Καλησπερα, θα ηθελα κι εγω το τηλεφωνο της.
Ευχαριστω.
Δειτε σελιδα 221.Καλημερα.
θα ηθελα κι εγω το τηλεφωνο της Μαρινας αν ειναι ευκολο.
Ευχαριστω.
Καλησπερα, θα ηθελα κι εγω το τηλεφωνο της.
Ευχαριστω.
Δειτε σελιδα 221.Καλημερα.
θα ηθελα κι εγω το τηλεφωνο της Μαρινας αν ειναι ευκολο.
Ευχαριστω.
κ. Αλπούλα έχω γράψει πολλές ερωτήσεις και δεν το θυμάμαι?αν στο δώσουμε θα γράψεις κάποια κριτική ή μόνο θα γράφεις ερωτήσεις?
σελίδα 221, τό εχω παραθέσει!κ. Αλπούλα έχω γράψει πολλές ερωτήσεις και δεν το θυμάμαι?
Δώστο εσύ και θα γράψω εκτενής /λεπτομερής κριτική.
ένα μήνυμα τον χρόνο γράφει ο φίλος και τον πήρες από τα μούτρα.αν στο δώσουμε θα γράψεις κάποια κριτική ή μόνο θα γράφεις ερωτήσεις?
?σελίδα 221, τό εχω παραθέσει!
όσο για την ερώτηση σου, δες το μόνος σου!
6 posts και όλο ερωτήσεις!
ένα μήνυμα τον χρόνο γράφει ο φίλος και τον πήρες από τα μούτρα.
φίλε μην τον ξεσινερίζεσαι τον αλπούλα, είναι το καλύτερο παιδί απλά επιφορτίζεται με την ανίχνευση κλώνων ως το καλύτερο λαγωνικό του μπου και τον καταβάλει η κούραση κάπου κάπου.?
θα σου γράψω ρε Αλπούλα πρώτα κάποιες άλλες κριτικές και μετά θα πάρω τηλέφωνο, επίσης μπορεί να το παράθεσες το κιν. αλλα το
σαίτ που το έχει σκάει.
ευχαριστώ για το χρόνο σου!
ναι κατι κατάλαβα, γι αυτο θα γράψω κατι κριτικές χρωστούμενες, έχει δίκιο σε αυτά που λέει, αλλα δεν έχω κάνει και τόσες ερωτήσεις - καθώς είμαι σχεδόν συνέχεια εκτός Ελλάδας,φίλε μην τον ξεσινερίζεσαι τον αλπούλα, είναι το καλύτερο παιδί απλά επιφορτίζεται με την ανίχνευση κλώνων ως το καλύτερο λαγωνικό του μπου και τον καταβάλει η κούραση κάπου κάπου.
πλάκα πλάκα , έχω ξεφορτωθεί πολλούς!φίλε μην τον ξεσινερίζεσαι τον αλπούλα, είναι το καλύτερο παιδί απλά επιφορτίζεται με την ανίχνευση κλώνων ως το καλύτερο λαγωνικό του μπου και τον καταβάλει η κούραση κάπου κάπου.
έχεις pm το τηλέφωνο επειδή είσαι υπομονετικός και καλό παιδί!ναι κατι κατάλαβα, γι αυτο θα γράψω κατι κριτικές χρωστούμενες, έχει δίκιο σε αυτά που λέει, αλλα δεν έχω κάνει και τόσες ερωτήσεις - καθώς είμαι σχεδόν συνέχεια εκτός Ελλάδας,
όλα εντάξει!
ούτε ο βαν χέλσινγκ στις βαμπίρες δεν είχε τέτοιο σκορ. Είσαι ο βαν χέλσινγκ του μπου, the clone ripper. Μπορείς να το βάλεις και υπογραφή αυτό.πλάκα πλάκα , έχω ξεφορτωθεί πολλούς!
καλόοο!ούτε ο βαν χέλσινγκ στις βαμπίρες δεν είχε τέτοιο σκορ. Είσαι ο βαν χέλσινγκ του μπου, the clone ripper.
δες έκανα editκαλόοο!
Λες να αλλάξω avatar???
στην μητροπολη να πας απο εξω αυριο το πρωι 7.20 μαζευονται ολοι οι καλοι ανθρωποι αυτης της ποληςΚαλησπέρα , μπορεί κάποιος καλος άνθρωπος να κανει πασα το τηλ της Μαρίνας?
Μπορείς και μόνος σου να παίξεις μπάλα. Σε αυτή τη σελίδα κρύβεται το τηλέφωνο. Για κοίτα ξανά.Καλησπέρα , μπορεί κάποιος καλος άνθρωπος να κανει πασα το τηλ της Μαρίνας?
απο οτι μου εχουν πει και σε π.μ,αλλα και σε σχολια εδω ,ειναι σκυλι του πολεμου.μεγαλη βεβαια αλλα εμπειροτατη και με φουλ υπηρεσιες.Μάγκες αυτή η Αντιγόνη πως είναι;Πηδιέται καλά;