ioannisdebu
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.559
- Πόντοι
- 456
έτσι είναιΙσχυει..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κ γω πριν χρονια την ειχα παρει 2 φορες μονη της
Αλλα η μαρινα μου χε κανονισει..
έτσι είναιΙσχυει..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κ γω πριν χρονια την ειχα παρει 2 φορες μονη της
Αλλα η μαρινα μου χε κανονισει..
Το επόμενο ραντεβού σας θα είναι δωρεάν.. χαχαθα της ζητησω ποσοστα απο τουσ πελατες που τις εχω στειλει .χαχαχαχαχαχαχα
Μπορει καποιος να επιβεβαιωσει τον φιλο??και κατι αλλο για την Μαρινα οποτε την εχω παρει παιδια οσο και αν σας φενεται περιεργο κανει τεστ covid και το βλεπω και την μερα που το εκανε αυτα
Μπορει καποιος να επιβεβαιωσει τον φιλο??
Ρε παίχτη τι να επιβεβαιωσουμε της ξουριές. Μόνο αν υπάρχει κάποιος κηπουρός στην παρέα του μπου μπορεί να κλαδέψει το κλωνάριΜπορει καποιος να επιβεβαιωσει τον φιλο??
Ούτε εδώ βρήκες τηλέφωνο; Στην πίσω σελίδα το έδωσαν. Διαβάστε και λίγο ρε παιδιά.Καλησπέρα μάγκες, ένας μερακλής άμα μπορεί να μου στείλει το τηλέφωνο της μαρίνας please
Καλησπερα παιδες . Μπορει καποιος να μου στειλει το τηλεφωνο της κοπελασ ? Ευχαριστω πολυ
εντάξει κάνετε πλάκα έτσι?Καλησπέρα μάγκες, ένας μερακλής άμα μπορεί να μου στείλει το τηλέφωνο της μαρίνας please
Το τηλ της Αντιγονης θα ηθελα και εγωΚαλησπερα. Θα ηθελα τηλεφ Αντιγονης. Να εισαι καλα!
την απάντηση την έδωσε ο batzanakis21.Βρες το τηλ της Μαρίνας και κανόνισε αυτό ισχύει και σε όσους έδωσα το τηλ της Αντιγονης.Το τηλ της Αντιγονης θα ηθελα και εγω
Τυχερός μέσα στην ατυχία σου ή άτυχος μες στην τύχη σου;ύστερα από καιρό που προσπαθώ να πετύχω την Μαρίνα χθες απάντησε στο τηλέφωνο για πρώτη φορά ( τύχη βουνό) για να κανονίσω ραντεβού την επόμενη μέρα και με ενημέρωσε οτι δεν κλείνει ραντεβού από την προηγούμενη και θα πρέπει να την ξανά πάρω , άντε να την ξανα πετύχω . Είμαι ένα κολώφαρδος γκαντέμης
Εμενα τυπε αν μου δίναν τα νούμερα του Τζόκερ θα τα επαιρνα σήμερα,δεν θα τα άφηνα για αύριο!!ύστερα από καιρό που προσπαθώ να πετύχω την Μαρίνα χθες απάντησε στο τηλέφωνο για πρώτη φορά ( τύχη βουνό) για να κανονίσω ραντεβού την επόμενη μέρα και με ενημέρωσε οτι δεν κλείνει ραντεβού από την προηγούμενη και θα πρέπει να την ξανά πάρω , άντε να την ξανα πετύχω . Είμαι ένα κολώφαρδος γκαντέμης