Stasino
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2020
- Like
- 630
- Πόντοι
- 81
Εδω ειναιΞερει κανεις μεχρι ποτε θα λειπει η Μαρινα για Πασχα?η αν εχει γυρισει?
Εδω ειναιΞερει κανεις μεχρι ποτε θα λειπει η Μαρινα για Πασχα?η αν εχει γυρισει?
Απο οτι εχω καταλαβει σηκωνει δυσκολα το τηλεφωνο αλλα κατι αλλο στο σηκωνει πολυ ευκολακανείς δεν ξέρει πότε σηκώνει το τηλέφωνο η συγκεκριμένη!
Μόνο η ίδια!
τυφώνας μόλις μπει στο δωμάτιο!Απο οτι εχω καταλαβει σηκωνει δυσκολα το τηλεφωνο αλλα κατι αλλο στο σηκωνει πολυ ευκολα
Τυφωνας Μαρινα σαν τον τυφωνα Κατρινα που χτυπησε τις ΗΠΑ; ?τυφώνας μόλις μπει στο δωμάτιο!
εύκολα!Το τηλέφωνό της πως το βρίσκουμε;;
ναι είναι αρκετά αδύνατη!Καλησπέρα, το τηλ το βρήκα πιο πίσω θανκς!, φωτό όμως δεν υπάρχουν σωστά; Είναι πολύ λεπτή; Διάβασα κάπου οτι είναι skinny.
Και αλλη μια ερώτηση, η Αντιγόνη μου ακούγετε για καλή περίπτωση, ίσως πιο πολύ στα γούστα μου. Υπάρχει τηλ; Φωτό; ´Εστω κάποιος με καμιά καλή περιγραφή; Επαφή μόνο μέσο Μαρίνας;
Ευχαριστώ προκαταβολικά
Συνηθως αμα το βρει μεσα στα πεταμενα ρουχα της. Ασε που τοχει στο αθορυβοκανείς δεν ξέρει πότε σηκώνει το τηλέφωνο η συγκεκριμένη!
Μόνο η ίδια!
σωστος !!!!!!!!!!!!!!Μαρινακι μεγαλη καυλα!καλη και η φιλη της αλλα σαν την μαρινα δεν!
Μπα κι γω έχω πάρει τηλ και δε την έχω πετύχει οπότε θέλει το σηκωνειΤην έχει πάρει κανείς τηλ και έχει απαντήσει. Γιατί την παίρνω και κάτι περίεργα κάνει
Θελει να εχεις πολλη υπομονη. Τουλαχιστον οποτε το σηκωνει ειναι διαθεσιμη.Μπα κι γω έχω πάρει τηλ και δε την έχω πετύχει οπότε θέλει το σηκωνει
Απ'οτι ξέρω η Μαρίνα δεν έχει προφίλ εδώ,πως θα τους το δώσει οπως λες αν θέλει;Στο λέω καλοπροαίρετα,απλά καλό είναι αν μιλάμε για κάποια κοπέλα να δίνουμε και πληροφορίες,αν δουλεύει σε κλειστό κύκλο δεν υπάρχει λόγος να αναφέρουμε για τις υπηρεσίες της κοπέλας.Υ.Γ παλιότερα που είχα πάει με τη Μαρίνα το τηλέφωνο το βρήκα απο εδώ μέσα χωρίς να μ το δώσει η ίδια.Πάντα φιλικά συναγωνιστή.Ρε παιδιά αν ήθελε η ίδια θα το έδινε μην ασχολείστε σαν αρπακτικά μη ψάχνετε τηλέφωνο αν καιγεστε τόσο μιλήστε πρώτα με την μαρίνα..δν είναι σωστό αυτό ίσως δουλεύει σε δικό της κυκλο μη χρεώνετε κοπέλες που δε θέλουν ελεος
Έπρεπε να κλείσεις επί τόπου...αν δεν σε ξέρει δεν σου κλείνει για άλλη μέρα...ύστερα από καιρό που προσπαθώ να πετύχω την Μαρίνα χθες απάντησε στο τηλέφωνο για πρώτη φορά ( τύχη βουνό) για να κανονίσω ραντεβού την επόμενη μέρα και με ενημέρωσε οτι δεν κλείνει ραντεβού από την προηγούμενη και θα πρέπει να την ξανά πάρω , άντε να την ξανα πετύχω . Είμαι ένα κολώφαρδος γκαντέμης