Καλημέρα. Συγγνώμη δηλαδή αλλά σε άλλη χώρα ζεις; Δεν ακούς πόσοι νέοι και νέες, με δύο και τρία πτυχία, δουλεύουν για 300 και 400€; Βέβαια οι απορίες σου ξεκίνησαν εξαρχής με μία λανθασμένη σταθερη παράμετρο. Δεν κάνει αυτήν την δουλειά η κοπέλα. Κάνει ελάχιστα ραντεβού, πραγματικά ελάχιστα για κάποιους συγκεκριμένους λόγους κσι τέλος. Επειδή μιλάω μαζί της, θα σου πω κστι κι ελπίζω να καταλάβεις. Μου ζήτησε, για τις επόμενες φορές, κάτι από μένα, σε σχέση με το σεξ, το οποίο εντάσσεται στην γενικότερη διαχείρησή μου, ώστε να τελειώσει περισσότερες φορές. Όσο για τ' αρνητικά που λες. Φαντάζεσαι ότι τα θετικά και τ' αρνητικά που μπορεί να εντοπίσει κάποιος, ταυτίζονται με του άλλου; Καλημέρα. Συγγνώμη δηλαδή αλλά σε άλλη χώρα ζεις; Δεν ακούς πόσοι νέοι και νέες, με δύο και τρία πτυχία, δουλεύουν για 300 και 400€; Βέβαια οι απορίες σου ξεκίνησαν εξαρχής με μία λανθασμένη σταθερη παράμετρο. Δεν κάνει αυτήν την δουλειά η κοπέλα. Κάνει ελάχιστα ραντεβού, πραγματικά ελάχιστα για κάποιους συγκεκριμένους λόγους κσι τέλος. Επειδή μιλάω μαζί της, θα σου πω κστι κι ελπίζω να καταλάβεις. Μου ζήτησε, για τις επόμενες φορές, κάτι από μένα, σε σχέση με το σεξ, το οποίο εντάσσεται στην γενικότερη διαχείρησή μου, ώστε να τελειώσει περισσότερες φορές. Όσο για τ' αρνητικά που λες. Φαντάζεσαι ότι τα θετικά και τ' αρνητικά που μπορεί να εντοπίσει κάποιος, ταυτίζονται με του άλλου;