Νέα

Markelatr

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thecleverone
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 452K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
εμενα πριν 4 χρονια μου ειχαν προτεινει να ειμαι συνοδεια και την αδεια οπλοφοριας θα την εβγαζε το υψηλο προσωπο.τοτε αρνηθηκα επαιρνα καλα λεφτα απο την δουλεια μου....τωρα παρολο που εχω αλλαξει δουλεια και μου αρεσει αυτο που κανω σημερα θα τοσκεφτομουν πολυ σοβαρα......ασφαλως ο κινδυνος δεν πληρωνεται...

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
εμενα πριν 4 χρονια μου ειχαν προτεινει να ειμαι συνοδεια και την αδεια οπλοφοριας θα την εβγαζε το υψηλο προσωπο.τοτε αρνηθηκα επαιρνα καλα λεφτα απο την δουλεια μου....τωρα παρολο που εχω αλλαξει δουλεια και μου αρεσει αυτο που κανω σημερα θα τοσκεφτομουν πολυ σοβαρα......ασφαλως ο κινδυνος δεν πληρωνεται...
εσυ λαγνουλη μου να κατσεις στα αυγα σου, δεν ειμαι να μαυροντυνομαι απο τωρα χαχαχαχαχαχαχααχαχαχα
αγαπη μου εσυ!!!!!!!!!!!!
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

TS_Lover

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Ανάλογα με ποιον VIP είσαι.
Αν είσαι με κάποιον μεγάλο, και σωστό, πληρώνετε και με το παραπάνω ο κίνδυνος.

Αλλά αν είσαι με κάποιον που δεν έχει τίποτα να χάσει, και το μόνο που περιμένει είναι πότε θα φάει την καταραμένη σφαίρα...τότε άστα να πάνε, και πας και εσύ μαζί.

TS_Lover

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Μποξ στο μπάσκετ.
Ασχετο με το τόπικ.

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
Ανάλογα με ποιον VIP είσαι.
Αν είσαι με κάποιον μεγάλο, και σωστό, πληρώνετε και με το παραπάνω ο κίνδυνος.

Αλλά αν είσαι με κάποιον που δεν έχει τίποτα να χάσει, και το μόνο που περιμένει είναι πότε θα φάει την καταραμένη σφαίρα...τότε άστα να πάνε, και πας και εσύ μαζί.
κανεις δεν αξιζει περισοοτερο απο τη ζωη μας ειναι η αποψη μου!!!!

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
εχειςαπολυτο δικιο...η δικη μου περιπτωση χρυσοχοος.....χρειαζοταν ατομο να του μεταφερει χρυσο χωρις να χρησιμοποιει χρηματαποστολη....εγω θα τα κουβαλουσα και θα ειχα συνοδεια 3-4 ατομα διακριτικα.....μεσα στην πολη της αθηνας και κατα προτιμηση πεζος....

TS_Lover

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Σίγουρα όχι Μαρκέλλα!!!

Ενας φίλος που αγαπάει πάρα πολύ τις τρανς μου είπε μια φορά.
Προτειμώ να τον τρώω μέρα νύχτα, από μαύρη τρανς με τεράστια προσόντα, παρά να κάνω την δουλειά σου.

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
εχειςαπολυτο δικιο...η δικη μου περιπτωση χρυσοχοος.....χρειαζοταν ατομο να του μεταφερει χρυσο χωρις να χρησιμοποιει χρηματαποστολη....εγω θα τα κουβαλουσα και θα ειχα συνοδεια 3-4 ατομα διακριτικα.....μεσα στην πολη της αθηνας και κατα προτιμηση πεζος....
κ μετα εγω στα μαυρα να λεω.....

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
Σίγουρα όχι Μαρκέλλα!!!

Ενας φίλος που αγαπάει πάρα πολύ τις τρανς μου είπε μια φορά.
Προτειμώ να τον τρώω μέρα νύχτα, από μαύρη τρανς με τεράστια προσόντα, παρά να κάνω την δουλειά σου.
αλλο το ενα αλλο τ αλλο, με την τρανς ειναι θεμα καθαρα γουστου κ απολαυσης, ακομα κ πως θα παοξεις μαζι τησ, ειναι εναειδουσ πολυεργαλειου χαχαχαχαχα
ενω με τη ζωη σου κ τη δουλεια σου ειναι τελειοσ διαφορετικο

TS_Lover

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Σωστό αυτό που λες!!!

Αλλά αλλιώς το εννοούσα εγώ βέβαια. Αλλά ΟΚ!  ;)

Εμένα μου αρέσει αυτό που κάνω, και θα το κάνω για όσο αντέχω και μπορώ.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
ολοι δεν μπορουν να γινουν γιατροι δικηγοροι καθηγητες και παει λεγοντας.....οπως δεν μπορουν να γινουν ολοι σωματοφυλακες συνοδοι χρηματαποστολων και παει λεγοντας...

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
ολοι δεν μπορουν να γινουν γιατροι δικηγοροι καθηγητες και παει λεγοντας.....οπως δεν μπορουν να γινουν ολοι σωματοφυλακες συνοδοι χρηματαποστολων και παει λεγοντας...
λαγνουλη μου εγω τοτε για σενα θα γινω..... για να σε φυλαω παντα!!!!!!!!!!!!

Συνημμένα

• 180862_153359268052031_5607076_n.jpg
    180862_153359268052031_5607076_n.jpg
    36,8 KB · Εμφανίσεις: 16

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
ΘΕΙΚΟ................ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΟ..............

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
ΑΓΓΕΛΕ ΜΟΥ ΤΥΡΑΝΝΕ ΜΟΥ........ωρα να κανω σεξ με το μαξηλαρι μου.....ξερεις τα γνωστα... ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom