Η Μαριζέτα είναι μόλις 18 χρονών με απόψεις που σίγουρα πρέπει να διαβάσεις! Το κορίτσι τα λέει ΟΛΑ με απόλυτη ειλικρίνεια! Έχει όλα όσα θα μπορούσε να ζητήσει ένας άντρας!
Με τι ασχολείσαι αυτό τον καιρό και ποια είναι τα όνειρα σου για το μέλλον;
Ασχολούμαι με τον εαυτό μου και ότι έχει λεφτά, μου κάνω συνέχεια ακριβά δώρα. Όλα τα υπόλοιπα τα βαριέμαι. Oσο για το μέλλον ακόμα το ψάχνω μου αρέσουν πολλά πράγματα αλλά δεν έχω καταλήξει κάπου. Θέλω απλά να βγάλω πολλά λεφτά και γι αυτό ψάχνομαι.
Έχεις τρομερή φωτογένεια. Θα έκανες ποτέ γυμνή φωτογράφιση;
Με πόσα????
Απο ότι ξέρω είσαι χορεύτρια. Πως νιώθεις όταν τόσα ανδρικά και γυναικεία βλέμματα σε κοιτούν καθώς χορεύεις;
Προσπαθώ να μην τους κοιτάω γιατί με πιάνουνε τα γέλια. κάποιοι βέβαια με εκνευρίζουν αφόρητα .. το ότι βγάζω τα ρούχα μου δεν σημαίνει πως με ξέρουνε και από χτες.
Θα υπέκυπτες σε ανήθικες προτάσεις προκειμένου να κερδίσεις μια δουλεία;
Θα μπορούσα να πω 1000 κλασικά του στυλ «α! εγώ δεν είμαι από αυτές. πότε δεν θα το έκανα» αλλά δεν βρίσκω λόγο να το παίζω παρθένα. Άλλωστε οι παρθένες δεν είναι πια στην μόδα.
Πες μου 3 λέξεις που σε περιγράφουν απόλυτα!
Φιλόδοξη, σφετερίστρια, χρήμα.
Ποια είναι η σχέση σου με το «κέρατο»; Θα το συγχωρούσες;
Εξαρτάται από τις συνθήκες και την κατάσταση. Εάν συγχωρούσα πάντως σίγουρα θα έριχνα και εγώ ένα κέρατο εάν δεν το είχα κάνει ήδη δηλαδή. Ε τι να κάνουμε, στην δράση υπάρχει αντίδραση.
Εσύ έχεις κερατώσει ποτέ;
Φυσικά. Αλλά δεν έφταιγα εγώ ήμουν μικρή και αθώα τότε. Εκτός αυτού ως κλασική σκορπιός πεθαίνω για εκδίκηση οπότε όταν μου κάνουνε κάτι πρέπει να το κάνω και εγώ γιατί αλλιώς δεν μπορώ να ηρεμήσω.
Το πιο τρελό «πέσιμο» που σου έχουν κάνει;
Πού να θυμάμαι. Μετά από ένα σημείο τίποτα δεν σε εντυπωσιάζει πια.
Γυναίκα σ’ την έχει πέσει ποτέ; Αν ναι πως αντέδρασες;
Ναι αμέ. Η πρώτη που μου την έπεσε τα φτιάξαμε και όλας.
Έχεις κάνει ποτέ ερώτα με γυναίκα;
Έκτος από 2-3 μου φίλες… με όλες τις υπόλοιπες.
Τι πρέπει να σου πει κάποιος για να σε ρίξει στο κρεβάτι;
Τα λόγια είναι περιττά. Πρέπει να έχει απλά αυτό το κάτι.
Έχεις ταμπού στο σεξ; Υπάρχει κάτι που δεν θα έκανες με τίποτα;
Μπα. Δεν μου μένουνε και πολλά να κάνω άλλωστε. Χαχαχαχα αλλά δεν ανησυχώ έχω φαντασία.
Έχεις κάποια ερωτικά φετίχ;
Όλοι έχουν. Άλλα σίγα μην στα πω!
Το πιο περίεργο μέρος όπου το έχεις κάνει;
Δεν ήταν περίεργο. Ήταν όμως πολύ παράνομο. Εάν έπαιρνε κανείς το 100 θα τρώγαμε πολλά χρόνια. χαχαχαχα
Περίγραψέ μου τον ιδανικό άντρα.
Εφοπλιστής. Μου αρέσουν οι άντρες με εξουσία και λεφτά.
Θα μπορούσες να είσαι με κάποιον από την γενιά των 700;
Δεν νομίζω πάντα είχα την εντύπωση πως έχω γεννηθεί για ακριβά σαλόνια. Αλλά και πάλι… ποτέ μην λες ποτέ.
Ατάκα που σου έχει μείνει από καμάκι;
Μια φορά περπάταγα με 2 φίλες μου σε έναν κακόφημο δρόμο της Αθήνας για να πάμε σε ένα club. Ένας προσπαθώντας να κάνει τον έξυπνο ρώτησε «πόσο πάει?» εγώ πήρα το σοβαρό μου και είπα «αγόρι μου μην το ψάχνεις δεν θα βρεις ποτέ σου τόσα» ακόμα και τις καλύτερες ατάκες εγώ τις λέω.
