Νέα

Markelatr

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thecleverone
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 456K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.722
Πόντοι
3.870
ας κανω οτι δεν διαβασα αυτο που εγραψες :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: λεω  να την πεσω για υπνο γιατι αυριο θα εχω τρεξιματα με τραπεζες και την λογιστρια......φιλακια στα ομορφα χειλακια...

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
503
ας κανω οτι δεν διαβασα αυτο που εγραψες :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: λεω  να την πεσω για υπνο γιατι αυριο θα εχω τρεξιματα με τραπεζες και την λογιστρια......φιλακια στα ομορφα χειλακια...
ονειρα γλυκα λαγνουλη μου!!!!!

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
503
καληνυχτα κ απο μενα φιλοι μου!!!!
μακια!!!!!

grxn

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
163
Πόντοι
6
καληνύχτα καλή ξεκούραση ΜΑΡΚΕΛΙΝΑ!!!!!

che(1)

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΒΛΙΝΑ ΜΑΡΚΕΛΛΙΝΑ....ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ....

parr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
13
Like
15
Πόντοι
236
συναγωνιστες!!!!!!ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΑΜΗΣΙΑ....
Μια ερωτηση ετσι απο περιεργεια και μονο...ο hoty ζει???η απεβιωσε?????Μαρκελινα εσυ ξερεις μες τα κολπα εισαι για πες...

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.572
Πόντοι
606
Μια ερωτηση ετσι απο περιεργεια και μονο...ο hoty ζει???η απεβιωσε?????Μαρκελινα εσυ ξερεις μες τα κολπα εισαι για πες...
ελα μου ντε.... καλη χρονια σε ολα τα παλιοπαιδα........

parr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Κριτικές
13
Like
15
Πόντοι
236
οταν καποτε μιλουσα εγω και ειχα την κοντρα με τον χοτυ κι ελεγα οτι ειναι μια συγκεκριμενη τρανς ονοματα δε λεω της τρανς ,καποιοι ελεγαν τα δικα τους...αλεφαντε κι εσυ ησουν τοτε αν θυμασαι στις συζητησεις και για τον λαμποργκινα...που ειναι ολοι αυτοι???το ιδιο ατομο ηταν να ξερετε...εχω πληροφοριες δυνατες...αλλα περιμενω μπας κι εμφανιστουν να τους κανω ρομπα σε ολο το site...αλλωστε η δουλεια μου ειναι να ερευνω...

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.700
οταν καποτε μιλουσα εγω και ειχα την κοντρα με τον χοτυ κι ελεγα οτι ειναι μια συγκεκριμενη τρανς ονοματα δε λεω της τρανς ,καποιοι ελεγαν τα δικα τους...αλεφαντε κι εσυ ησουν τοτε αν θυμασαι στις συζητησεις και για τον λαμποργκινα...που ειναι ολοι αυτοι???το ιδιο ατομο ηταν να ξερετε...εχω πληροφοριες δυνατες...αλλα περιμενω μπας κι εμφανιστουν να τους κανω ρομπα σε ολο το site...αλλωστε η δουλεια μου ειναι να ερευνω...
περιμενουμε τα νεα...καλη χρονια

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
Ααα...τι  κανει  νιαου-νιαου  στα  κεραμιδια?  Η  αρκουδα? :smitten:

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
503
δεν εχω ιδεα  καλε μου για τον χοτυ, αλλα κ γενικοτερα οποιος ενεργει σκοτεινα τον τρωει το σκοταδι, αυτο ειναι νομος, καθως κ δεν θελω να μπω σε τετοια. κ να σαι σιγουρος οτι σε τετοια κολπα δε μετεχω ποτε ειλικρινα.

καλη χρονια να χουμε ολοι  γεματι παθος, σεξ, χρημα, χαρα, αλληλεγγυη κ αγαπη!!!!!

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.722
Πόντοι
3.870
:priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:
δεν εχω ιδεα  καλε μου για τον χοτυ, αλλα κ γενικοτερα οποιος ενεργει σκοτεινα τον τρωει το σκοταδι, αυτο ειναι νομος, καθως κ δεν θελω να μπω σε τετοια. κ να σαι σιγουρος οτι σε τετοια κολπα δε μετεχω ποτε ειλικρινα.

καλη χρονια να χουμε ολοι  γεματι παθος, σεξ, χρημα, χαρα, αλληλεγγυη κ αγαπη!!!!!

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
503
Ααα...τι  κανει  νιαου-νιαου  στα  κεραμιδια?  Η  αρκουδα? :smitten:
η αρκουδα κανει γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ λατρεμενη μου εσυ. οχι νιαου!!!!
αλεξια ροσσι λατρεμενη φιλη μου καλη χρονια να χουμε κ ειδικα εσυ σπανιο καλο πλασμα !!!!!
ολου του κοσμου τισ ευχεσ για σενα!!!!

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
503
λατρεμενε μου λαγνουλη πολα εκλησιαστικα βλεπω χαχαχαχαχχαχα
πας για παπας?????????????????????? χαχαχαχαχαχχαχα

τισ καλυτερες μου ευχες για τη νεα χρονια λαγνουλη μου κ ολη μου την αγαπη!!!!!!

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.722
Πόντοι
3.870
βαζω τους παπαδες για να εκπληρωθουν οι ευχες σου.... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom