TRAMAZING
Trans
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2013
- Like
- 494
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*εσυ διπλα μου εισαι παραγοντας αποσταθεροποιησης....οντως θελω χαλαρωμα...
ειμαι εγω εδω λεμε!!!!!
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*εσυ διπλα μου εισαι παραγοντας αποσταθεροποιησης....οντως θελω χαλαρωμα...
τζουλακι μου καλησπερα!!!!καλημερα στην τρελοπαρεα :-*
Μαρκελακι βγηκες χθες;
μπραβο κουκλα μου...εγω παιρνω μυρωδια Σαββατοβραδου απ το μπαλκονι...της τρελης χθες εδω στο Γκαζι...καιρο ειχα να δω τετοια κοσμοσυροη αν κ απ οτι ακουσα ο Γονιδης εκλεισε...αλλα εχει τοσα αλλα...τζουλακι μου καλησπερα!!!!
βγηκα κ ηταν μια τελεια βραδια με πολυ πολυ αγαπημενες φιλες!!!!!!
δεν ερχεσαι μαζι μου τοσεσ φορες στο χω πει!!!!!!!!!!!!!!!!!
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
ολα τα μαθενεις ατιμο που εισουν δεν με ειδες που σε χερεταγα εξω απο το dc.....μπραβο κουκλα μου...εγω παιρνω μυρωδια Σαββατοβραδου απ το μπαλκονι...της τρελης χθες εδω στο Γκαζι...καιρο ειχα να δω τετοια κοσμοσυροη αν κ απ οτι ακουσα ο Γονιδης εκλεισε...αλλα εχει τοσα αλλα...
εσυ ησουν βρε;ολα τα μαθενεις ατιμο που εισουν δεν με ειδες που σε χερεταγα εξω απο το dc.....
αυτος ηταν.... το επιβαιβεωνω λοιπον......εσυ ησουν βρε;
καλησπερα λαγνουλη μου ταλαιπωρημενε!!!!!!!!!!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-*ολος ο καλος κοσμος εδω....
κακοπερνας βλεπω λαγνουλη μου.... χαχαχαχχαχαολη την ημερα απο τον ενα καναπε στον αλλο.....σημερα να φανταστεις εφαγα λες και ειχα να φαω μια εβδομαδα....εφαγα τα πρωτα μελομακαρονα και κανα 2-3 κανταιφια
αχ λαγνουλη μου.... ποτε δεν ειναι νωρις....ακομα.....ειναι νωρις....
καλα δεν ντρεπεσαι ουτε τη φατσα μου δεν θυμασαιεσυ ησουν βρε;
πω-πω :o :o :o :o :o :o :o :o :o μαλλον θα αναθεωρησω....αχ λαγνουλη μου.... ποτε δεν ειναι νωρις....
ετσι μπραβο.......πω-πω :o :o :o :o :o :o :o :o :o μαλλον θα αναθεωρησω....
κ εγω ομως δεν χαλαω ποτε χατηρια.... ετσι?βολικο ατομο ειμαι....δεν χαλαω χατηρια... ;) ;) ;) ;) ;)
γλυκειε μου λαγνουλη!!!!!!!!!!!εσυ τι λες;ΠΟΤΕ.....