Τρυποκάρυδος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2011
- Like
- 466
- Πόντοι
- 166
η κορη του Vernicos Yachtsχου ιζ σι ???
η κορη του Vernicos Yachts
που βρηκε τον ντολφιν καπιταλ και χεστηκαν στο ταληροη κορη του Vernicos Yachts
που βρηκε τον ντολφιν καπιταλ και χεστηκαν στο ταληρο
που βρηκε τον ντολφιν καπιταλ και χεστηκαν στο ταληρο
Και που, ως γνωστον, ειναι φουλ "αυτοδημιουργητος" μετα απο 20 γενιες εφοπλισμου
Τυποι και τυπισσες που δεν εχουν καμια γειωση με την πραγματικη ζωη...
Διακοπες 24/7/52
ο Μιλτος οχι δεν εχει σχεση με εφοπλισμο, στη Γκολντμαν δουλευε και μετα στον Σορο, ο Σορος του φανταρε τη Ντολφιν, και χεστηκε ο σερ βερνι στο ταληρο
ο Μιλτος οχι δεν εχει σχεση με εφοπλισμο, στη Γκολντμαν δουλευε και μετα στον Σορρο, ο Σορρος του φανταρε τη Ντολφιν, και χεστηκε ο σερ βερνι στο ταληρο
Ειναι κι ο Βερνικος στο κολπο.
Απ' τους βασικους μετοχους της Ντολφιν.
(Οσο για Σορρος και τετοια... Κι εγω τα εχω ακουσει αλλα κρατα μικρο καλαθι. Ο Σορρος γραφει στ' αρχιδια του καθε τι που εχει σχεση με την "πραγματικη οικονομια" - ποσο μαλλον ξενοδοχεια. Δε νομιζω να εκανε σεφτε με εναν πιτσιρικα Κυπριο υπαλληλό του, που ξαφνικα τον "ενεπνευσε")
1) Ποια ειναι η Φορτρες (εγω ξερω ενα καθαρτικο, που παιρνει ο γερος μου πριν την κωλονοσκοπηση)
2) Ποιος ειναι ο Πιερ?
3) Πώς γινεται να εχει ενας αυτοδημιουργητος 35αρης 50% σ' εναν πολυεθνικο κολοσσο?
1) Ποια ειναι η Φορτρες (εγω ξερω ενα καθαρτικο, που παιρνει ο γερος μου πριν την κωλονοσκοπηση)
2) Ποιος ειναι ο Πιερ?
3) Πώς γινεται να εχει ενας αυτοδημιουργητος 35αρης 50% σ' εναν πολυεθνικο κολοσσο?