Ρε παιδιά ΕΛΕΟΣ !!!!!! Πως κάνετε έτσι ; Δεν έχετε ξαναγαμήσει ποτέ ; Και αν κάτι μου κάνει εντύπωση είναι ότι όλοι όσοι ζητάνε το τηλέφωνο έχουν 1,2,4,5,7 μυνήματα στείλει. Και νέοι, νεότατοι και απαιτητικότατοι !!! Δεν γίνεται !!! Που είσαστε εσείς όλοι όταν έχετε μια πληροφορία ή έχετε δει κάτι καλό σε κανένα ρδελο να στείλετε κανένα μύνημα ; Εγώ προσωπικά θα ντρεπόμουν να το ζητούσα. Δεν γίνεται ρε παιδιά όλοι μόνο να ζητάμε και να μην προσφέρουμε ούτε ένα.......μυνηματάκι. Κάτι τέλος πάντων !!!! Για αυτό το λόγο το site συνεχώς φθίνει. Για ενεργοποιηθείτε όλοι εσείς κύριοι απαθείς και αδιάφοροι !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σεβαστη η άποψη σου φίλε il5251 αλλά διαφωνώ.
Ο λόγος που κάνω το σχόλιο αυτό καθώς δεν ειναι και τιποτε τρομερό να διαφωνεις με την άποψη κάποιου ειναι ο εξης... Υπάρχει σε πολλά θεματα αυτη η αναφορά "νέων" και "παλιων" ή αυτων που έχουν γραψει πολλα σχόλια και αυτων που εχουν γραψει λιγότερα.
Πρεπει να καταλάβετε οτι ο λόγος ύπαρξης του site είναι η ενημέρωση και η διασπορά πληροφοριών. Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ στο Διαδίκτυο ειναι αυτο που εχει αξία. Η διάχυση της ειναι ο σκοπος ! Βλέπω οτι καταφευγετε σ εναν "ρατσισμό" με τους νέους και καλα - οι οποιοι μπορει καλλιστα να ειναι "παλαιότεροι" στην πραγματικη ζωη - ο οποίος κατα την άποψη μου πάντα καταντα ενοχλητικός.
Μα γι αυτο δεν φτιάχτηκε το site? Για να "μάθουν" και αυτοι που δεν "ξέρουν" ? Για να πληροφορηθουν απ τους υπόλοιπους??? Δηλαδη όταν πρωτομπαινει κανεις πρεπει να καταθετει τηλεφωνα απο πουτανες για να ειναι αποδεκτος?? Ε, όχι πια κι ετσι... Παίδες, αξιότιμοι συναγωνιστές, για πουτανοπηδηματα ειμαστε εδω, έλεος δεν κρατάμε τον θησαυρο της γνωσης....