Νέα

Μαρίνα Βερνίκου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Τρυποκάρυδος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 111
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.939
Πόντοι
3.475
Τυποι και τυπισσες που δεν εχουν καμια γειωση με την πραγματικη ζωη...

Διακοπες 24/7/52

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Και που, ως γνωστον, ειναι φουλ "αυτοδημιουργητος" μετα απο 20 γενιες εφοπλισμου  :jerking:

ο Μιλτος οχι δεν εχει σχεση με εφοπλισμο, στη Γκολντμαν δουλευε και μετα στον Σορο, ο Σορος του φανταρε τη Ντολφιν, και χεστηκε ο σερ βερνι στο ταληρο

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.812
Πόντοι
12.756
ο Μιλτος οχι δεν εχει σχεση με εφοπλισμο, στη Γκολντμαν δουλευε και μετα στον Σορο, ο Σορος του φανταρε τη Ντολφιν, και χεστηκε ο σερ βερνι στο ταληρο

τι κονε ειναι αυτα ρε τυπε .....

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.939
Πόντοι
3.475
ο Μιλτος οχι δεν εχει σχεση με εφοπλισμο, στη Γκολντμαν δουλευε και μετα στον Σορρο, ο Σορρος του φανταρε τη Ντολφιν, και χεστηκε ο σερ βερνι στο ταληρο

Ειναι κι ο Βερνικος στο κολπο.

Απ' τους βασικους μετοχους της Ντολφιν.

(Οσο για Σορρος και τετοια... Κι εγω τα εχω ακουσει αλλα κρατα μικρο καλαθι. Ο Σορρος γραφει στ' αρχιδια του καθε τι που εχει σχεση με την "πραγματικη οικονομια" - ποσο μαλλον ξενοδοχεια. Δε νομιζω να εκανε σεφτε με εναν πιτσιρικα Κυπριο υπαλληλό του, που ξαφνικα τον "ενεπνευσε")

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.939
Πόντοι
3.475

Επισης, εχω το συνηθειο να θεωρω φελους ολους τους "κοσμικους" και παρτακηδες...

Ο τελευταιος μεγαλος κοσμικος (Βωβος) τον ηπιε, και ολοι οι μικρο-κοσμικοι (Κωστοπουλος, Λακης) τον ηπιαν.

Οι ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ επιχειρηματιες (Περιστερης, ΒΒ, Μυτιληναιος) αντεχουν ακομα, αν και ζημιογονοι.

Σας λεει τιποτα αυτο?

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Ειναι κι ο Βερνικος στο κολπο.

Απ' τους βασικους μετοχους της Ντολφιν.

(Οσο για Σορρος και τετοια... Κι εγω τα εχω ακουσει αλλα κρατα μικρο καλαθι. Ο Σορρος γραφει στ' αρχιδια του καθε τι που εχει σχεση με την "πραγματικη οικονομια" - ποσο μαλλον ξενοδοχεια. Δε νομιζω να εκανε σεφτε με εναν πιτσιρικα Κυπριο υπαλληλό του, που ξαφνικα τον "ενεπνευσε")

καμια σχεση, η μαμα ειναι 50-50 Μιλτος και Πιερ με την φορτρες πισω στα σκιερα και δροσερα, ο Βερνικος δεν εχει καμια σχεση, ο Βερνικος μπηκε στο παιδακι

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.939
Πόντοι
3.475

1) Ποια ειναι η Φορτρες (εγω ξερω ενα καθαρτικο, που παιρνει ο γερος μου πριν την κωλονοσκοπηση)

2) Ποιος ειναι ο Πιερ?

3) Πώς γινεται να εχει ενας αυτοδημιουργητος 35αρης 50% σ' εναν πολυεθνικο κολοσσο?

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
τωρα αυτη εδω την ποσταρατε γιατι την θεωρειτε μουναρα η γιατι ειναι πλουσια?
Γιατι το πρωτο δεν ειναι και για το δευτερο χεστηκαμε γιατι δεν ειμαστε ουτε athens voice ουτε cosmopolitan....

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
1) Ποια ειναι η Φορτρες (εγω ξερω ενα καθαρτικο, που παιρνει ο γερος μου πριν την κωλονοσκοπηση)

2) Ποιος ειναι ο Πιερ?

3) Πώς γινεται να εχει ενας αυτοδημιουργητος 35αρης 50% σ' εναν πολυεθνικο κολοσσο?

τα λεφτα πανε στα λεφτα τυπε  :rockon:

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16

2) Ποιος ειναι ο Πιερ?

1)
2) Πιερ Χαραλαμπιδης, εταιρο παιδι του Σορου

3) Σου ειπα τους φανταρε ο Σορος (με τη φορτρες), παυμπακ φορ σερβισες ρεντερεντ στο θεμα μειπλευ ( )

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.939
Πόντοι
3.475

Θα ελεγξω, αν καιρω (τωρα δεν προλαβαινω).

Παντως, οπου ακουω "αυτοδημιουργητους" και τετοια (ΕΙΔΙΚΑ οταν δεν ειναι στο χρηματιστηριο, για να τσεκαρω επιτοπου τα λεφτα τους και να δω ποσα απιδια πιανει ο σακος...), φυλαω τον κωλο μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom