Νέα

Markelatr

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thecleverone
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 457K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

parr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
13
Like
15
Πόντοι
236
τι ψαχνεις τωρα ρε φιλε?? :think: :think: :think: :think:
η λαμπορκινα ηταν μια τρανς(που μονο εγω μπορω να αποδειξω ποια ειναι αλλα δεν το κανω ειναι φιλη μου πλεον)
ο hoty ειναι ο hoty ειναι μια χαρα απ τι ξερω απλως απεχει για καποιους λογους
και ο αλεφαντος ειναι ο αλεφαντος ο γνωστος ισοδοπεδωτης της β.ελλαδας που στο περασματου γονατιζουν ολες οι τρανς :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
τι ψαχνεις τωρα και σκαλιζεις ιστοριες του περασμενου αιωνα που δεν βγαζουν πουθενα
δεν ειναι τι ψαχνω αλεφαντο....ειναι οτι επαληθευομαι για το τοτε...αυτο ειναι...ο χοτυ ξερω πολυ καλα γιατια πουσιαζει ασ'το...αλλα αν χρειαστει εχω φτιαξει εδω μια σε λιδα ετοιμη να την ανεβασω...απλα δε σηκωνω και πολλα θα το θυμασαι απο τοτε εσυ φυσικα...να τα βλεπει και ο admin να μας κρινει οπως πρεπει!!καλη χρονια σε ολους!!!

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Καλη χρονιά και αναμένουμε αποκαλύψεις parr!

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.614
Πόντοι
606
αρχιζει το ματς :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
503
ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Συνημμένα

• 1558404_10200600282802971_999872661_n.jpg
    1558404_10200600282802971_999872661_n.jpg
    61,4 KB · Εμφανίσεις: 16

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
503
καλησπερα!!!!!!!!!!!!

Συνημμένα

• 028.JPG
    028.JPG
    81,1 KB · Εμφανίσεις: 54

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
503
χαχα μακάρι να ήταν έτσι στη πραγματικότητα. Τώρα και όρθιο να τον έχεις ξηλώνεσαι...σιγά μη σε πληρώσουν κιόλας.
μην το λες αγαπη, υποφερουν οι γκομενες ακου με που σου λεω
χαχαχαχαχαχ

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
μην το λες αγαπη, υποφερουν οι γκομενες ακου με που σου λεω
χαχαχαχαχαχ

Εγώ πάντως βλέπω κοιτάνε μόνο να έχεις χρήμα είτε για το δώρο (επαγγελματίες) είτε για να είσαι χορηγός τους (μη επαγγελματίες) Σπάνια θα βρεις κάτι που δεν θα είναι σε αυτά τα 2. Επομένως δεν έχει να λέει. Τι να το κάνεις αν είσαι ωραίος, γυμνασμένος και με προσόντα κλπ αν είναι να πας και να τα σκάς. Αν είχα θα τα σκαγα ευχαρίστως, το είχα κάνει, και σε πεγγελματίες και παντού, και εκεί που άξιζε, τώρα που δεν έχω? Τι κάνω; μαλακία; μόνο μαλακία κουράζει...Και δεν είναι μόνο το γαμήσι... Κρίμα.  

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
503
Εγώ πάντως βλέπω κοιτάνε μόνο να έχεις χρήμα είτε για το δώρο (επαγγελματίες) είτε για να είσαι χορηγός τους (μη επαγγελματίες) Σπάνια θα βρεις κάτι που δεν θα είναι σε αυτά τα 2. Επομένως δεν έχει να λέει. Τι να το κάνεις αν είσαι ωραίος και με προσόντα αν είναι να πας και να τα σκάς. Και να είχα θα τα σκαγα ευχαρίστως, τώρα που δεν έχω? Τι κάνω; μαλακία; Κρίμα. 
εσεισ τις εχετε μαθει ετσι πιστεψε με....

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
εσεισ τις εχετε μαθει ετσι πιστεψε με....

Ναι ίσως έχεις δίκιο Μαρκέλλα, βέβαια στις κοπέλες σαν εσένα μη τολμήσεις και εκφράζεις συμπάθεια πέρα από το επαγγελματικό αμέσως σε βαφτίζουν τζαμπατζή και γύφτο. έχω δει και Έχω ακούσει μαρτυρίες.. Λέμε τώρα.

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
503
Ναι ίσως έχεις δίκιο Μαρκέλλα, βέβαια στις κοπέλες σαν εσένα μη τολμήσεις και εκφράζεις συμπάθεια πέρα από το επαγγελματικό αμέσως σε βαφτίζουν τζαμπατζή και γύφτο. έχω δει και Έχω ακούσει μαρτυρίες.. Λέμε τώρα.
εξαρταται σε τι αυτοεκτιμηση εχει η κοπελα τον εαυτο της κ τι επιπεδο διαθετει καλε μου καθωσ κ πως τισ εχουν συμπεριφερθει γενικοτερα. μου εχει τυχει περιστατικο να βγαινω με καποιον  που συμπαθιομασταν κ ξαφνικα ενα βραδυ να τον βλεπω να περναει κ να περνει απο διπλα μου καποια ως πελατησ  κ την επομενη μερα να μουκανει τον γλυκο κ τον συμπαθει....
στη θεση μου εσυ τι θα κανεσ? κ στη θεση πολων απο εμασ.... που εχουν βιωσει κατι παρομοιο
εμασ μασ εχουν για πολυ χαμηλη αυτοεκτιμηση  γενικοτερα κ ισωσ για αυτο πολεσ αντιδρουν ετσι αν κ λογικο.
προσωπικα δεν ειμαι ετσι κ κατανοω οτιδηποτε κ οποιονδηποτε ειλικρινα

