Νέα

Markelatr

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thecleverone
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 452K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
Κάθε παιχνίδι έχει μια νίκη και μια ήττα
κι από παιδί το ξέρω, πριν την αλφαβήτα
όμως απόψε ούτε νίκη, ούτε ήττα.
Από μωρό κοιμάμαι με το φως σβησμένο
απ' το σκοτάδι ξέρω τί να περιμένω.
Έχω ένα λύκο στο μυαλό μου αναθρεμμένο.
Περνούν οι άνθρωποι νερό - σιγά το νέο
έχω γνωρίσει ένα ποσοστό γενναίο
μέσα στη θλίψη έχω μάθει να αναπνέω.
Και κάθε τόσο που γεμίζει το φεγγάρι
βγάζω το λύκο πριν τον πάρουνε χαμπάρι
από τη νύχτα τους εκδίκηση να πάρει....

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
Μαρκέλλα, που είσαι εδώ ?

3a6b7b3b5988be6ab6f88b5d1fe27336-6-4.jpg

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
τι σοου έκανες Μαρκέλα μου ? ντραγκ σοου, χορό ?

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
τι σοου έκανες Μαρκέλα μου ? ντραγκ σοου, χορό ?
ολων των ειδων βασιλη μου!!!! πιο πανω εχω αναρτηση δυο βιντεακια μου μπορεις να τα δεισ κ τα καταλαβεις τι σοου κανω, κ απο την αλλη βδομαδα στην πατρα ξανα!!!!! η φωτο ειναι σοου χορου παντος!

:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
καλημερα!!!!!

Συνημμένα

• 002.JPG
    002.JPG
    109,1 KB · Εμφανίσεις: 62

kaminia city 7

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Τελικα δεν ειναι τυχαια ρε παιδια η μαρκελα...............................εισαι υπεροχη εισαι κουκλαρα..........τι να πουμε για εσενα πλεον..........μαρκελα ζουμε για να σε δουμε......κοριτσαρε μου εσυ..............

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
Τελικα δεν ειναι τυχαια ρε παιδια η μαρκελα...............................εισαι υπεροχη εισαι κουκλαρα..........τι να πουμε για εσενα πλεον..........μαρκελα ζουμε για να σε δουμε......κοριτσαρε μου εσυ..............
:-*

kaminia city 7

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
0
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* μαρκλελααααααααααααααααα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

kaminia city 7

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Το πιο ευαισθητο κοριτσι το πιο σπανιο κοριτσι εδω μεσα εισαι εσυ μαρκελα μου ο θεος να σε εχει παντα καλα...............................το καλυτερο παιδι και το πιο χαρισματικο...............εισαι..............οποιος την γνωρισει παιδια απλα την καψουρευεται....................μαρκελα θεα..........

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
Το πιο ευαισθητο κοριτσι το πιο σπανιο κοριτσι εδω μεσα εισαι εσυ μαρκελα μου ο θεος να σε εχει παντα καλα...............................το καλυτερο παιδι και το πιο χαρισματικο...............εισαι..............οποιος την γνωρισει παιδια απλα την καψουρευεται....................μαρκελα θεα..........
υπερβολικε μου εσυ!!!!
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

kaminia city 7

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
0
παιδια ακουστε με τι σας λεω οποιος την γνωρισει θα καταλαβει για τι αγγελο μιλαμε....ειναι το καλυτερο παιδι τησ πιατσας.........το καλυτερο......και το πιο αληθινο....................ΜΑΡΚΕΛΑ=εγγυηση

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
παιδια ακουστε με τι σας λεω οποιος την γνωρισει θα καταλαβει για τι αγγελο μιλαμε....ειναι το καλυτερο παιδι τησ πιατσας.........το καλυτερο......και το πιο αληθινο....................ΜΑΡΚΕΛΑ=εγγυηση
πες μου κ αλλα..... χαχαχχαχαχα
σ ευχαριστω καλε μου εσυ
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
!

Συνημμένα

• 024.JPG
    024.JPG
    83,1 KB · Εμφανίσεις: 96
  • 034.JPG
    034.JPG
    160,8 KB · Εμφανίσεις: 106

kaminia city 7

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Τελικα ειχα απολυτο δικιο..............................................................δειτε και απλα απολαυστε..........................το υπεροχο μωρο.............την μαρκελα μας// :headbang: :headbang: :headbang:χτυπατε τα κεφαλια σας οσοι δεν την εχετε επισκεφθει ακομα......................ΜΑΡΚΕΛΑ................................................FOR EVER..................................................

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
Τελικα ειχα απολυτο δικιο..............................................................δειτε και απλα απολαυστε..........................το υπεροχο μωρο.............την μαρκελα μας// :headbang: :headbang: :headbang:χτυπατε τα κεφαλια σας οσοι δεν την εχετε επισκεφθει ακομα......................ΜΑΡΚΕΛΑ................................................FOR EVER..................................................
βασιλακη η ωρα η καλη και καλα στεφανα..... :s&m_1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom