TRAMAZING
Trans
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2013
- Like
- 494
ο τροπος που μιλας δειχνει γλυκο ανθρωπο. οποτε....σε ευχαριστω,αλλα που ξερεις οτι ειμαι γλυκα????αφου δεν με ξερεις ...
:-*
ο τροπος που μιλας δειχνει γλυκο ανθρωπο. οποτε....σε ευχαριστω,αλλα που ξερεις οτι ειμαι γλυκα????αφου δεν με ξερεις ...
υποψιαζομαι απλα ποιος μπορει να εισαι.....χαχαχχ,σιγα μια καλησπερα ειπα....
πως γινεται να με ειδες κ να μη σε ειδα? οτι σε ειδα ειναι σιγουρο απλα δεν μιλησαμε.εγω σε ειδα απο κοντα το σαββατο,εσυ δεν με εχεις δει...
σιγουρη δεν μπορω να μαι αλλα μακαρι να σαι αυτος που υποψιαζομαι.....οχι δεν ειμαστε στο facebook φιλοι
υποψιαζεσαι οτι με ειδες δεν εισαι σιγουρη
πολυ ομορφη και με ωραιο στυλ!!!
καθοσουν μηπωσ αντικρυστα απεναντι μου? κ εισαι ψηλος?και πως θα το καταλαβεις αν ειμαι αυτος που υποψιαζεσαι???
εσυ εισαι.... χαιρομαι πολυ που εισαι εσυ!!!!!!!!!!!!ναι στην αρχη με εναν φιλο μετα μονος,ψηλος δεν ειμαι και παρα πολυ...χαχαχαχ
βεβαια μπορει να με μπερδευεις γιατι ειχε πολυ κοσμο
αν ελαβεσ μια καρδουλα στο φμπ εχω πεσει μεσα, αν οχι εχω πεσει εξω...αμα εισαι τοσο σιγουρη οτι ειμαι εγω στειλε μου στο facebook
να γινουμε τοτε να γνωριστουμε!εξω επεσες μαλλον :- δεν ειμαστε φιλοι στο facebook
το δευτερο αρχιζει μηπως απο π?προσπαθησε λιγο να με βρεις...το πρωτο μου ονομα το εχεις... ;)