Έχεις ερωτευτεί ποτέ?
Όχι… είμαι πόλη εγωίστρια για να ερωτευτώ .
Με τι ασχολείσαι αυτό τον καιρό και ποια είναι τα όνειρα σου για το μέλλον;
Ασχολούμαι με τον εαυτό μου και ότι έχει λεφτά, μου κάνω συνέχεια ακριβά δώρα. Όλα τα υπόλοιπα τα βαριέμαι. Oσο για το μέλλον ακόμα το ψάχνω μου αρέσουν πολλά πράγματα αλλά δεν έχω καταλήξει κάπου. Θέλω απλά να βγάλω πολλά λεφτά και γι αυτό ψάχνομαι.
Έχεις τρομερή φωτογένεια. Θα έκανες ποτέ γυμνή φωτογράφιση;
Με πόσα????
Απο ότι ξέρω είσαι χορεύτρια. Πως νιώθεις όταν τόσα ανδρικά και γυναικεία βλέμματα σε κοιτούν καθώς χορεύεις;
Προσπαθώ να μην τους κοιτάω γιατί με πιάνουνε τα γέλια. κάποιοι βέβαια με εκνευρίζουν αφόρητα .. το ότι βγάζω τα ρούχα μου δεν σημαίνει πως με ξέρουνε και από χτες.
Θα υπέκυπτες σε ανήθικες προτάσεις προκειμένου να κερδίσεις μια δουλεία;
Θα μπορούσα να πω 1000 κλασικά του στυλ «α! εγώ δεν είμαι από αυτές. πότε δεν θα το έκανα» αλλά δεν βρίσκω λόγο να το παίζω παρθένα. Άλλωστε οι παρθένες δεν είναι πια στην μόδα.
Πες μου 3 λέξεις που σε περιγράφουν απόλυτα!
Φιλόδοξη, σφετερίστρια, χρήμα.
Ποια είναι η σχέση σου με το «κέρατο»; Θα το συγχωρούσες;
Εξαρτάται από τις συνθήκες και την κατάσταση. Εάν συγχωρούσα πάντως σίγουρα θα έριχνα και εγώ ένα κέρατο εάν δεν το είχα κάνει ήδη δηλαδή. Ε τι να κάνουμε, στην δράση υπάρχει αντίδραση.
Εσύ έχεις κερατώσει ποτέ;
Φυσικά. Αλλά δεν έφταιγα εγώ ήμουν μικρή και αθώα τότε. Εκτός αυτού ως κλασική σκορπιός πεθαίνω για εκδίκηση οπότε όταν μου κάνουνε κάτι πρέπει να το κάνω και εγώ γιατί αλλιώς δεν μπορώ να ηρεμήσω.
Το πιο τρελό «πέσιμο» που σου έχουν κάνει;
Πού να θυμάμαι. Μετά από ένα σημείο τίποτα δεν σε εντυπωσιάζει πια.
Γυναίκα σ’ την έχει πέσει ποτέ; Αν ναι πως αντέδρασες;
Ναι αμέ. Η πρώτη που μου την έπεσε τα φτιάξαμε και όλας.
Έχεις κάνει ποτέ ερώτα με γυναίκα;
Έκτος από 2-3 μου φίλες… με όλες τις υπόλοιπες.
Τι πρέπει να σου πει κάποιος για να σε ρίξει στο κρεβάτι;
Τα λόγια είναι περιττά. Πρέπει να έχει απλά αυτό το κάτι.
Έχεις ταμπού στο σεξ; Υπάρχει κάτι που δεν θα έκανες με τίποτα;
Μπα. Δεν μου μένουνε και πολλά να κάνω άλλωστε. Χαχαχαχα αλλά δεν ανησυχώ έχω φαντασία.
Έχεις κάποια ερωτικά φετίχ;
Όλοι έχουν. Άλλα σίγα μην στα πω!
Το πιο περίεργο μέρος όπου το έχεις κάνει;
Δεν ήταν περίεργο. Ήταν όμως πολύ παράνομο. Εάν έπαιρνε κανείς το 100 θα τρώγαμε πολλά χρόνια. χαχαχαχα
Περίγραψέ μου τον ιδανικό άντρα.
Εφοπλιστής. Μου αρέσουν οι άντρες με εξουσία και λεφτά.
Θα μπορούσες να είσαι με κάποιον από την γενιά των 700;
Δεν νομίζω πάντα είχα την εντύπωση πως έχω γεννηθεί για ακριβά σαλόνια. Αλλά και πάλι… ποτέ μην λες ποτέ.
Ατάκα που σου έχει μείνει από καμάκι;
Μια φορά περπάταγα με 2 φίλες μου σε έναν κακόφημο δρόμο της Αθήνας για να πάμε σε ένα club. Ένας προσπαθώντας να κάνει τον έξυπνο ρώτησε «πόσο πάει?» εγώ πήρα το σοβαρό μου και είπα «αγόρι μου μην το ψάχνεις δεν θα βρεις ποτέ σου τόσα» ακόμα και τις καλύτερες ατάκες εγώ τις λέω.
Έχεις ερωτευτεί ποτέ?
Όχι… είμαι πόλη εγωίστρια για να ερωτευτώ .