enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Τι ειναι το πιασμάν;την επομενη φορα να αβελεις πιασμαν στον γιατρο,καταπραυνει τον πονο
Τι ειναι το πιασμάν;την επομενη φορα να αβελεις πιασμαν στον γιατρο,καταπραυνει τον πονο
να του πιασει τον πουτσοΤι ειναι το πιασμάν;
ΕΝΝΟΙΕΙΤΑΙ ΤΣΑΣΙΜΟ ΟΛΟΙ , ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΣπεραστικα..τζαστους να ησυχασεις,ολο προβληματα δημιουργουν
Κ ΠΕΤΑΓΟΤΑΝ ΕΝΑ ΓΟΥΔΙ ΛΕΜΕ ΤΖΟΥΛΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΚΡΑΤΗΘΗΚΑ ΛΕΜΕ ΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑτην επομενη φορα να αβελεις πιασμαν στον γιατρο,καταπραυνει τον πονο
ΝΑΙ ΛΑΓΝΟΥΛΗ ΜΟΥ ΤΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ, Σ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΟΛΗΣΟΥΜΕ!!!!!!!υπομονη θα περασει :o :o :o :o :o :o :o
ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ.... ΧΕΧΕΧΕΤι ειναι το πιασμάν;
ΑΧ ΑΧ ΑΧνα του πιασει τον πουτσο
ΛΑΓΝΟΥΛΞΗ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΒΕΛΩ ΠΙΑΣΜΑΝΕΓΡΑΨΕΣ
ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΛΩΣ Κ ΝΑ ΜΠΕΙ!!!!!!!!!!!!!!και αμα βγει το γουδι;
κ μετα μπον μπον που ειναι ακομα πιο ωραιοΛΑΓΝΟΥΛΞΗ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΒΕΛΩ ΠΙΑΣΜΑΝ
ΧΕΧΕ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑκ μετα μπον μπον που ειναι ακομα πιο ωραιο
ΜΥΑΛΟ ΜΥΑΛΟ? ΘΥΜΗΣΕ ΜΟΥ?ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΛΙΓΟΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ.......
τζουλι μου θυμισες το τραγουδι μπουμ-μπουμ της σαμπριναςκ μετα μπον μπον που ειναι ακομα πιο ωραιο
καλα ποιος το εχασε για να το βρω εγω;ΜΥΑΛΟ ΜΥΑΛΟ? ΘΥΜΗΣΕ ΜΟΥ?
ΧΑΧΑΧΑΧΑ
τα λεει η Σαμπρινα συνθηματικα...αντε καληνυχτα σας,παω για υπνο...τζουλι μου θυμισες το τραγουδι μπουμ-μπουμ της σαμπρινας
ονειρα γλυκα και απονηρευτα....τα λεει η Σαμπρινα συνθηματικα...αντε καληνυχτα σας,παω για υπνο...
ΧΑΧΑΧΑΧΑκαλα ποιος το εχασε για να το βρω εγω;