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
εξαρταται σε τι αυτοεκτιμηση εχει η κοπελα τον εαυτο της κ τι επιπεδο διαθετει καλε μου καθωσ κ πως τισ εχουν συμπεριφερθει γενικοτερα. μου εχει τυχει περιστατικο να βγαινω με καποιον  που συμπαθιομασταν κ ξαφνικα ενα βραδυ να τον βλεπω να περναει κ να περνει απο διπλα μου καποια ως πελατησ  κ την επομενη μερα να μουκανει τον γλυκο κ τον συμπαθει....
στη θεση μου εσυ τι θα κανεσ? κ στη θεση πολων απο εμασ.... που εχουν βιωσει κατι παρομοιο
εμασ μασ εχουν για πολυ χαμηλη αυτοεκτιμηση  γενικοτερα κ ισωσ για αυτο πολεσ αντιδρουν ετσι αν κ λογικο.
προσωπικα δεν ειμαι ετσι κ κατανοω οτιδηποτε κ οποιονδηποτε ειλικρινα

Στη θέση σου θα έκανα αυτό που έκανες και εσύ. Ναι είναι λογικό. Ωστόσο και εγώ ξέρω μία κοπέλα σαν εσένα που επειδή απλώς τη ξέρω και τις μιλάω λόγω μιας παλιάς γνωριμίας, και δεν την έχω πάρει ως πελάτης χαλιέται...Εμένα αυτό που μου κεντρίζει είναι η συμπάθεια που απορρέει από τη συμπεριφορά. Να τη συμπαθήσω και να με συμπαθήσει και να γουστάρουμε. Έχω βαρεθεί τη φάση με το πληρωμένο. Δεν το κατακρίνω αλλά δεν μου προσφέρει και δη ψυχολογικά σε διαλύει. Αυτή ωστόσο έψαχνε για πελάτη. Είναι το επάγγελμά σας τέτοιο που που δεν σας δίνει περιθώρια πολλά. Σαφώς και η κάθε Μαρκέλλα θέλει να ερωτευθεί, αλλά λίγο η κοινωνία λίγο ο φόβος των επίδοξων εραστών δημιουργούν ένα αρνητικό κλίμα προς την επίτευξη ενός τέτοιου σκοπού.

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
503
Στη θέση σου θα έκανα αυτό που έκανες και εσύ. Ναι είναι λογικό. Ωστόσο και εγώ ξέρω μία κοπέλα σαν εσένα που επειδή απλώς τη ξέρω και τις μιλάω λόγω μιας παλιάς γνωριμίας, και δεν την έχω πάρει ως πελάτης χαλιέται...Εμένα αυτό που μου κεντρίζει είναι η συμπάθεια που απορρέει από τη συμπεριφορά. Να τη συμπαθήσω και να με συμπαθήσει και να γουστάρουμε. Έχω βαρεθεί τη φάση με το πληρωμένο. Δεν το κατακρίνω αλλά δεν μου προσφέρει και δη ψυχολογικά σε διαλύει. Αυτή ωστόσο έψαχνε για πελάτη. Είναι το επάγγελμά σας τέτοιο που που δεν σας δίνει περιθώρια πολλά. Σαφώς και η κάθε Μαρκέλλα θέλει να ερωτευθεί, αλλά λίγο η κοινωνία λίγο ο φόβος των επίδοξων εραστών δημιουργούν ένα αρνητικό κλίμα προς την επίτευξη ενός τέτοιου σκοπού.
ΑΛΙΜΟΝΟ ΑΝ Μ ΟΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΜΕ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΑΝ ΠΙΘΑΝΟ ΠΕΛΑΤΗ Κ ΑΛΙΜΟΝΟ ΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΑΦΡΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΧΡΗΜΑ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΞΙΩΣΗ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΛΑΤΗΣ ΜΟΥ, ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΑΞΙΩΣΗ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΜΕ ΣΕΒΕΤΑΙ ΟΠΩΣ Κ ΕΓΩ ΣΕΒΟΜΑΙ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ. ΑΥΤΑ ΕΙΜΑΙ ΑΜΦΙΡΟΠΑ ΕΤΣΙ Κ  ΑΛΛΙΩΣ... ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΓΙΑ  ΝΑ ΣΟΥ ΤΟΝΙΣΩ  ΤΗΝ ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ Κ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ (ΒΓΑΙΝΑΜΕ Κ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ Κ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΠΗΡΕ ΤΗΛ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗ ΣΥΝΑΙΒΑΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ). ΕΓΩ ΕΔΩΣΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Κ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΟΠΩΣ ΕΓΩ. ΕΚΕΙΝΟΣ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom