Marina Pappa
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2018
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Καλημερα σε ολους!!!
καλημεραΚαλημέρα!
:coolcondom: :coolcondom: :coolcondom:
6976002712
στα 80€ μασάζ, ελεύθερο στοματικό, ελεύθερα πιασίματα,φιλάκια,σεξ και δύο εκτονώσειςΜονο με μια φώτο, και χωρίς λεπτομέρειες προγράμματος δουλειά δεν γίνεται..
στα 80€ μασάζ, ελεύθερο στοματικό, ελεύθερα πιασίματα,φιλάκια,σεξ και δύο εκτονώσεις
11:00 me 22:00Μέχρι τι ώρα το βράδυ???
Μπέμπα ..712 ή ..713 , είναι το σωστό;6976002712
me 12 einai tis monicaa,me 13diko mouΜπέμπα ..712 ή ..713 , είναι το σωστό;
έχουμε μπερδευτεί λίγο με το δωράκι σου αλλά νομίζω αν το κρατήσεις στα 80€ δεν θα χάσεις..... :-* :-* :-*στα 80€ μασάζ, ελεύθερο στοματικό, ελεύθερα πιασίματα,φιλάκια,σεξ και δύο εκτονώσεις
στα 80€ μασάζ, ελεύθερο στοματικό, ελεύθερα πιασίματα,φιλάκια,σεξ και δύο εκτονώσεις
ΧαχαΑυτά τα "ελεύθερα πιασίματα" με προβληματιζουν. Κατάλοιπα από τις υπηρεσίες μασάζ μάλλον.
Κατά τα άλλα η Μαρίνα φαίνεται ενδιαφέρουσα περίπτωση.
Κανεις συναγωνιστης δεν εχει παρει;..να μας διαφωτισει
Κοπέλα μου, πήγαινε και εσύ στα call-girls, τι το κουράζεις άδικα εδώ? Αν είσαι ξηγημένη θα το εκτιμήσουν ακόμα και οι πιο μαλάκες εδώ μέσα.στα 80€ μασάζ, ελεύθερο στοματικό, ελεύθερα πιασίματα,φιλάκια,σεξ και δύο εκτονώσεις
δεν το κουράζω, το απολαμβάνω... καλημέραΚοπέλα μου, πήγαινε και εσύ στα call-girls, τι το κουράζεις άδικα εδώ? Αν είσαι ξηγημένη θα το εκτιμήσουν ακόμα και οι πιο μαλάκες εδώ μέσα.
κάποτε,τώρα οχιΈχεις κάποιο piercing;
εχω μπερδευτει αυτη ειναι η μαρινα ή η μονικα?6976002712