Νέα

Markelatr

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thecleverone
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 452K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
καλησπερα φιλες κ φιλοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Συνημμένα

• 017.JPG
    017.JPG
    73,9 KB · Εμφανίσεις: 28

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
καναμε στην ευγενια εκπληξη με την τουρτα.πηγε ο αδερφος μου στα jumbo και τις πηρε μπαρμπι με σετ κομμοτηριου.η μικρη μεσα στην τρελλη χαρα.αναξαμε μαγκαλι και τσακισαμε τα κρεατα.εγω εφαγα ολο το φαγητο μου.1 μριζολα 2 κοτοσουβλακια 1 λουκανικο μια μεριδα πατατες σαλατα 2 αραβικες πιτες 1 κοκα κολα λαιτ γιατι εχει λιγες θερμιδες και φυσικα τουρτα.το απογευμα πηγαμε σε παιδοτοπο και για βραδυ παραγκειλαμε πιτσες.σημερα τοπρωι πηγαμε τα παιδια στις κουνιες το μεσημερι αναψαμε ξανα μαγκαλι και εφαγα περιπου τα ιδια.τωρα τα παιδια κοιμουνται και εγω πινω καφε.

sohoviz

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Κριτικές
13
Like
1.429
Πόντοι
1.096
καναμε στην ευγενια εκπληξη με την τουρτα.πηγε ο αδερφος μου στα jumbo και τις πηρε μπαρμπι με σετ κομμοτηριου.η μικρη μεσα στην τρελλη χαρα.αναξαμε μαγκαλι και τσακισαμε τα κρεατα.εγω εφαγα ολο το φαγητο μου.1 μριζολα 2 κοτοσουβλακια 1 λουκανικο μια μεριδα πατατες σαλατα 2 αραβικες πιτες 1 κοκα κολα λαιτ γιατι εχει λιγες θερμιδες και φυσικα τουρτα.το απογευμα πηγαμε σε παιδοτοπο και για βραδυ παραγκειλαμε πιτσες.σημερα τοπρωι πηγαμε τα παιδια στις κουνιες το μεσημερι αναψαμε ξανα μαγκαλι και εφαγα περιπου τα ιδια.τωρα τα παιδια κοιμουνται και εγω πινω καφε.
χα χα αυτή είναι περιγραφή ούτε ο σωτιρακοπουκος στο μεγκα δεν τα λέει ετσι ρισπεκτ . 

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
προσπαθησα να δωσω πληρη εικονα ευχαριστω για τα καλα σου λογια :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

TRAMAZING

Trans
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
494
μ αρεσει που προσεχεις ρε  μωρο μου κ πινεις λαιτ.....
χαχαχααχαχαχα
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

che(1)

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΟΜΟΡΦΗ ΜΑΡΚΕΛΛΑ.......

che(1)

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ΑΧ ΜΑΡΚΕΛΛΑΚΙ.....ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ ΤΙΣ ΒΑΘΕΙΕΣ ΠΟΥΤΣΙΕς ΠΟΥ ΕΔΙΝΑ ΣΤΗΝ ΑΦΡΑΤΗ ΑΣΠΡΗ ΚΩΛΑΡΑ ΣΟΥ....ΕΥΓΕ.......

che(1)

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ΑΧ ΜΑΡΚΕΛΛΑΚΙ....ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΞΑΝΑ ΝΑ ΨΩΛΟΣΟ ΒΑΘΕΙΑ ΤΗΝ ΚΩΛΑΡΑ ΣΟΥ....ΜΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΣΦΙΧΤΗ ΚΩΛΑΡΑ ΒΡΕ ΜΩΡΟ ΜΟΥ??....ΕΥΓΕ.....

sexyathens

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2011
Κριτικές
4
Like
48
Πόντοι
6
ΑΧ ΜΑΡΚΕΛΛΑΚΙ....ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΞΑΝΑ ΝΑ ΨΩΛΟΣΟ ΒΑΘΕΙΑ ΤΗΝ ΚΩΛΑΡΑ ΣΟΥ....ΜΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΣΦΙΧΤΗ ΚΩΛΑΡΑ ΒΡΕ ΜΩΡΟ ΜΟΥ??....ΕΥΓΕ.....
σαν μεγγενη ειναι η τρυπα της τον σφιγγει τοσο που του κοβει το αιμα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom