TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.821
τεσσερεις μας ανεβασες...καλησπερα.....δυο καφεδες την ημερα νομιζω ειναι καλα... ;) ;)
τεσσερεις μας ανεβασες...καλησπερα.....δυο καφεδες την ημερα νομιζω ειναι καλα... ;) ;)
καλησπερα λαγνουλη μου!!!!! :-* :-* :-* :-* :-*καλησπερα
αυτες τις μερες μαλλον βαριοσουν να γρεψεις...σωστα; ;)καλησπερα λαγνουλη μου!!!!! :-* :-* :-* :-* :-*
τι κανεισ ? πεστα μου ολαμολις γυρισα απο την δουλεια....απολαμβανω αυτο που κανω.. ;)
αρχισα γυμναστηριο κ μου αποροφαει πολυ χρονο λαγνουλη μου!!!!!!αυτες τις μερες μαλλον βαριοσουν να γρεψεις...σωστα; ;)
πολυ νευρικος αστα σου λεω τζουλακι μου χαχαχαχαχχαθα σε πειραξουν τοσοι καφεδες
πολυ νευρικος αστα σου λεω τζουλακι μου χαχαχαχαχχα
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*περιμενω με αγωνια να δω αποτελεσματα.....θελω να δω κορμι φιδισιο...
δημιε,σατραπη......
αρχισα γυμναστηριο κ μου αποροφαει πολυ χρονο λαγνουλη μου!!!!!!
λαγνουλη εδω σου μιλαω στο τηλ.....
ειναι χωροσ μαζωξεις τεκνων βασιλη μου. αφου τα ξερεις....Τι είναι Μαρκέλα το γυμναστήριο, σκούπα
ασε που προθυμοποιουνται να σε πεταξουν κ μεχρι το σπιτι αν δεν εχεις αμαξι.... ;)ειναι χωροσ μαζωξεις τεκνων βασιλη μου. αφου τα ξερεις....
πασ κ ξεχνιεσαι να φυγεις χαχαχαχαχαα :-*
χεχεχεχε ευγενεστατοι λεμε, ακομα κ μασαζ αν εισαι πιασμενη σου κανουν......ασε που προθυμοποιουνται να σε πεταξουν κ μεχρι το σπιτι αν δεν εχεις αμαξι.... ;)
χεχεχεχε ευγενεστατοι λεμε, ακομα κ μασαζ αν εισαι πιασμενη σου κανουν......
δωσε λεμεεεεεεεεεεεεεεωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωππαα