TRAMAZING
Trans
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2013
- Like
- 494
σοκαριστικο κ τοσο μα τοσο αληθινο κ ταυτοσημο με τη ζωη πολλων τρανς κοριτσιων!!!!
καλησπερα φιλες κ φιλοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!
αχ εσυ.... τεραστιε....
καρδια μου καλησπερα, πως πηγε χτες?καλησπερα μωρακι
χα χα αυτή είναι περιγραφή ούτε ο σωτιρακοπουκος στο μεγκα δεν τα λέει ετσι ρισπεκτ .καναμε στην ευγενια εκπληξη με την τουρτα.πηγε ο αδερφος μου στα jumbo και τις πηρε μπαρμπι με σετ κομμοτηριου.η μικρη μεσα στην τρελλη χαρα.αναξαμε μαγκαλι και τσακισαμε τα κρεατα.εγω εφαγα ολο το φαγητο μου.1 μριζολα 2 κοτοσουβλακια 1 λουκανικο μια μεριδα πατατες σαλατα 2 αραβικες πιτες 1 κοκα κολα λαιτ γιατι εχει λιγες θερμιδες και φυσικα τουρτα.το απογευμα πηγαμε σε παιδοτοπο και για βραδυ παραγκειλαμε πιτσες.σημερα τοπρωι πηγαμε τα παιδια στις κουνιες το μεσημερι αναψαμε ξανα μαγκαλι και εφαγα περιπου τα ιδια.τωρα τα παιδια κοιμουνται και εγω πινω καφε.
καλά έκανες. .μαρκελα πότε θα σε βάλω στα 4 ε ε μωρόπροσπαθησα να δωσω πληρη εικονα ευχαριστω για τα καλα σου λογια
μ αρεσει που προσεχεις ρε μωρο μου κ πινεις λαιτ.....καναμε στην ευγενια εκπληξη με την τουρτα.πηγε ο αδερφος μου στα jumbo και τις πηρε μπαρμπι με σετ κομμοτηριου.η μικρη μεσα στην τρελλη χαρα.αναξαμε μαγκαλι και τσακισαμε τα κρεατα.εγω εφαγα ολο το φαγητο μου.1 μριζολα 2 κοτοσουβλακια 1 λουκανικο μια μεριδα πατατες σαλατα 2 αραβικες πιτες 1 κοκα κολα λαιτ γιατι εχει λιγες θερμιδες και φυσικα τουρτα.το απογευμα πηγαμε σε παιδοτοπο και για βραδυ παραγκειλαμε πιτσες.σημερα τοπρωι πηγαμε τα παιδια στις κουνιες το μεσημερι αναψαμε ξανα μαγκαλι και εφαγα περιπου τα ιδια.τωρα τα παιδια κοιμουνται και εγω πινω καφε.
αχ στα 4...... αχχχχχχκαλά έκανες. .μαρκελα πότε θα σε βάλω στα 4 ε ε μωρό
ακριβώς όπως τα λες. .αχ στα 4...... αχχχχχχ
δυνατα απο πισω........
ΑΧ ΜΑΡΚΕΛΛΑΚΙ.....ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ ΤΙΣ ΒΑΘΕΙΕΣ ΠΟΥΤΣΙΕς ΠΟΥ ΕΔΙΝΑ ΣΤΗΝ ΑΦΡΑΤΗ ΑΣΠΡΗ ΚΩΛΑΡΑ ΣΟΥ....ΕΥΓΕ.......
σαν μεγγενη ειναι η τρυπα της τον σφιγγει τοσο που του κοβει το αιμαΑΧ ΜΑΡΚΕΛΛΑΚΙ....ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΞΑΝΑ ΝΑ ΨΩΛΟΣΟ ΒΑΘΕΙΑ ΤΗΝ ΚΩΛΑΡΑ ΣΟΥ....ΜΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΣΦΙΧΤΗ ΚΩΛΑΡΑ ΒΡΕ ΜΩΡΟ ΜΟΥ??....ΕΥΓΕ.....