδω ρε παιδεια; χιχιχιχιχι

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
η αληθεια ειναι οτι στο 4ο ουισκακι η οραση μου ειχε περιοριστει καπως αλλα οταν σε ειδα λεω αυτην καπου την ξερω...απο τις φωτογραφιες εννοω και μετα σε καταλαβα
Μαρκελα εγω ειμαι καψουρης με την ψηλη μελαχρινη την 45αρα την τραγουδιστρια,προλαβες την ειδες?

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
η αληθεια ειναι οτι στο 4ο ουισκακι η οραση μου ειχε περιοριστει καπως αλλα οταν σε ειδα λεω αυτην καπου την ξερω...απο τις φωτογραφιες εννοω και μετα σε καταλαβα
Μαρκελα εγω ειμαι καψουρης με την ψηλη μελαχρινη την 45αρα την τραγουδιστρια,προλαβες την ειδες?
την ειδα αγαπη ναι, ελπιζω απλα να ναι κ αυτη με σενα διοτι αλλιως μονοδρομος κ δεν λεει...
δε συμφωνεις?

antrianna_28

Trans
Εγγρ.
15 Απρ 2013
Like
654
οντως ωραια παρουσια και φωνη ;)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
την ειδα αγαπη ναι, ελπιζω απλα να ναι κ αυτη με σενα διοτι αλλιως μονοδρομος κ δεν λεει...
δε συμφωνεις?
την θελω ρε γαμωτο την βλεπω και αναστατωνομαι...την ηξερες εσυ απο τα παλια μηπως?ηταν μοντελαρα στα 90'ς

stts1319816

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
σε παραδεχομαι μαρκελλα!!!ξερεις και μας παιζεις τους αντρες στα δαχτυλα!!!!

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
την θελω ρε γαμωτο την βλεπω και αναστατωνομαι...την ηξερες εσυ απο τα παλια μηπως?ηταν μοντελαρα στα 90'ς
κατι μου θυμησε βασικα αλλα δεν καταλαβα ποια ηταν. ωραια παρουσια αλλα απο φωνη κορμαρa χαχαχχαχαχαχα   τ ονομαα τησ ποιο ειναι?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
κατι μου θυμησε βασικα αλλα δεν καταλαβα ποια ηταν. ωραια παρουσια αλλα απο φωνη κορμαρa χαχαχχαχαχαχα   τ ονομαα τησ ποιο ειναι?
ειναι η Αμαντα Παπαδακη λογικα πρεπει να την ηξερες τοτε σαν ονομα

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• kroko.jpg
    kroko.jpg
    33,2 KB · Εμφανίσεις: 26

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom