pussymaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 464
- Πόντοι
- 21
Και νομιζω εχει πατησει και τα τριαντα, μόλις που προλαβαινει να ξεκινησει καριέρα στο μπου
Κοψε κατι.......Ακομα....29 χρονο πορνακι
Οχι καλέ τυχαίο είναι....,απλώς έτυχε σε αυτό το παιχνίδι να συμμετέχουν πολλές μουνάρεςΚάνει postaρισματα κάθε μέρα με το deal λες και είναι παρουσιαστρια..
ΥΓ:Φυσικά όλως τυχαίως στο deal παίζουν όλες οι μουναρες...τυχαια...
Είδες η κλειΡοτιδα?Οχι καλέ τυχαίο είναι....,απλώς έτυχε σε αυτό το παιχνίδι να συμμετέχουν πολλές μουνάρες
Και ολως τυχαιως τα καλα μουνια αργουν να παιξουν και ετσι συμμετεχουν σε πολλα επεισοδια για τηλεθεαση. Τριμηνα και..Κάνει postaρισματα κάθε μέρα με το deal λες και είναι παρουσιαστρια..
ΥΓ:Φυσικά όλως τυχαίως στο deal παίζουν όλες οι μουναρες...τυχαια...
Πολλά καλά μουνιά και για όλα τα γούστα. Εμένα η αγαπημένη μου ήταν μία που είχε εμφανιστεί πέρσιΚαι ολως τυχαιως τα καλα μουνια αργουν να παιξουν και ετσι συμμετεχουν σε πολλα επεισοδια για τηλεθεαση. Τριμηνα και..
Γενικως στο ντιλ εχει πολλα καλα μουνια. Ειναι το στυλ του παιχνιδιου. Θα γαμανε καλα οι καναλαρχες.
Πολλα καλα μουνια στο ντιλ και οσοι δεν ξερουν θα νομιζουν οτι οι ελληνιδες ειναι ομορφες
Γαμάτη αυτή ναιΠολλά καλά μουνιά και για όλα τα γούστα. Εμένα η αγαπημένη μου ήταν μία που είχε εμφανιστεί πέρσι