petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 54.870
- Πόντοι
- 41.813
εχω μπερδευτει αυτη ειναι η μαρινα ή η μονικα?
οριστε παιχτη.
me 12 einai tis monicaa,me 13diko mou
εχω μπερδευτει αυτη ειναι η μαρινα ή η μονικα?
me 12 einai tis monicaa,me 13diko mou
είναι προσωπική αγγελίαεχει παρει κανεις;αξιζει;
η κρυβεται κανα γραφειο απο πισω;
Καλημέρα,καλη εβδομάδα!!!
χαιρετε....λοιπον συναντηση πριν λιγο με τη μαρινα....80 ευρω 2 εκτονωσεις και μασαζ...απο εμφανηση...ειναι μελαχρινη γυρω 1.65 υψος με ωραιο αδυνατο κορμακι γυμνασμενο...μικρο βυζακι και μικρο ετσι πεταχτο κωλαρακι...στον αγωνα πολυ καλη...ωραια πιπα και γενικα ενα καλο και ευχαριστο κοριτσι που αν φερθεις ευγενικα και με σεβασμο θα εχεις μια ωραια συνεδρια...κανει διπλο και μσ τη φιλη της τη μονικα....ελπιζω ν σας καλυψα...ευχαριστω μαρινακι
ωραιος παιχτη!!!!....χαιρετε....λοιπον συναντηση πριν λιγο με τη μαρινα....80 ευρω 2 εκτονωσεις και μασαζ...απο εμφανηση...ειναι μελαχρινη γυρω 1.65 υψος με ωραιο αδυνατο κορμακι γυμνασμενο...μικρο βυζακι και μικρο ετσι πεταχτο κωλαρακι...στον αγωνα πολυ καλη...ωραια πιπα και γενικα ενα καλο και ευχαριστο κοριτσι που αν φερθεις ευγενικα και με σεβασμο θα εχεις μια ωραια συνεδρια...κανει διπλο και μσ τη φιλη της τη μονικα....ελπιζω ν σας καλυψα...ευχαριστω μαρινακι
Καλημέρα!!!
Τα ειπες ολα νομιζω.χαιρετε....λοιπον συναντηση πριν λιγο με τη μαρινα....80 ευρω 2 εκτονωσεις και μασαζ...απο εμφανηση...ειναι μελαχρινη γυρω 1.65 υψος με ωραιο αδυνατο κορμακι γυμνασμενο...μικρο βυζακι και μικρο ετσι πεταχτο κωλαρακι...στον αγωνα πολυ καλη...ωραια πιπα και γενικα ενα καλο και ευχαριστο κοριτσι που αν φερθεις ευγενικα και με σεβασμο θα εχεις μια ωραια συνεδρια...κανει διπλο και μσ τη φιλη της τη μονικα....ελπιζω ν σας καλυψα...ευχαριστω μαρινακι
Καλημέρα σας!!!
Copy-paste κάτω από τη φωτο του ονόματός τηςΕνδιαφερουσα φαινεται η μικρη. Μαρινα, ελληνιδα είσαι?
έχεις δίκιο καλό μου αλλά μέσα στο πρόγραμμα είναι όλα σοριΗ Μαρίνα μου έβγαζε πολύ θετικό vibe και παρά το ότι δεν υπάρχουν αρκετές κριτικές ώστε να καθιστούν την επιλογή πιο ασφαλή, αποφάσισα στο χρόνο που είχα διαθέσιμο σήμερα (και που δεν είναι εύκολο να βρεθεί για πολλούς από μας) να κλείσω ραντεβού μαζί της.
Φευ.
Από νωρίς επικοινώνησα μαζί της μέσω viber και τηλεφώνου ώστε να οριστικοποιήσουμε ώρα και υπηρεσίες.
Παρότι ζήτησα καλό μασάζ και b2b την άκουσα απρόθυμη αφού "κάνει βασικά relax, ανάμεσα στις 2 εκτονώσεις, δεν είμαι επαγγελματίας".
Αλλά υπάρχει πιο ολοκληρωμένο πρόγραμμα που περιλαμβάνει τα ανωτέρω αλλά "αφού τα περιλαμβάνει, κοστίζει +40€".
ΟΚ λοιπόν, μιας και τα ξεκαθαρίσαμε πάμε να βρεθούμε. "Στείλε μου μήνυμα μια ώρα πριν ναμαι σίγουρη".
Έφτασε λοιπόν η μια ώρα πριν, φεύγει μήνυμα αλλά "έχω και μια άλλη δουλειά, θες να σου στείλω μια φίλη";
Όχι κοπελιά, εσένα βλέπω εδώ, δική σου φωτό έχω δει, μαζί μιλήσαμε, τι να την κάνω τη φίλη, να σφουγγαρίσει;
"Καλά κάτσε να δω μήπως προλάβω".
Απάντησα βέβαια, όχι ευχαριστώ.
Είπαμε, πρέπει να είμαστε ευγενικοί, υπομονετικοί, σοβαροί και μετρημένοι.
Αυτό δε σημαίνει πως απλά ψάχνουμε μια τρύπα.
Κρίμα...
Πω πω ενας ποπος!!!Καλημέρα