TRAMAZING
Trans
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2013
- Like
- 494
τωρα τα ειδα μωρακι σου απανταω αμεσως!!!Kalhmera Markela,an thes mporeis na deis ta minimata s?
μακια
:-*
τωρα τα ειδα μωρακι σου απανταω αμεσως!!!Kalhmera Markela,an thes mporeis na deis ta minimata s?
καλημερα βασιλακο μου !!!! το ποδι ειναι ενταξει?Καλημερα μαρκελακι καλημερα καλως ηρθες παλι πισω...............γλυκια και κουκλαρα.......αυθεντικο κοριτσι μας..........................
αγαπημενε μου εσυ!!!!Ναι κουκλαρα μου θα τα πουμε πολυ συντομα εμεις χερεις εσυ...................αστερι μου κοριτσαρε.......ματαρες ομορφες..................
Θαυμαστε παιδια θαυμαστε αυτο το εξεσιο πλασμα αυτον τον αγγελο παιδια ολοι πρεπει να το τιμησουμε αυτον τον αγγελο............το καλυτερο παιδι που υπαρχει ειναι το μρκελακι.........οι εικονες και ο χαρακτηρας της τα λενε ολα..........................ΜΑΡΚΕΛΑΚΙ ΤΗΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.........................σπευσατε ολοι σε αυτον τον αγγελο................τις πιο γλυκιες καλημερες...........σεξυ κοριτσι.........
κανει θαυματα ο καθαρος αερασ της πατριδας μασ αγαπη μου εσυ!!!Χαχαχαχαχαχα θα ερθω να τα δουμε παρεουλα.....................................................χερεις εσυ..................................ποσο ανανεωμενη εισαι ποσο πραγαμτικα..............ποσο θεα.................γυρισες και εισαι οπτασια.....αγγελος......πργματικος.......ποσο οραια.............ποσο σεξυ.........μπορει να εισαι ρε παιδι μου εσυ.......
καλησπερα σταυρο, τα βλεπω τα μυνηματα μου......καλησπερα μαρκελλα!!!δες τα μηνυματα σου....
καλα ολα αγαπη μου!!!!!!!! εσυ? ελειπα λιγες μερες για πασχακοπελαρα μου τι κανεις??