You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μαρίνα Τσιντικίδου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Τρυποκάρυδος
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 64
- Εμφανίσεις 22K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
καλημέρα,
ξινή ήταν.. ακόμη και στην παρέα αν τυχόν της την επεφτες στην φίλη της ( που συνέβη κάποτε) ήταν ξινή γιατί δεν την έπεφτες στην ίδια
τεέυεταια νεα που ειχα ήταν ότι κουτσουβελο δεν επαιζε.. ουτε και βρηκε καποιον να πιασει κοτσο και να γίνει νοικοκυρα..
εμεινε "ραφι"
θλίψη.
"μουνάρα, της οποίας η μήτρα δεν έχει γονιμοποιηθεί από το σπέρμα εντίμου ανδρός είναι μισή μουνάρα"
Γκυ Ντε Μωπασάν
streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 201
- Πόντοι
- 66
Ωραία γκόμενα και ακόμα δείχνει να κρατιέται. Δεν έχω ακούσει να έκανε οικογένεια, γιατί δεν ήταν και αυτής της πάστας.
Κάθε 2-3 χρόνια απασχολεί την επικαιρότητα, είτε με πολιτική, είτε με ναρκωτικά.
Επίσης, έχει βγει και Μις Ευρώπη;
Κάθε 2-3 χρόνια απασχολεί την επικαιρότητα, είτε με πολιτική, είτε με ναρκωτικά.
Επίσης, έχει βγει και Μις Ευρώπη;
Επισκέπτης
Ωραια γυναικα τοτε. Βεβαια οι περισσοτεροι προτιμαμε τα φρεσκοτερα κουνελακια
Oσο για την καθοδο της στην πολιτικη, ζητω που σωθηκαμε. Μας ελυσαν τα προβληματα η Κουντουρα, η Ραπτη, η Καιλη, η Σαλεχ, η Μακρη, ε περισσευει η Τσιντικιδου....
Θα μου πεις ειδαμε τους μορφωμενους και τους ειδικους ποσο ωραια τα καταφεραν, αλλα κατι τετοιες τυπισσες προτιμω να μην ασχολουνται με τα τεκτενομενα.
Oσο για την καθοδο της στην πολιτικη, ζητω που σωθηκαμε. Μας ελυσαν τα προβληματα η Κουντουρα, η Ραπτη, η Καιλη, η Σαλεχ, η Μακρη, ε περισσευει η Τσιντικιδου....
Θα μου πεις ειδαμε τους μορφωμενους και τους ειδικους ποσο ωραια τα καταφεραν, αλλα κατι τετοιες τυπισσες προτιμω να μην ασχολουνται με τα τεκτενομενα.
aristos 45 sec
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Καυλα, καυλα, καυλα και από τα πιο ωραιότερα πόδια !
γυναικάραααααααααααααααααααααααα !
αν έκατσε αυτή η θεά στον καρκίνο τον Μαστοράκη, τότε θα τους γαμήσω και τους . . . . . 2, την Μαρίνα ρομαντικά και τον κωλόγερο σκληρά κι απαξιωτικά (όπως του αρμόζει άλλωστε, βεβαίως βεβαίως !)
παρεμπιπτόντως, ΘΕΣΠΕΣΙΑ ΡΩΓΑ το μωρό !!!
aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
τυπε μου ξεκινα να πηδας...γυναικάραααααααααααααααααααααααα !
αν έκατσε αυτή η θεά στον καρκίνο τον Μαστοράκη, τότε θα τους γαμήσω και τους . . . . . 2, την Μαρίνα ρομαντικά και τον κωλόγερο σκληρά κι απαξιωτικά (όπως του αρμόζει άλλωστε, βεβαίως βεβαίως !)
παρεμπιπτόντως, ΘΕΣΠΕΣΙΑ ΡΩΓΑ το μωρό !!!
γυναίκα πανέμορφη, αλλά φαινόταν λίγο κρύα σε στυλ και συμπεριφορά από την αρχή
δεν γούσταρε γενικά γυμνές εμφανίσεις κλπ., η φωτογράφηση στο playboy ήταν μάλλον εξαίρεση, και όταν της ζήταγαν σαν μοντέλο να δείχνει διάφορα, στράβωνε
μια εποχή που είχε ψιλο-εξαφανιστεί από πλευράς μοντελο-καριέρας, αλλά κυκλοφορούσε με περίεργα αμάξια και έμενε κάπου πολύ ακριβά (δεν θυμάμαι που, αλλά τότε της είχε κάνει νομίζω και μια πλάκα ο φερεντίνος και το είχε παίξει η tv) ακουγότανε ότι την είχε γκόμενα ο σωκράτης και όχι ότι έκανε βίζιτες, όπως λέγανε για άλλες του χώρου και της εποχής της
τελευταία φορά που ακούστηκε ήταν πριν λίγα χρόνια, που είχε κάτι θέματα (κατηγορούμενη ή έστω μπλεγμένη σε κάτι, νομίζω ναρκωτικά)
ωραία φαίνεται ακόμη και τώρα (εάν δεν έχει κλείσει τα 40, πάντως τα κοντεύει) από ό,τι δείξατε πιο πάνω
δεν γούσταρε γενικά γυμνές εμφανίσεις κλπ., η φωτογράφηση στο playboy ήταν μάλλον εξαίρεση, και όταν της ζήταγαν σαν μοντέλο να δείχνει διάφορα, στράβωνε
μια εποχή που είχε ψιλο-εξαφανιστεί από πλευράς μοντελο-καριέρας, αλλά κυκλοφορούσε με περίεργα αμάξια και έμενε κάπου πολύ ακριβά (δεν θυμάμαι που, αλλά τότε της είχε κάνει νομίζω και μια πλάκα ο φερεντίνος και το είχε παίξει η tv) ακουγότανε ότι την είχε γκόμενα ο σωκράτης και όχι ότι έκανε βίζιτες, όπως λέγανε για άλλες του χώρου και της εποχής της
τελευταία φορά που ακούστηκε ήταν πριν λίγα χρόνια, που είχε κάτι θέματα (κατηγορούμενη ή έστω μπλεγμένη σε κάτι, νομίζω ναρκωτικά)
ωραία φαίνεται ακόμη και τώρα (εάν δεν έχει κλείσει τα 40, πάντως τα κοντεύει) από ό,τι δείξατε πιο πάνω
Οταν ηταν ακομη κατσικακι του γαλακτος προτου αρχισουν οι φημες οτι μασαει χορταρακι..
Τρυποκάρυδος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2011
- Like
- 446
- Πόντοι
- 166
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις