asianlover8
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 12
- Πόντοι
- 26
70-75 κιλα να ειναι οχι παραπανω
Hδη εγιναν 45.
Οσοι θελετε τη Σκλεναρικοβα, ας πατε στο αναλογο θρεντ.
Εγώ είμαι 30 ετών, ελληνίδα, 1,70, γεματούλα.
Είναι 100 για όσες φορές θέλεις, με προφύλαξη, με όποιο τρόπο θέλεις (πίπα, κανονικό, προκτικό).
Πολλά φιλιά
Τα σχετικά με την marina_marina εδώ στο νέο thread.
Το μυστήριο αυξάνει την πελατεία τύπε!
Αυτες τις μαλακιες και τις εξυπναδες να μην ελεγαν μερικοι και να μην γαμουσαν το θρεντ τι καλα που θα ηταν..!Ρε φιλε εκτός απο εξυπναδες εχεις τπτ να πεις για την κοπελα να ενημερωθουμε??Απο εξυπναδες χορτασαμε πια...!Εαν ειναι να διαβασω 9 σελιδες και απο αυτες σε 1 να διαβαζω μια πληροφορια ποιος ο λογος..!
Αν υπήρχε φωτο τύπε, οι 37 που διαβάζουν θα ήταν 7 !!
την φαγατε την κοπελα ρε
μαθετε να εχετε υπομονη στο ωραιο
μαρινα μ εβαλες σε σκεψεις..τι υψος εχεις?
pm και απο μενα
Είχε ολόσωμη φωτό (χωρίς πρόσωπο) στο προφίλ της αλλά την κατέβασε,
αυτό από μόνο του πιστεύω τα λέει όλα, αλλά και πάλι,
περί ορέξεως...........
Παντού χωμένος είσαι παίχτη....... :-* ;)
Αυτες τις μαλακιες και τις εξυπναδες να μην ελεγαν μερικοι και να μην γαμουσαν το θρεντ τι καλα που θα ηταν..!Ρε φιλε εκτός απο εξυπναδες εχεις τπτ να πεις για την κοπελα να ενημερωθουμε??Απο εξυπναδες χορτασαμε πια...!Εαν ειναι να διαβασω 9 σελιδες και απο αυτες σε 1 να διαβαζω μια πληροφορια ποιος ο λογος..!
Προσωπικα θέλω ποιοτητα στο service και οχι τοσο εμφανιση...αντε γιατι οσες εχουμ εμφανιση ανω του 8 εχουν ανεβάσει ψιλα τον αμανε και την ξεπετα...!Θα την τιμησω καποια στιγμη...αφου δεν βιαζεται ολα good!Εχεις δικιο αδερφε....λοιπον παμε σε ενημερωση κατευθειαν
δεν ειναι 1.70 ...1.62;; 61;;
ειναι πιο γεματη απ την ολοσωμη φωτο που ειχε....ισχυρισθηκε οτι ηταν δικη της αλλα μαζευε στομαχια και κοιλιες..
βυζους αρκετα πιο μεγαλους απ την φωτο...
στα του αγωνα...στο σερβις ειναι καλη εως πολυ καλη..δεν βιαζεται δεν κοροιδευει
αυτα που λεει τα κανει κωλο οσο θελετε..πιπα χωρις .. τελειωμα προσωπο στομα
συμπερασματικα εμφανιση 5 σερβις 8